פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים המעבד שלי מראה על 45 מעלות במנוחה והחדר יחסית קרהקירור שלי הוא:Thermalright SLK-900 + VANTECs Tornado 92mm
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר איך הקירור של המארז?כרגע אני משתמש רק במאוורר 120 מ"מ מקדימה ו-80 מ"מ בצדכי שאר המאווררים שלי הם טורנאדויים ואני רוצה עוד את חוש השמיעה שלי תקין, גם ככה אחד פועל
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אם הוא לא עומד להשרף אז אין צורך בסימני קריאה לא? קצת יותר פרטים יעזרו לנו לעזור לך - כמו - סוג המעבד, לוח האם, החומר הטרמי, האם קיים אוברקלוק והאם כיוונת תוספת מתח מסויימת, אתה מבין שלא ניתן לתת תשובה בלי לדעת את הפרטים האלה...
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר אם הוא לא עומד להשרף אז אין צורך בסימני קריאה לא? קצת יותר פרטים יעזרו לנו לעזור לך - כמו - סוג המעבד, לוח האם, החומר הטרמי, האם קיים אוברקלוק והאם כיוונת תוספת מתח מסויימת, אתה מבין שלא ניתן לתת תשובה בלי לדעת את הפרטים האלה... זה המפרט: Intel P4 - 2.4C - 512KB Cache, 800Mhz FSB Thermalright SLK-900 + VANTECs Tornado 92mm ABIT IC7-G, Intel 875P OCz EL DDR 512Mb PC-3200 Platinum Edition Hercules 3D Prophet 9800 Pro Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Tt Highest Xaser III בקרוב! ואני משתמש בחומר הטרמי שהגיע עם הצלעות לא שיניתי מתחים ואני לא על אובר קלוק אבל מתוכנן אובר קלוק דיי רציני , בגלל זה קניתי את הקירור הזה ועכשיו אני מאוכזב
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מה היו הטמפרטורות לפני שהחלפת לסינק הזה?אולי המשחה הטרמית לא מרוחה כמו שצריך...
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר מה היו הטמפרטורות לפני שהחלפת לסינק הזה?אולי המשחה הטרמית לא מרוחה כמו שצריך...לא בדקתי עם צלעות אחרות
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים יכול להיות שלא הרכבת את גוף הקירור טוב, וכתוצאה מכך אין מגע מושלם בין ההיטסינק למעבד, ולכן הוא מתחמם.תוריד אותו, תמרח מחדש משחה תרמית ותרכיב שוב.
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר michaelsko - הרכבתי פעמיים ואין שינויDeadTeddy - הטמפ' של הלוח אם היא 33
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר תנסה לדאוג למאוורר מאחורה שיוציא אויר ושהמאוורר בצד יכניס אויריש לי, אבל אני לא מפעיל אותם כי הם מאחורה ומלמעלה טורנאדוייםואבל שניסיתי לכמה דקות לראות מה מי מו אז הטמפ' לא כל כך השתנת
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים תנסה להפעיל מאווררים שסכום ה CFM שלהם יותר גבוהה והCFM היוצאתעדכן אותנו אז
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר תנסה להפעיל מאווררים שסכום ה CFM שלהם יותר גבוהה והCFM היוצאתעדכן אותנו אזנו ניסיתי להפעיל את הטורנאדויים שהם מאחורה ולמעלה נוציאים והטמפ' לא משתנה כל כךד"T באיזה קירור אתה השתמשת בישביל הOC שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.