עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צריך עזרה בבניית מחשב גיימינג עד 5000 ש''ח

Featured Replies

פורסם

--> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי

1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך.

2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King)

מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P

הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200

3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו

4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך.

5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמה כי איני מתמצאיותר מידי באוברקלוק אבל זאת לא בעייה , אני אלמד :)

6 לא צריך שום מערכת הפעלה ושום תוכנות רק אולי הרכבת המחשב בחנות כן אפשרית כדי שתיהיה אחריות מלאה

7 אני מעדיף לרכוש את המחשב באייבורי או בקיי אס פי אבל עם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע - אני גר בראשון לציון

8 יש לי בקשה שיהיה מארז טוב , ז''א לגיימינג , שיהיו בו דרכי איוורור טובות ושיהיו יציאות קדמיות של מיקרופון ואוזניות ו-USB רצוי USB3

9 רצוי שתיהיה אופציה לשדרוג בעתיד , אם זה מבחינת כרטיס מסך או מעבד או זכרונות

---> בקשה נוספת

אם אפשר תנו לי בבקשה שני מפרטי מחשב , פשוט האחד על בסיס מעבד AMD והשני על בסיס מעבד Intel , אודה לכם מאוד :)

פורסם

יש איזשהיא סיבה מיוחדת להעדפה של AMD? בד''כ בתקציב כזה המעבד הכי משתלם הוא core i5 750/60

חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

אוקיי רפי , קודם כל תודה על התגובה המהירה , ושנית - אין בעייה קראתי את כל חוקי הפורום ובהמשך אני אכתוב מפרט מלא למחשב שאני רוצה , פשוט כרגע אין לי זמן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.