עבור לתוכן

צריך עזרה בבניית מתקן שפולט חום

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני בטוח שיש כאן הרבה אנשים יצירתיים וחכמים שיצליחו במה שאני לא מצליח.

אני רוצה לבנות מתקן, שיהיה קטן ככל האפשר, כי הוא אמור להכנס לפה, שיפלוט חום, לא משנה אם כתופעת לוואי מפעולת הרכיב או כמטרה ראשית של הרכיב.

או שיש אופציה אחרת שזה חומר שמגיב באיזה צורה כימית לחומר אחר או לרוק שיתחמם קצת כתוצאה מהמגע עם הרוק.

יש למישהו רעיונות?

חבר'ה בבקשה תענו ברצינות ובלי הערות מיותרות.

תודה.

פורסם

נגד הספק של 4.7 - 5 אום ו 5 ואט. תן לו 5 V והוא יתחמם. אם לא מספיק חם תשים נגד של 3.3 אום או תעלה קצת את המתח

אם המטרה היא לעבוד אל רופאים (יש לי חום) זה מספיק אבל הם לא תמיד מודדים חום בפה

פורסם

אתה בצבא ? :)

אפשר לשים סוללה ונגד, הנגד והסוללה יתחממו. אבל זה לא יחזיק להרבה ואני לא הייתי מכניס סוללות לפה

מסטיק ועטיפה של קופסאת סיגריות (הניילון) ללעוס ולהתחממם

עד כמה אתה צריך שזה יהיה חם ?

פורסם

סוללה באמת לא רצוי להכניס לפה (חומרים כימיים רעילים + הרוק יכול להמיס אותם מתוך הסוללה החוצה)

נגד אני לא חושב שיש בעיה (אל תנשוך אותו)

פורסם

קח סוללת מטבע 1.5 או 3V באיזה גודל שתרצה, וחבר לה נגד של 33~47 אום @ רבע וואט. זה יתן לך כמה דקות של חום מהנגד והסוללה. לא בטוח שתצליח להחזיק את זה בפה. תוכל לנסות ערך נגד גבוה יותר, אם תרצה חום נמוך יותר. תוכל לעטוף את כל המתקן בשרינק, כדי שלא יצאו חומרים רעילים, ואם תרצה בכלל להתפרע, תוסיף לזה מיקרוסוויטש כדי להפעיל ברגע הנכון :)

בקשר לכימיקלים, אבקת כביסה פולטת חום במגע עם מים. אבל אי אפשר להכניס את זה לפה...

אגב, אם זה בשביל להעלות חום בצבא וזה, זה לא יעזור. הם מודדים לחץ דם במקביל, ומי שיש לו חום, הדופק ולחץ הדם עולה בהתאמה. אם לחץ הדם לא יהיה ברמה המתאימה לחום, הם ידעו שאתה עובד עליהם.

פורסם

תן לחבר לפרוק מולך בהפתעה supercap אל צמר פלדה. אם אתה לא מוכן להפתעות כאלה אתה מסודר אם דופק ולחץ דם

פורסם

אם הוא יכין את חבר שלו, זה כבר לא יהיה הפתעה.. חוץ מזה, שבמרפאות צבאיות מסובך לעשות טריקים כאלה.

פורסם

חחח למה אני לא חשבתי על הרעיונות האלה? אני פשוט ניסיתי לשתות תה חם לפני שנכנסתי למרפאה כמובן שזה היה בבקבוק פלסטיק רגיל!

ומספיק שיהיה לך חום הדופק והלחץ דם לא משנים כל גוף מגיב אחרת לחום ומחלה.

פורסם
  • מחבר

מי ששאל, החום שאני מנסה להגיע אליו קצת יותר גבוה מחום גוף נורמלי.

וכן אני בצבא :)

לחבר'ה שאמרו על הסוללות והנגדים, זה בערך גם מה שחשבתי לעשות, וגם איכשהו לבודד רק את הנגד שהרוק לא יגע בסוללה.

ואיך אני מגיע לטמפרטורה הרצויה? פשוט לעשות ניסויים עם ערכים שונים של נגדים עד שאני מגיע למשהו שמתאים לי?

וסוללה של 1.5 וולט באמת תספיק?

פורסם

4 סוללות של 1.5 V (תצתרך סוללות רציניות אנרגייזר וכאלה או סוללות נטענות) זה 6 V

בתור נגד הספק ניתן לקחת מנורה של אוטו כמו 5 W 12 V. ב 5 V היא תיתן פחות מ 5 W אבל עדיין תתחמם דיי מהר (תיזהר לא לשבור אותה בפה !) או נגד הספק רגיל שנראה כמו קוביה לבנה מקראמיקה

מתח 5 - 6 V זה לא מתח גבוה. אתה לא תרגיש זרם משמעותי גם אם לא תבודד את החוטים (פחות מ 5 V יתכן שלא תרגיש בכלל)

פורסם
  • מחבר

4 סוללות זה משהו שקצת לא נוח להכניס לפה.

אין פתרון קטן יותר?

פורסם

סוללות בפה = לא מומלץ. הרוק שלך חודר לתוך הסוללה (היא לא אטומה) ממיס קצת מהחומרים שיש בפנים (רעיל) וחוזר ביחד איתם החוצה לתוך הפה שלך

מה שאתה יכול לעשות זה לחמם משהוא כמו חתיכת מתכת (בורג ברזל) לטמפ' הרצויה ואז להחזיק אותו בפה כמה זמן שהוא שומר אל טמפרטורה מהקיבול התרמי שלו

שיפור - תיקח אום גדול ותאטום אותו אם ניילון נצמד וקצת בידוד תרמי. תחמם אותו מחוץ לפה ותיקח לפה. בגלל שהוא מבודד הוא לא יתקרר מהר. כשנותנים לך את המדחום תתקע אותו לתוך החור של האום דרך הניילון הנצמד כך שהוא יהיה בתוך האום החם (לדעתי החיישן אמור להיות בקצה של המדחום ולא בכל האורך שלו)

אם אתה רוצה להוציא מהפה לפניי שאתה נכנס לאחות - אום עוד יותר גדול. כשהתור שלך באמת מגיע תחורר את הניילון ותעביר את החום מהאום לפה שלך ואז תוציא את האום

תנסה את זה בעצמך לפניי שאתה הולך למרפאה. יהיו להם שאלות אם יהיה לך טמפ' של 43C

פורסם
  • מחבר

נראה לי מסובך מדי לחמם חפצים מתכתיים לטמפרטורה רצוייה, וגם משהו לא עקבי.

אי אפשר לעטוף את הסוללות באיזה חומר כזה ששמים על חוטים במעגלים ואז מחממים עם פן וזה נמס ונצמד?

פורסם

תוכל לעטוף את כל המתקן בשרינק, כדי שלא יצאו חומרים רעילים,

פורסם

ואל תשכח להזריק לעצמך קצת דופמין כדי להעלות את לחץ הדם והדופק :kopfpatsch:

הא, ואולי בותר שיפור גם תשים תפוח אדמה על היד לפני שאתה הולך לישון.

יא אללה, על איזה דברים אנשים חושבים כדי לברוח מהצבא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים