עבור לתוכן

צריך עיצות למפרטי מחשב לCUBASE 5

Featured Replies

פורסם

היי :hi:

אני צריך את עזרתכם המקצועית בבניית מחשב בתקציב הזול ביותר האפשרי כך שיסחוב CUBASE 5 בצורה סבירה +.

המחשב הוא לבית (לא לאולפן מקצועי), אבל עדיין צריך שיסחוב פלאג-אינים ואפקטים בצורה סבירה, ורצוי מעל 10 ערוצים.

בנוסף אני משתמש היום בWIN XP, וחושב אולי לשדרג ל WIN 7. לא יודע עדיין. אשמח לדיעות.

בעניין התקציב, אני יודע שזה קשה, אבל קיויתי לרדת מאלפיים ש"ח (מארז בלבד, ללא מסך ומקלדות וכו'..), ולהשתמש בחלקים מהמחשב שלי (כמו צורב, כרטיס TV שיש לי וכו'..).

המון תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

סתכל במפרט שבניתי לבחור פה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466418.msg3986833#msg3986833

רק את הלוח אפשר להחליף ללוח טיפה יותר טוב שעולה אותו דבר, אם אני לא טועה במקום A בדגם, הוא R.

תגיד לי מה אתה חושב.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2010 בשעה 16:38:47

ואפשר גם לעשות עוד כל מיני שינויים בהתאם לצרכים שלך 8)

עריכה: אויי, כתבתה שאתה רוצה להשקיע פחות מ2000...? לא הבנתי בדיוק.

פורסם
  • מחבר

כן, אני רוצה לקנות רק מארז, ולהשקיע את המינימום ההכרחי

קיויתי להגיע למפרט של אלפיים ש"ח ומטה

פורסם

אז זה היה עוזר אם הייתה כותב איזה חלקים יש לך שאתה רוצה להשתמש בהם (כי אמרתה שאתה רוצה להשתמש בחלקים מהמחשב הישן שלך...)

פורסם
  • מחבר

מה שיש לי עכשיו:

צורב DVD שעובד,

זיכרון DDR2 של GB1 ,

כרטיס טלויזיה של LEADTEK

כרטיס רשת אלחוטי

מעבד AMD ATHLON 3800 DUAL CORE - אני לא יודע אם זה מספיק חזק לקיובייס..

מאוורר אחד

דיסק קשיח 250GB, שזה לא מספיק אבל אפשר להוסיף אותו

לוח אם ASUS M2A-VM

מארז + ספק 300W: של (HEC (6C28

WIN XP

בקרוב יהיה לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO (חיבור USB)

אני רוצה להשתמש בכמה שיותר ממה שיש כדי לחסוך כמה שיותר כסף, כי אין לי הרבה :smile1: (וכי נראה לי חבל לזרוק מחשב שעובד לא?)

מצד שני גם חשוב שהמערכת תסחוב קיובייס טוב, ועד כמה שאפשר להתקדם עם הטכנולוגיה

שאלת אגב - מה הקטע עם הספק כח? מבחינת ההבנה המצומצמת שלי יש מספיק זרם כדי שמחשב יעבוד או לא מספיק זרם כדי שיעבוד. במה עוזר ספק כח יותר חזק?

אשמח לכמה שיותר הסברים, אני אוהב להבין מה אני קונה

ותודה רבה רבה שוב :xyxthumbs:

פורסם

שמע, לפני שמדברים על מפרט, אני יסביר לך מה הנקודות שחשובות למחשב קיובייס לא אולפני.

1. מעבד חזק כמה שיותר - אומנם הרבה מעבדים יחזיקו לך קיובייס, אבל העניין פה זה לא הקיובייס עצמו, אלה הפליגים שאתה משתמש בהם.

גם לא לגמרי בדקתי את ההשפעה של המעבד על ה LATANCY. מעבד מומלץ לתקציב בינוני הוא הI7 750, אבל אם אין לך תקציב, אז זה כבר בחירה שלך אם ללכת לכיוון של AMD או להשאר על INTEL (אני לא ממליץ על מה שאין לי בו נסיון, אז AMD זה לא התחום שלי כל כך)

2. תכלס, לא הכי משנה לך, מה שבדרך כלל מסתכלים עליו זה כמה סלוטים לזכרונות יש, ופיצ'רים שימושיים כמו USB3.

3. זכרונות - כמה שיותר, יותר טוב. כל הסאמפלים של הפלאגים נזרקים לזיכרון ונקראים משם. 4 GB יספיק לך כמעט לכל דבר, אבל ברגע שתרצה להשתמש בפלאגים רציניים, לא תוכל להשתמש בהם. (לי יש רק 4 GB :'( )

ספקים - שפשוט יהיה כמה שיותר אמין, ושקט.

מארז - מה שאתה יכול להרשות לך, שואף להיות שקט קריר ונוח.

דיסק קשיח - שיהיה מהיר, וכמה שיותר מקום. חצי טרה בייט זה המינימום של המינימום.

עכשיו, אני לא חושב שחוץ מצורב אפשר להשתמש במשהו מהמחשב הקודם שלך :nixweiss:

במקומך הייתי עובד קצת עד שיהיה לי קצת יותר כסף, בחירה שלך.

אני פשוט לא יכול להמליץ לך על מפרט בסכום הזה, אולי מישהו אחר בפורום כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים