עבור לתוכן

עזרה בבחירת ראוטר בתקן 802.11n

Featured Replies

פורסם

טופס בקשת המלצה לראוטר:

1.תקציב (אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):עד 1000 שייח .

2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת ? יש לי שני מחשבים נייחים (אחד שהוא קרוב לראוטר מחובר קווית והשני שבקומה שניה והראוטר קצת רחוק מחובר אלחוטית באמצעות access point ) , שני ניידים (מחוברים אלחוטית) וגם xbox360 (מחובר אלחוטית ליד הטלוויזיה שבסלון ) ומכשיר Dreambox (שגם הוא עובד על האינטרנט ומחובר אלחוטית באמצעות עוד access point)ואני מביא מכשיר media player לטלויזיה שגם הוא זקוק לאינטרנט .

הxbox360 והdreambox וה media player כולם יהיו בסלון .

3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד ? לא

4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות ? כן

5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר ? אם יש כן .

6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). מחשבים גלישה , הxbox360 משחקים ברשת , והdreambox וה media player לצפיה בסרטים באינטרנט .

7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי)? מחשב נייח אחד יחובר קווית ומחשב נייח אחר יחובר אלחוטי באמצעות access point כי הוא רחוק מהראוטר , שני הניידים מתחברים אלחוטי , הxbox360 אלחוטי , והdreambox באמצעות access point וה media player יתחבר לראוטר . .

8.תשתית?(בזק\הוט) בזק

9.מה דגם המודם שקיים כעת ? הראוטר edimax br-6504il , וה access point EW-7206APG

10.חברת נתבים מועדפת ? Linksis / dlink / edimax /כל השאר.

11.מה הציפיות שלך מהראוטר ? שיהיה טוב שלא יהיה בו ניתוקים והפרעות , שיהיה בתקן 802.11n , כיסוי של 4 מפלסים , שיהיה בו קצב העברת נתונים גבוהה , שתהיה בו אפשרות לשים אותו כ ריפטר .

12.הערות נוספות-אם יש : הבית שלנו 4 מפלסים , אני שם ראוטר אחד שהוא Edimax-br-6504iL והשני ראוטר שאני אקנה שאני שם בסלון ויהיה מחובר ל xbox360 וDreambox וגם הmedia player (ויהיה מחובר לראוטר שאני שם למעלה שמחובר למודם , והמחשב הנייח מחובר באמצעות אקסס פוינט .

----------------------

טופס בקשת המלצה למתאם אלחוטי:

1.תקציב: 300 ש"ח

2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6504iL

3.מה המחרחק מהראוטר: כ 100 מטר עם שני קירות .

4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא

5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) . נייח

6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) אם יש אקסס פוינט יותר חזק .

7.מה הציפיות שלך מהכרטיס : שלא יהיה בו ניתוקים .

פורסם

כדאי שתשכח מכיסוי בית עם 4 קומות באמצעות ראוטר אלחוטי גם אם הוא בתקן N. במתב כזה צריך לסלול כבל שירוץ בין הקומות ובכל קומה להתקין SWITCH/AP שיספק חיבורים קווים ואלחוטיים לאותה קומה.

פורסם

כדאי שתשכח מכיסוי בית עם 4 קומות באמצעות ראוטר אלחוטי גם אם הוא בתקן N. במתב כזה צריך לסלול כבל שירוץ בין הקומות ובכל קומה להתקין SWITCH/AP שיספק חיבורים קווים ואלחוטיים לאותה קומה.

עסק דיי יקר לשים בכול קומה נתב כמו הBR-6574 , DIR655 וה1043 של TP LINK ...

פורסם

אם הוא יבחר לשים נתב 1G בתקן N יכול להיות שהוא יצטרך רק שניים כאלה, כך שכל נתב יכסה שתי קומות. החיבור שלהם בכבל ימנע את הצורך ב-WDS שיפחית את המהירות האלחוטית בחצי.

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו בינתיים שמתי את הראוטר ה edimax br-6504il במפלס השלישי שמכסה שתי מפלסים ובמפלס הרביעי יש מחשב שמחובר באמצעות אקסס פוינט access point ,ובמפלס השני בסלון שיש שם Dreambox שמחובר באמצעות אקסס פוינט access point שמתחבר לראוטר וגם האקסבוקס.

אני צריך עוד ראוטר בתקן N שיהיה שאני אשים במפלס השני בשביל ה dreambox והאקס בוקס וגם המדיה פלייר יהיו מחוברים לאינטרנט והם צריכים אינטרנט כי הם לא עובדים בלי אינטרנט .

פורסם
  • מחבר

תביאו לי שם נתב שהוא 1G וגם בתקן N .

ה Linsys אין נתב שהוא 1G ובתקן N .

אפשר לשים אותו כ Universal Repeter ה D-Link Dir-655 כי הראוטר שנמצא אצלי עכשיו במפלס השלישי ואני אשים את הראוטר D-Link Dir-655 במפלס הראשון

פורסם

יש בארץ שלושה:

DIR-665 של דלינק

TL-WR1043ND של TP-LINK

BR-6574N של EDIMAX

על השניים הראשונים יש סקירות באתר שלי בחתימה.

פורסם
  • מחבר

תראה אני נמצא מחוצ לארצ . אז לא רק מה שנמצא בישראל תציעו .

תציעו גם מה שלא נמצא בישראל כי אני נמצא מחוצ לארצ .

פורסם

בסך הכול הנתבים בח"ול הם אותם הנתבים ... בכול מקרה אני ההיתי באמת הולך על הTP LINK או על הDIR655

פורסם
  • מחבר

כן אבל איך אני אמדוד כבלים באמצע הבית בשביל שיעבוד האינטרנט אם אין להם אפשרות ל universal repeter

ואם אני שם אותו על AP המחשב הנייד יזהה את הראוטר שאתם הצעתם TP LINK או על הDIR655

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה לא נותן לי תשובה .

1-אני שואל אם אני קונה TL-WR1043ND TP LINK או על הDIR655 ומגדיר אותו כ AP ושם אותו ליד המודם האם ה ראוטר שיש לי כעת יוכל לקחת ממנו אינטרנט לא בכבל (יש לי Edimax Br-6524N שיכול לשמש כ Universal Repeter ) ?

2- אם אני מגדיר את TP LINK TL-WR1043ND או על הDIR655 D-link כ AP מבלי לשים את הראוטר שיש לי כעת Edimax Br-6524N האם המחשב הנייד ימצא אותו בחיפוש אחר רשת בחיבור אלחוטי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים