עבור לתוכן

Micolab Solo7c - שלט מקולקל..

Featured Replies

פורסם

יש לי את הרמקולים הנהדרים האלה כבר שלושה ימים. ממש שווה את המחיר. הבעיה היחידה שהשלט שבק חיים ובלי השלט הרמקולים לא עובדים...

קניתי את הרמקולים ב קוברה פי סי. צילצלתי אליהם והם רוצים שאני יבוא אליהם לחולון עם השלט והרמקולים....

למה לעזעזל אני צריך לבוא עם הרמקולים?? האם אין ליבואן של מיקרולב דרך לבדוק עם השלט עובד ללא הרמקולים שלי?..

איך אני לוקח שני רמקולים ששוקלים טונה לחולון כשאני גר בתל אביב ואין לי רכב. אין לי מושג מה לעשות. יש למישהו אופציה אחרת?

וכן ניסיתי להחליף בטריה וזה לא עוזר.

פורסם

תסתכל דרך מצלמה דיגיטלית על העינית של השלט ותלחץ על כפתור בשלט..

אם אתה רואה (דרך המצלמה כמובן) את העינית מהבהבת אז השלט משדר ואז אולי יש בעיה ברמקולים...

אם הוא לא מהבהב אז כנראה השלט דפוק

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את הקטע עם המצלמה ואין שום אור או היבהוב בשלט ככה שאני משוכנע שהשלט לא בסדר.

אז עכשיו אני חייב לשלוח את השלט עם הרמקולים לצערי לקוברה פי סי והם ישלחו את זה ליבואן.

העובדה שאני חייב לשלוח את זה עם הרמקולים מאד מקשה עלי. עולה לי 29 שקל שיבוא מישהו לקחת את זה ו 29 שקל כדי להחזיר לי את זה. בהתחשב שיש לי את הרמקולים האלה שלושה ימים בסך הכל זה די מעצבן. ומסתבר שאני גם צריך לארוז את הרמקולים בעצמי.

אין לי את הקרטונים שקיבלתי עם הרמקולים. זרקתי אותם.

הבחור בקוברה פי סי ביקש שאני ימצא קרטון וקלקר כדי שאני יוכל לארוז את זה כמו שצריך. בנוסף התבקשתי לרשום על הקרטון שביר מהסיבה שאם הציוד יגיע אליהם שבור או פגום זה יצור בעיה. או במילים אחרות "זה לא באחריות שלנו".

מצאתי בינתיים קרטון ממש גדול. כפול בגודל מהקרטון המקורי. בינתיים דחפתי בתוכו כריות ושמיכה.. אני גם צריך לקנות נייר דבק כדי לארוז את זה.

ממש סיוט כל הקטע הזה רק בישביל שלט. אם יש משהו שאני לא אוהב ברמקולים האלה זה העובדה שאני לא יכול להפעיל אותם ללא שלט.

היה למיקרולב כל כך קשה להוסיף עוד כפתור אחד שנותן לי לשחק בין PC ל AUX? -_-'

פורסם

אכן נקודה מעצבנת שאפשר להשתמש בחלק מהפונקציות רק מהשלט.

עד כמה אתה רחוק מהחנות? ייתכן ויהיה לא הרבה יותר יקר לקחת את זה לשם במונית, או לבקש ממישהו שאתה מכיר עם רכב שיקפיץ אותך. זה גם יחסוך הרבה זמן וכאב ראש.

פורסם

7C שוקל הרבה? תנסה אתה לסחוב EDIFIER ששוקלים 42 קילו 2 קילומטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים