עבור לתוכן

בוטלה אזהרת המסע לטורקיה: "לא להתווכח"

Featured Replies

פורסם

בוטלה אזהרת המסע לטורקיה: "לא להתווכח"

המטה ללוחמה בטרור ביטל את אזהרת המסע החמורה שניתנה לאחר ההשתלטות על ה"מרמרה", בשל מה שהוגדר כרגיעה ודעיכת ההפגנות נגד ישראל. עם זאת, "מומלץ להתרחק מכל הפגנה, ולהמנע מהסחפות לויכוחים פוליטיים עם המקומיים"

מישהו מבין מה קורה כאן ???

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3922667,00.html

פורסם

מעוניינים בצינון היחסים. יש לנו מספיק שנאה גם ככה.

או שפשוט נמאס להם לראות כ"כ הרבה ישראלים בכל חור אפשרי בארץ, ורוצים לדלל כמויות.

פורסם

אני מניח שזה חלק מ"צעדים בוני אמון" לקראת איזשהו "חימום מחדש" של היחסים.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע ? איך תסביר את הפגישה עם אסד ?

אני יודע שטורקיה רוצה להיות מתווכת בין ישראל לסוריה , אבל אנחנו פה מדברים על פעולה ישראלית כלומר אם טורקיה הייתה יותאת ואומרת שהם מקבלים את ועדת טירקל למשל או מוותרים על הפיצויים או לא יודע מה מגישים כתב אישום נגד פעיל ITT או משהו , אפשר היה להחשיב את זה בתור צעדים בוני אמון , נכול למעשה הזה ניראה לי כמו מן התקפלות ישראלית קטנה.

פורסם

זה IHH, לא ITT.

שיבטלו את האזהרה עד מחר, לדעתי כל בנאדם עם מ"מ גאווה לאומית לא יטוס לתורכיה יותר לעולם(אם מישהו אף פעם לא היה, אני מוכן להחליק לו :)).

פורסם

^^

+1

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שמעתי שיחה אתמול עם ראש הרשות שמוציאה את ההזהרות האלו והוא אמר שההסרה היא אובייקטיבית לחלוטין ושהם אינם מנטרים שום פעילות נגד ישראלים בטורקיה ( זו כמובן רוח הדברים שלו ולא ציטוט מדוייק )

פורסם

זה פשוט - בעלי ההון שראו שהם מפסידים כסף מביטול החופשות בטורקיה בגלל האזהרה, משכו בחוטים הנכונים כדי לתקן את המצב.

פורסם

לא צגיע לטורקים שנחזור לשם.

שיחליפו ראש ממשלה נדבר.

עד אז, יוון וקפריסין זה המקום בשביליינו.

פורסם

החרם הזה מצחיק אותי בנקודה מסויימת - אם להמשיך באותה רוח:

אנחנו צריכים להחרים את הגרמנים ימח שמם על השואה

את היפאנים והאיטלקים בעלי בריתם - ובאותה נשימה גם את הפולנים והרומנים - שצדיקים הם לא היו.

את הרוסים והאוקריאנים על כל הפוגרומים

את הספרדים על גירוש ספרד והאינקויזיציה

את המצרים על מאות שנה של שיעבוד ומלחמת יום כיפור

את הארגנטינאים על ימי החונטות שבהם נרצחו מאות יהודים

את האמריקאים שלא הוזיזו אצבע כאשר רצחו מליוני יהודים בשואה (הם יכלו להפציץ את מחנות ההשמדה)

אני יכול להמשיך את הרישמה כך שתכסה כל מדינה ומדינה.

אז זה נראה לי קצת משעשע

גבריאל

פורסם

תלמד להבדיל בין יחס עוין היום ליחס עוין בעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים