פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים זה כבר קרה מספר פעמים, נגמר להם התעבורה , אבל הוא עוד מעט יחזור כי החברת אחסון שלהם מאפסת את המונה....
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים פה זה hwzone, למה נראה לך שמישהו יודע או צריך לדעת מה קורה שם? כי אין כאן בדיוק תחרות בין 2 האתרים, ו2 האתרים על נושא משותף, ומן הסתם יש גולשים שגולשים גם פה וגם שם :
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים בדיוק, ואין בכלל מה לדבר על זה... מבחר של אתרים של חמרה בעיברית דל מאוד אז מן הסתם כל מי שמתעמק קצת גולש גם שם וגם כנראה בטכנו.. ובעוד איזה אתר או 2 ....
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים היה כתוב שם שהם משדרגים את השרתים שלהםיכול להיות בגלל זהאני בטוח שהם יחזרו בקרובזה כבר קרה כמה פעמים
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים זה כבר קרה מספר פעמים, נגמר להם התעבורה , אבל הוא עוד מעט יחזור כי החברת אחסון שלהם מאפסת את המונה....זאת בדיוק הסיבה, מפני שאנחנו לא רוצים שזה יחזור על עצמו.PCSPOT עובר שדרוגים כבדים מאוד בימים אלו.אני מצטער מעומק ליבי על התקלות.
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים זאת בדיוק הסיבה, מפני שאנחנו לא רוצים שזה יחזור על עצמו.PCSPOT עובר שדרוגים כבדים מאוד בימים אלו.אני מצטער מעומק ליבי על התקלות.עבר כבר הרבה זמןמתי האתר יחזור?
פורסם 2003 בדצמבר 121 שנים עבר כבר [glow=red,2,300]המון[/glow] זמן!!!כמה זמן זה עוד ייקח??אני כבר חשבתי שזהו, אין יותר PC-SPOT :-Xכמה זמן לוקח בשביל להחליף שרת? דבר כזה צריך לקחת כשבוע לכל היותר!!
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים דיברתי אם בחור בפורומים של PCARENA שהכיר את OLEGIS שהיה בעל האתר (בקיצור האיש ששלט על כל העניינים ) ואמר לישאין לו כח להעלות מחדש את האתר. נ.ב - אני לא יודע אם זה מקור שאפשר לסמוך עליו אבל זה מה שהוא אמר לי
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים זה לא רק פיסי ספוט - כל אתרי הקבוצה ירדו (פאלמי ועוד כמה שאני לא זוכר את השם שלהם)
פורסם 2003 בדצמבר 221 שנים דיברתי אם בחור בפורומים של PCARENA שהכיר את OLEGIS שהיה בעל האתר (בקיצור האיש ששלט על כל העניינים ) ואמר לישאין לו כח להעלות מחדש את האתר. נ.ב - אני לא יודע אם זה מקור שאפשר לסמוך עליו אבל זה מה שהוא אמר לי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.