עבור לתוכן

בעיה|המחשב אינו קורא הרד דיסק נייד של מאקסטור...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא:

http://www.gamaoffice.co.il/products/113971

בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה.

עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו:

"usb device not recognized"

עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו.

העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו.

ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה.

הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה קניתי את המכשיר והבחור שם טען שהוא יכול להחליף לי לחדש,וכאן מגיעה בעיה גדלה יותר-על ההארד דיסק נמצאים קבצים חשובים מאוד מבחינתי ובשתי מילים כל חיי,הוא אמר לי שאאלץ להסתדר לבד עם הבעיה הזו ואין באפשרותו לעזור לי לשחזר את הקבצים,וכשארצה אגיע לחנות והוא יחליף לי את ההרד דיסק באחד חדש.

חברים יקרים,הצעות,פתרונות יתקבלו בברכה.

מודה לכם מאוד :xyxthumbs:

פורסם

יתכן מאוד שהבעיה רק במעגל החשמלי של המתאם USB.

מה שתצטרך לעשות זה לפרק את הקופסא ולחבר את ההארד דיסק שבפנים ישירות למחשב.

רק שים לב שאתה לא משאיר סימנים של פירוק. לא יבואו אליך בטענות אחר-כך.

מקווה שיעזור..

ניסית להחליף כבלים (חשמל+USB)? יכול להיות שהם המקור לבעיות..

פורסם
  • מחבר

זאת אותה השאלה ששאלתי את הבחור בחנות, שיתכן והבעיה נעוצה בכבלים..הוא אמר שהשבוע הם יביאו במיוחד כבלים תואמים ויצלצלו אליי שאגיע לבדוק אם הבעיה נפתרה בחנות..

נגיד והבעיה אינהה בכבלים,מה אצטרך לעשות כדי לשחזר את הקבצים מההרד דיסק במקרה הזה?

פורסם

כמו שכתבתי למעלה. לפרק את הקופסא לבדוק אם ההארד דיסק עובד כשהוא מחובר ישירות.

מעבר לזה, זה שיחזור נתונים - שגם עולה הרבה כסף וגם מבטל את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים