עבור לתוכן

כרטיס gtx 295 הוחלף לgtx 470 האם זה שווה ערך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב דניס ענה פה כבר ראיתי מקווה שהוא צודק.

נחכה ונראה ואני מקווה שלא ינסו לדחוף לי כרטיס של ati כי אני מעכשיו אומר שאני לא מעונין במקרה ודניס קורא את זה.

ויתנו לי את ה480 כמו שרוב אנשים פה אמרו שאני אמור לקבל בתור החלפה.

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה לא יכול לדרוש איזה כרטיס ישימו לך.

מבחינתם הם מחויבים לכרטיס שווה ערך/חזק מהמקורי (גם אם הוא של ATI וגם אם אתה לא אוהב את זה).

פורסם

אני סבור שאתה יכול לדרוש את ה480GTX כי אתה שילמת על כרטיס עם CUDA ו PHYSX, אולי יש לו אפילו עוד תכונות בלעדיות כאלה...

פורסם
  • מחבר

בטח שכן כמו שאמר זה שמעלי יש דברים שרק בכרטיסים של nvidia יש.

זה כמו שתגיד שקנית מעבד של אינטל שלחת בגדר האחריות והחליפו לך אותו למעבד amd שווה ביצועים.

פורסם

התייחסות קטנה לסעיף ה"10%": גם אם זה מופיע איפשהו באותיות הקטנות בתקנון, זה אמור לעניין לך את הביצה השמאלית. החוק אומר "שווה ערך או עדיף", ואי אפשר להתנות על החוק בשום תקנון גם אם הנשיא חתום עליו.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על המידע יעזור מאוד במידה ויעשו בעיות למרות הכל.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה דיברתי עם לירן מקודם והוא אמר שהוא בדק בשבילי והכרטיס יוחלף לevga gtx480 ככה שבסופו של דבר הם עזרו לי.

תודה לכל החברה פה וגם לksp.

פורסם

הם נתנו לך מה שמגיע לך...

טוב שזה נסגר בצורה כזאת ;)

פורסם

אם לא היית עושה רעש פה בפורום אף אחד לא היה יורק לכיוון שלך.

מבחינת DX11 למשל, יצאת דיי מרווח ;D

פורסם
  • מחבר

לא הייתי אומר שיצאתי מרווח אבל גם מופסד לא.

כמו שLenzar אמר קיבלתי את מה שמגיע לי לא פחות ולא יותר וזה מה שהכי חשוב.

שמה שאומר שגם אתם בתור צרכן תמיד תדעו לעמוד על שלכם במקרה וזה מגיע לכם ואל תתפשרו על כלום בגלל שאין במלאי.

מה שנכון זה שאם לא הייתם מבהירים לי חד משמעים עד כמה שהgtx470 נחות מהgtx 295 אז רוב הסיכויים שלא הייתי מגיע למסקנה הזאת ובגלל זה מגיע תודה לפורום המצוין הזה.

ככה בשביל לסגור את הנושא שאלה אחרונה אם האחריות על הכרטיס הייתה 3 שנים והכרטיס הוחלף לכרטיס של יצרן אחר בעל אחריות של שנה מה יתפוס?

זאת אומרת נגמר האחריות או שנשאר לי עוד שנה וחצי אחרי השנה וחצי שעברה כבר.

פורסם

אם אני לא טועה, יש לך כמו שנשאר לאחריות המקורית. זאת אומרת, שאם נשאר שנתיים לאחריות של הכרטיס המקורי, אז יש לך עוד שנתיים. ולא משנה עם הכרטיס החדש מגיע עם שנה אחריות, או עם 3 שנים אחריות.

זה כמובן על פי חוק, ולא על פי תקנונים.

פורסם

האחריות מהחנות ממשיכה מאיפה כרגיל, ולא מתחדשת, אוליי יהיה לך אחריות מלאה דרך EVGA...

פורסם
  • מחבר

הבנתי שבאתר של evga יש אופציה לשדרג לlife time warranty עד 30 יום אחרי שהכרטיס נרכש.

רוב הסיכויים שעבר 30 יום על כל מקרה מאז שהוא נרכש מהם .

ככה שזה יוצא שיש לי עוד שנה וחצי אחריות מצוין נשאר לי רק לקוות שאני לא יקבל כרטיס מסך תקול.

;D

פורסם

סביר שזה לא יקרה :)

תעדכן אותנו בקצת באנצ'ים + התרשמויות... :)

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הכרטיס הוא עובד מצוין מרוצה מאוד.

הפלסטיק של evga נראה מסוג זול כזה לעומת של asus אבל זה לא מפריע לי.

עכשיו יש רק בעיה אחת עם הgtx295 היה חבור hdmi הייתי מחבר לטלוויזיה ורואה סרטים.

בכרטיס הזה יש מין חיבור hdmi קטן הבנתי שהשם של זה הוא hdmi mini.

איפה אני קונה מתאם hdmi mini זכר לhdmi נקבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים