עבור לתוכן

כרטיס מסך מפסיק להגיב לכמה שניות...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחח

אני מצטער אני פשוט רגיל שאנשים יודעים בדיוק מה יש להם במחשב :P

תוכל לומר לי מאיזה חנות קנית את הכרטיס? (כך אדע איזה גירסא הם מוכרים)

בכל מקרה הגירסא הנפוצה בארץ של GIGABYTE היא גירסת הGV-N220OC-1GI-זאת אומרת, גירסת הOC.

תוריד את התוכנה Rivatuner

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

התקן אותה ואז כנס למדריך הזה:

http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=95864

ותגיע לSystem Settings.

יהיה לך שם אפשרות (כמו במדריך) לשלוט על תדרי כרטיס המסך.

שנה אותם ל

Core Clock 625MHz

Shader Clock 1360MHz

Memory Clock 790MHz

שמור את ההגדרות (ותלחץ על כפתור הapply after desktop startup)

ותראה אם זה קורס לך.

אם לא, נפתרה הבעיה! (בערך)

אם כן, שלח את המחשב לתיקון.

סוף סיפור :)

קניתי את המחשב ב KSP באר שבע

היום בערב אני אנסה את מה שהצעת

נקווה לטוב...

תודה רבה רבה

פורסם

אם הכרטיס הוא גרסת OC והורדת את התדרים חזרה לסטוק לא פתרת כלום, רק התחמקת מהבעיה...

המקסימום שאתה יכול לעשות זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר, במידה והבעיה ממשיכה שלח אותו להחלפה, אין שום סיבה לעבוד ב DOWNCLOCK עם כרטיס חדש.

פורסם

אם הכרטיס הוא גרסת OC והורדת את התדרים חזרה לסטוק לא פתרת כלום, רק התחמקת מהבעיה...

המקסימום שאתה יכול לעשות זה לבדוק את הכרטיס במחשב אחר, במידה והבעיה ממשיכה שלח אותו להחלפה, אין שום סיבה לעבוד ב DOWNCLOCK עם כרטיס חדש.

דווקא יש פה סוג של פיתרון.

אני יודע שPOWERCOLOR מכרה כרטיסי HD5870 באוברקלוק מפלצתי לליבה (משהו שהכרטיסים לא עמדו בו) ולכן הם הורו לקוני הכרטיס להוריד במעט את התדרים, וזה פתר להם את הבעייה.

בכל מקרה המלצתי לו להוריד את התדרים כדי לבדוק האם הבעייה באמת בכרטיס עצמו, הוא גם ככה יצטרך לשלוח את המחשב לKSP וברור שאסור לו להתפשר על ביצועים נמוכים יותר.

פורסם

מה שאתה מתאר, המיקרה של PC הוא גרוע מאוד מאוד, לא שמעתי עליו, אבל אי אפשר לבקש ממאות אלפי לקוחות להתחיל לעשות DOWNCLOCK, מה שגם רובם או חלקם הגדול לא מבינים בזה...

הDOWNCLOCK יכול לשמש רק לבדיקה, ולא כפתרון.

פורסם

מה שאתה מתאר, המיקרה של PC הוא גרוע מאוד מאוד, לא שמעתי עליו, אבל אי אפשר לבקש ממאות אלפי לקוחות להתחיל לעשות DOWNCLOCK, מה שגם רובם או חלקם הגדול לא מבינים בזה...

הDOWNCLOCK יכול לשמש רק לבדיקה, ולא כפתרון.

בדיוק הנקודה שלי :)

אגב זה עדיין נחשב לDOWNCLOCK כאשר מחזירים לתדרי הסטוק?

זה יותר כמו NORMAL CLOCK.

נחכה לתוצאות מהבחור, אם הבעייה הפסיקה, מדובר בכרטיס מסך, אם הבעייה לא הפסיקה, זה יכול להיות כל דבר במחשב ואז צריך לקחת את כולו לבדיקה :)

פורסם

גרסת אוברקלוק יצאה עם קלוקים מסויימים, בדרך כלל גם עולה יותר, ללקוח יש בחירה מה לקנות, ברגע שהוא החליט והלך על גרסת OC היא חייבת להיות יציבה, מבחינת הלקוח זה סטוק...

פורסם

גרסת אוברקלוק יצאה עם קלוקים מסויימים, בדרך כלל גם עולה יותר, ללקוח יש בחירה מה לקנות, ברגע שהוא החליט והלך על גרסת OC היא חייבת להיות יציבה, מבחינת הלקוח זה סטוק...

אכן, ככה חשבתי.

פותח הדיון צריך להוריד את התדרים רק כדי לבדוק האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך, כי אם כן, הוא סך הכל יצטרך לשלוח אותו לתיקון ולא את כל המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים