פורסם 2010 ביולי 1915 שנים האם אפשרי לקנות נגיד קורא דיוידי רגיל של מחשב ולהחליף את הקורא שיש ברדיו של רכב שהתקלקל\התיישן ? לא חייב דיוידי כן אבל זה מעניין, אני רוצה לנסות. מה אתם אומרים? עריכה: אני רוצה לעשות את זה בגלל שהקורא אצלי (Buffer?) ממש איטי, נגיד שמתי בדיסק הרבה שירים יקח לו איזה חצי שעה למצוא\לחפש את כולם. (עוד לפני הרצה של שיר אחד )
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים לי היו כמה פעמים בעיות עם קריאת דיסקים ברכב (מאוד מעצבן כי יש שם HU מאוד איכותי של Alpine). הפיתרון אצלי בשני המיקרים היה לפתוח את המכשיר ולנקות את העינית עם קצת צמטר גפן עם אלכוהול (המקלות לניקוי אוזניים ולטבול באלכוהול). מאז עובד כמו גדול וקורא מהר מאוד.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר תודה על העצה אני אנסהעריכה: אמרו לי לנסות עם הדיסק שמנקה את העינית אולי יעזור.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים תפתח ותנקה את הלייזר אם צמר גפן אפשר קצת אלכוהולניתן לשים כונן CD או DVD רגיל של מחשב באוטו. כניסת מתח מ 12 V ו 7805 ל 5 V + יציאת קול מהחיבור המתאים מאחור (לייד ה IDE)יתכן שניתן להחליף רכיבים בדיסק הקיים אם רכיבים מ CD של מחשב וכך לתקן אותו - לא בטוח
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר יתכן שניתן להחליף רכיבים בדיסק הקיים אם רכיבים מ CD של מחשב וכך לתקן אותו - לא בטוחמה זאת אומרת? תפרט בבקשהיעני להחליף עינית עם עינית, רכיבים אחד על אחד?בעצם עינית זה נראה לי מסובך מידי...
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים אני רוצה לעשות את זה בגלל שהקורא אצלי (Buffer?) ממש איטי, נגיד שמתי בדיסק הרבה שירים יקח לו איזה חצי שעה למצוא\לחפש את כולם. (עוד לפני הרצה של שיר אחד ) לא נשמע כאילו זה בעיה בכונן בכלל... אם כשיש מעט שירים הוא מנגן מהר וכשיש הרבה אז לוקח לו הרבה זמן, אז זה לא בעיה בכונן, זה בעיה (או שפשוט ככה זה... כנראה שפשוט ככה זה) ב"מוח" של הרדיו. אם הייתה בעיה בכונן הוא לא היה מצליח לקרוא דיסקים מסויימים למשל, או קופץ במהלך השמעת שירים, אבל לא נשמע שזאת הבעיה
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מה זאת אומרת? תפרט בבקשהיעני להחליף עינית עם עינית, רכיבים אחד על אחד?בעצם עינית זה נראה לי מסובך מידי...עינית בלבד - לאכל החלק הפנימי של הכונן חוצ מהמעגל של האודיו - אוליי כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.