עבור לתוכן

סקר אמינות לוחות אם AMD nFORCE ULTRA 400

לאיזו חברה לוח האם nFORCE האמין ביותר 572 הצבעות

1. 1. לאיזו חברה לוח האם nFORCE האמין ביותר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה

פורסם

Epox ללא צל של ספק. גם MSI טובה מאוד.

אולי דיי הרבה אנשים יומרו כאן ABIT, אך כולנו יודעים שאם מתייחסים לביצועי אוברקלוק היא עדיפה, אבל בכלליות EPOX ULTRA400 עדיף יותר, הרבה עדיף.

בנוסף בABIT אתה בכלל לא מקבל GAME PORT ומפסיד ל EPOX בביצועים (אך לא בהרבה..), כמה חבל, לוח כל כך מאכזב אם לא מתייחסים לאוברקלוק...

ה - Chaintech גם טוב.

פורסם
  • מחבר

אחי אבל על סמך מה אתה אומר את זה? כי מסתבר שהרוב כאן חושבים אחרת.

וגם MSI שמעתי שהלוח שלהם מאוד בררן לגבי ספק כח וזיכרונות...

פורסם

ראיתי לוח אם של אביט שנשרף בספונטניות.

אבל עדיין לא ראיתי לוח אם של EPOX שעשה בעיות...

פורסם

לכל חברה יש לוחות שנשרפים בספונטניות.... השאלה כמה כאלה יש לה...

אפוקס וABIT הם מאוד אמינות... וגם MSI

פורסם

Epox ללא צל של ספק. גם MSI טובה מאוד.

-------------------------------------------------------

אולי דיי הרבה אנשים יומרו כאן ABIT, אך כולנו יודעים שאם מתייחסים לביצועי אוברקלוק היא עדיפה, אבל בכלליות EPOX ULTRA400 עדיף יותר, הרבה עדיף.

בנוסף בABIT אתה בכלל לא מקבל GAME PORT ומפסיד ל EPOX בביצועים (אך לא בהרבה..), כמה חבל, לוח כל כך מאכזב אם לא מתייחסים לאוברקלוק...

על סמך מה אתה מבסס את 3 האמירות האלה ?

פורסם

The new Epox 8RDA+ rev 2.1 based on NF2 Ultra 400 is superb, I personally really like Epox due to the problem identification led on the board, it sure makes troubleshooting easy.

Generally both brands are reliable and great for overclocking, I personally like Epox better though.

פורסם

מוזר שאף אחד לא בצביע ל ASUS שכן הייתה תקופה בה הלוח שלהם היה מומלץ ביותר

פורסם

חבר'ה חבר'ה.. באמת שחכתם את אסוס, הלוחות הכי אמינים בשוק במקרה ולא ידעתם

מאז הCUV4X ועד היום, אסוס החברה המובילה בתמיכה ואמינות.\\

אף אחד לא הצביע כי הם יקרים, הם מחזיקים מעצמם יותר מדיי ודופקים מחירים לא ראויים, אבל שקונים אסוס, לא טועים, לא משנה איזה לוח

פשוט מידת ההשתלמות של הלוחות האלה שווה ***

ואני מכיר מלא מלא חבר'ה עם לוחות כאלה, הם משלבים את הכל, במידה מסויימת

גם אוברקלוק, גם אמינות, גם פי'צרים וכו' יש הכל, אבל קצת מכל אחד מה שעושה את זה לוח משתלם למולטימדייה, ומשתמש בינוני שרוצה להמהיר xp2500 ך2.0 ג'יגה הרץ ולנוח

פורסם
  • מחבר

The new Epox 8RDA+ rev 2.1 based on NF2 Ultra 400 is superb, I personally really like Epox due to the problem identification led on the board, it sure makes troubleshooting easy.

Generally both brands are reliable and great for overclocking, I personally like Epox better though.

Armageddon

בבקשה שים לב שלוח זה אינו תומך NF2 Ultra 400 כפי שאתה טוען ומלכתחילה אינו משתתף כאמור בסקר.

האם אתה מתכוון ל-8RDA3+ ??

ראה קישור:

http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm

פורסם

ה 2.1 כן עם ה 400

פורסם

8RDA+ Rev 2.1 is nForce 2 Ultra 400, I have it here, it's written in the manual, the driver disc, the post screen...

פורסם

כמעט ואף אחד מאיתנו לא עבד עם יותר מ 2-3 לוחות של NF 2

ככה שזה לא הכי רלווינטי כל אחד יודע רק על מה שהוא משתמש

פורסם

נכון...אבל מספיק שאנשים נותנים דעה על הלוח שלהם!

הלוח של גיגהבייט 7N400PRO לא מוצלח....

יש לי פה מחשב דומה עם לוח פשוט יוטר ושם המחשב עובד חלק יותר מאשר פה.

ללוח הזה יש לפעמים בעיות בסאונד......בעיות לא מוסברות.....פתאום הדיגיטאלי מפסיק לעבוד....ככה סתם....או שיש קטיעות בסאונד...

וזה הלוח השלישי שלי........כי החלפתי את ה 2 הקודימים בתיקווה שהבעיה היא בלוח הספיציפי שקיבלתי...

אבל מסתבר שלא!....זה קורה בכל הסידרה שלהם!...אין פלא שהם הוציאו מהר מאוד את ה 7N400PRO2 שהשינויים מזעריים.

מעניין אם אני אצליח להחליף אותו ל PRO2....בגלל הבעיות המוזרות הללו.

הלוח הזה מוזר...או שהוא עושה המהרה מסויימת בלי שאני יודע או שהוא מזייף בטמפרטורה בטרוף!

טמפרטורה מעבד 64 מעלות וטמפרטורת מערכת 38 - כל זה ללא OC יזום מצידי (שהלוח החליט לתת לזיכרונות מתח של 2.7 ולט,לא ברור למה והוא גם לא מאפשר לי לשנות את זה)

במחשב השני (7VAX) הטמפרטורה 50 מעלות (של המעבד).....לא ברור לי מאיפה בא הפרש הטמפרטורות.....

שני המחשבים מאווררים אותו הדבר אז אין שום סיבה להפרש......

עידו

פורסם

ברשותי ה NF7-SL Rev. 2 של אביט, יוחלף בקרוב ל 8RDA3+ Rev. 2.x. (רק שיגיעו כבר לארץ!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים