פורסם 2010 ביולי 1915 שנים ה Overclocking עובד ללא בעיות וגם הטמפרטורה מצוינת אבל כשאני חוזר ממצב Sleep לפעמים אני מקבל מסך כחול ואתחול של המערכת.הנה ההגדרות בביוס שלי, האם אפשר לשנות הגדרה מסוימת לשיפור המצב ?ASUS P5Q-E Template: 3.4GHzAI Overclock tuner: ManualCPU Ratio Setting: 8.5FSB Frequency: 400PCI-E Frequency: 100FSB Strap to North Bridge: 400DRAM Frequency: DDR2-800MHzDRAM CLK Skew on Channel A1: AUTODRAM CLK Skew on Channel A2: AUTODRAM CLK Skew on Channel B1: AUTODRAM CLK Skew on Channel B2: AUTODRAM Timing Control: AUTODRAM static read control: AUTODRAM read training: AUTOMem. OC charger: AUTOAI clock twister: AUTO AI transaction booster: AUTOCPU Voltage: AUTOCPU GTL Voltage Reference (0/2): AUTOCPU GTL Voltage Reference (1/3): AUTOCPU PLL Voltage: AUTOFSB Termination Voltage: AUTODRAM Voltage: AUTONB Voltage: AUTONB GTL Reference: AUTOSBridge Voltage: AUTOPCIE SATA Voltage: AUTOLoad Line Calibration: AUTOCPU Spread Spectrum: DisablePCIE Spread Spectrum: DisableCPU Clock Skew : AUTO NB Clock Skew : AUTOCPU Margin Enhancement: OptimizedAdvance CPU SettingsCPU Ratio Setting: 8.5C1E Suppport: EnabledMax CPUID Value Limit: EnabledIntel® Virtualization Tech: EnabledCPU TM function: EnabledExecute Disable Bit: Enabled
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים אני חושב שאם תוריד את ה FSB ל399-395 זה יעזור.רוב לוחות האם (כולל שלך) תומכות ב FSB עד 1600 (400*4).http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ogZlrSeVzUh9MKLO
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים גם לי זה קורה, אין לי מושג מה הבעיה. המערכת שלי בצד. נראה לי שלהוריד כמה MHZים יעזור, פשוט אני עצלן ולא עושה מצב SLEEP הרבה.
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר הבעיה שכאשר אני מוריד את ה FSB ל 335-339 ה Dram frequency יורד ל 790-798 ואז המחשב לא עולה.אני חושב שה Dram frequency צריך להיות 800 או 1066 אחרת הוא לא נתמך.
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים הבעיה לא קשורה לדרייברים... (כשאתה רוצה לעזור למישהו רצוי שיהיה לך מושג על מה אתה מדבר...)זאת בעיה ידועה מאוד בעולם האוברקלוקינג הנגרמת מגלישת FSB מעבר למה שהלוח תומך...שים FSB על 390 ומכפלת זיכרון על 2D, שים לב שהזכרון אמור לרוץ על 780 מגהרץ.אני 90% בטוח שזה יפתור את הבעיה.*בדרך כלל אוברקלוקרים מעדיפים לא להשתמש ב"תרדמת", ולהרויח כמה מאות מגהרצים...
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים הבעיה לא קשורה לדרייברים... (כשאתה רוצה לעזור למישהו רצוי שיהיה לך מושג על מה אתה מדבר...)זאת בעיה ידועה מאוד בעולם האוברקלוקינג הנגרמת מגלישת FSB מעבר למה שהלוח תומך...שים FSB על 390 ומכפלת זיכרון על 2D, שים לב שהזכרון אמור לרוץ על 780 מגהרץ.אני 90% בטוח שזה יפתור את הבעיה.*בדרך כלל אוברקלוקרים מעדיפים לא להשתמש ב"תרדמת", ולהרויח כמה מאות מגהרצים...אך בדיוק מרוויחים כמה מאות מגה הרצים מאי שימוש במצב SLEEP :\ ?
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים אני מרויח את ה"כמה מאות" שלי בכך, שאני יושב על 460 FSB.ab1c3,2D זה בSystem Memory Multiplier
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר אני לא מוצא את האופציה System Memory Multiplierאולי זה נקרא בשם אחר בביוס של P5Q-E ?
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים תצלם את המסך של הBIOS. (עם פלאפון או משהו).העיקר שמהירות הזיכרון תופיע כ 780 מגהרץ עם יחס 1:1 DDR2:FSB, תבדוק אם אתה יכול לגרום לזה בלי המכפלות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.