עבור לתוכן

טלויזית FHD הזולה והמשתלמת ביותר?

Featured Replies

פורסם

לא לא ולאא

לא קונים הכי זול בגדלים גדולים ובטוח לא טלויזית FHD .

בחברות מדבקה לא נוגעים לא משנה כמה הן זולות כי אולי בסרטי hd תראה סביר ..אבל בכל מה שקשור לתוכן רגיל של טלויזיה במילים אחרות כל תוכן שאינו hd רואים גרוע.

ותאמין לי בטלויזיה נורמלית ההבדל גם בHD הוא עצום .

כל המספרים בעולם שכתובים שם לא ישנו שאלה טלויזיות סיניות בהזמנה אישית לעלות כמה שפחות ,כיום אנחנו חיים בעולם שאתה יכול בהזמנה מסין לקבל גם מפרט מעולה ולמכור אבל אף אחד לא עושה את זה כי תגיע למחיר קרוב לחברות נחשבות .

אני גם לא מבין למה לשאול שאלה כזו בפורום שמתעסק בעיקר במחשבים (בלי להעליב פורום המחשוב הטוב בארץ:)) יש לך 2 אתרים טובים בארץ קולנוע ביתי כנס והם כבר יעשו לך סדר.

פורסם

היי

אני לא מציע לך לרכוש מסך 32 למרחק של 2 מטר...אתה מפסיד הרבה מההנאה.

אם כבר תלך על 37 יש מחירים מאוד טובים היום,

המלצה שלי 37B530 של סמסונג מסך עם תמונה מדהימה FHD מחיר טוב יחסית 3300 ש"ח

פורסם

לדעתי כבר יצא הסידרה החדשה שך סמסונג אז אולי תסתכל גם עליה.

c משהו .

אבל שוב הכל תלוי במחיר ובתקציב שלך.

פורסם

אני לא מבין למה אתם לא ממליצים על FHD גם ב32?

במסך מחשב שקטן בהרבה רואים הבדל בין 1680 ל 1920! ואפילו ה1680 זה יותר מ720P.

אני קניתי 32 FHD של סמסונג שמשמשת גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה רגילה.. אם זה לא היה FHD אני לא רוצה לדעת איך

השולחן עבודה היה נראה, בכלל רק לראות סרט בלוריי ששוקל 40GB + זה מדהים.. החדות מטורפת ואני יושב מטר מהמסך.

לדעתי היום רק FHD לא להתפשר בזה.. ובטח שלא חברת מדבקה

פורסם
  • מחבר

ממה אתם פוחדים כל כך מחברות מדבקה?

מסך המחשב שלי מחברה כזו (צ'ימי) ובזמנו המליצו לי רק על החברות הגדולות והיקרות בהתאם, מאז שקניתי אותו לא התחרטתי אפילו פעם אחת, מסך מעולה.

אני רוצה לקבל מקסימום גודל במינימום מחיר...

פורסם

אף אחד לא פוחד מחברות מדבקה הבעיה, שהנתונים שלהם לא טובים בדרך כלל ,מעבדים פחות טובים בטלויזיה דבר המוביל לאיכות צפיה פחות טובה(בhd יראו תמיד יחסית טוב אבל פחות טוב מטלויזיה איכותית) ,ניגודיות פחות טובה ושלל דרכים שהחברות האלה חוסכות דרכם בשביל לתת מחיר זול .

בהפרש מחיר של 100 200 שקלים אתה מקבל חברה עם אבא ואמא ואחריות כמו שצריך .

יכול להיות שבמסכי מחשב זה פחות מורגש כי באמת רובם דומים לפחות בפאנל .

הסיבה שלא לוקחים 32 FHD היא לא בגלל שיש הבדל באיכות הצפיה או אין הבדל, אלה שיחסית למרחק של 2 מטר הוא לא יראה הבדל ,

לכן נתנו כאן המלצות ל37 FHD שם ההבדל יהיה מורגש יותר . בנוסף לשידורי טלויזיה רגילים HDR עדיף כי הרזולוציה קרובה יותר לאיכות sd ולכן רואים טוב יותר פחות עיבוד שהמסך צריך לעשות downscale.

האמת שבמידה ואתה לוקח 32 ל2 מטר מרחק אולי אפילו באמת אפשר לקחת חברת מדבקה במידה וההפרש באמת גדול יותר מ 200שח, כי במרחק כזה אולי באמת לא תבחין בהבדל.

בלי קשר אני לא חסיד של lcd אבל אין מתאים יותר ל42 ומטה.

פורסם

ממה אתם פוחדים כל כך מחברות מדבקה?

מסך המחשב שלי מחברה כזו (צ'ימי) ובזמנו המליצו לי רק על החברות הגדולות והיקרות בהתאם, מאז שקניתי אותו לא התחרטתי אפילו פעם אחת, מסך מעולה.

אני רוצה לקבל מקסימום גודל במינימום מחיר...

ככל הנראה דרישותייך הן בסיסיות במיוחד ואינך יודע להבחין בין מסך שמציג צבע שחור עמוק לבין מסך שמציג את אותה תמונה באפור. אין שום פסול בכך אך עלייך להבין שברוב המקרים מסך מדבקה מבוסס על פאנלים מיושנים, אינו מכיל מעבד תמונה או מכיל תמונה חלש ומציג לרוב תמונה פחות טובה ממסך מתוצרת איכותית. אני יודע זאת כי רכשתי טלוויזיה בגודל 42 אינץ' אחרי שיטוטים במספר רב של חנויות ובדיקת עשרות מסכים שונים (מדבקה ומותג) בעין מאוד בוחנת.

פורסם

נכון הזכרת לי דבר חשוב.

תביא מחשב נייד עם התוכן שלך לחנות כי בדרך כלל הם מכיילים אותן שטלויזיות מסוימות יראו טוב יותר תבדוק בשלט שהן כולם באותו מצב תמונה, תביא תוכן sd וhd ותראה איך היא מתמודדת .

למרות ששוב ל32 לא הייתי מתאמץ :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שכנעתם אותי.

מה אתם אומרים על הטלויזיה הנ"ל - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742

זה המקסימום שאני יכול לקבל באזור המחיר של 3-3.5K?

פורסם

הבעיה היא שהאחריות בחלק מההצעות היא לשנה ובחלק ל 3 שנים וזה הבדל גדול בשקט הנפשי צריך לבדוק זאת טוב טוב כי חלק מהחנויות נותנות מחיר נמוך אולי במעט אבל רק שנה אחריות..

דבר שני זאפ זה לא מקום להשוות מחירים כי המחירים בפועל יכולים להיות נמוכים יותר בחנויות שאתה בא לקנות תעשה סבב חנויות גם תסתכל על הטלויזיות תיקח בכל אחת את המחיר שנתנו לך ותנסה להוריד אותם ותתחיל במחיר הזול ביותר שתמצא בזאפ :).

3 שנים זה מינימום לדעתי לאחריות.

37B530 או 37C530 או LG 37LD460

הc זו הסידרה החדשה אז יכול מאוד להיות שהb יקבלו ירידת מחיר אולי שווה לחכות שבוע שבועיים שהיא תכנס ותהיה ירידת מחיר או לחילופין לקנות אותה.

פורסם

אוקיי, שכנעתם אותי.

טלוויזיה מעולה. לדעתי רואים בה הרבה יותר טוב מחברות יותר מוכרות שעולות הרבה כסף רק בגלל השם.

אבל חשוב לגבי האחריות - אל תיקח אחריות של שנה מיבואן פרטי כמו י.שלום וכו', אלא יבואן של סמליין היבואן הרשמי ל-3 שנים.

לא כולם בזאפ מביאים 3 שנים, הרוב לא. תעבור חנות-חנות ותראה.

פורסם

Slax תקנה FHD גם אם זה 32" בגלל הנוחות ולא רק בגלל הפרטים.

אם אתה מחבר מסך מחשב במקביל (וכולם היום FHD....) הכי נוח זה לעשות Clone ולא Extend.

אם אתה רואה סרטים כמוני, אז אין לך טעם שהטלויזיה תהיה כל הזמן דלוקה, ואם תרצה לראות סרט לפני שינה, אתה נאלץ לגרור את התיקיה + הנגן לטלויזיה שחיברת וכל חלון נוסף שייפתח עלול להפתח במסך ובלאגן... אז מה, כשתסיים תקום מהמיטה? חחח מבאס. :cool2:

פורסם

אוקיי, שכנעתם אותי.

בחירה מצויינת!

פורסם

אני לא מבין למה אתם לא ממליצים על FHD גם ב32?

במסך מחשב שקטן בהרבה רואים הבדל בין 1680 ל 1920! ואפילו ה1680 זה יותר מ720P.

אני קניתי 32 FHD של סמסונג שמשמשת גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה רגילה.. אם זה לא היה FHD אני לא רוצה לדעת איך

השולחן עבודה היה נראה, בכלל רק לראות סרט בלוריי ששוקל 40GB + זה מדהים.. החדות מטורפת ואני יושב מטר מהמסך.

לדעתי היום רק FHD לא להתפשר בזה.. ובטח שלא חברת מדבקה

הוא דיבר על מרחק 2.5 מטר. ממרחק כזה, רוב האנשים לא יבחינו בהבדל.

ונראה לי כי אתה לא עובד על המחשב ממרחק כזה, אלא הרבה יותר קרוב. רוב האנשים לא יראו שום טקסט כמו שצריך במסך 32 אינט'ש וברזולוציית FHD ממרחק 2.5 מטר.

אני עם מסך 47" FHD ועובד בו במחשב ממרחק 3 מטר. אני עובד על רזולוצית 720p, כי מעבר לזה, הטקסטים קטנים מדי. ב 1080P השולחן עבודה פשוט לא קריא, ולכן אני משאיר רזולוציה זו רק לצפייה בסרטי FHD. אבל גם בהם ההבדל באיכות הוא נראה לעיין, אך לא משמעותית. וראה לי שבמסך 32 לא יראו כלל הבדל בין 720P ל 1080P ממרחק כזה.

פורסם

אני עם מסך 40 ממרחק של 3 מטר וזה קטן

קח בחשבון שסרטים רבים מוצגים עם פס שחור למעלה ולמטה וזה לבד כבר מקטין את התמונה

אני רואה 720P, מספיק בהחלט וגם הקובץ עוד בגודל סביר, מעבר לזה הקבצים גדולים יותר ולוקח יותר זמן להוריד וגם פחות זמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים