עבור לתוכן

נישבר לי כבר מהכרטיס הזה אני חושב אולי ליקנות חדש וזהוא 9800gtx+ zotac

Featured Replies

פורסם

אני כבר מישתגע איתו אני חושב שמשהוא דפוק בוא,יש לי תכרטיס zotac 9800gtx+,שקניתי תמחשב ליפני שנה הוא היה על 35 מעלות במנוחה ו 55 במאמץ,והיום אחרי שנה,שנה וחצי,במנוחה הוא 53 ובמאמץ מגיעה ל 85 הכרטיס בסיכון וקרה לי פעם אחת בנסיך הפרסי החדש ארטיפקטים אז מיזערתי תמשחק,המתנתי 10 שניות חזרתי ונעלם,מה לעשות איתו?? ניקיתי בלי סוף עם פן על קור,ובקושי יוצא אבק שאני נוגע בוא הוא חם

מה לעשות אולי תמליצו לי על כרטיס חדש בסביבות ה 700 שקל? כי גוף קירור יעלה 200 שקל

פורסם

אם אתה ממילה לא מתכוון לנצל אחריות אז תנסה מריחה חדשה של המשחה הטרמית... קנה ספריי אוויר דחוס ותנקה בתוך הקירור, לא חיצונית...

אל תשכח גם שאנחנו בזמן חם עכשיו וזה משפיע ישירות על הטמפרטורה של המערכת שלך....

הטמפרטורות שאתה מציין שהיו לך לפני שנה הגיוניות לחורף, אבל ממש לא לקיץ הישראלי.

פורסם
  • מחבר

אם אתה ממילה לא מתכוון לנצל אחריות אז תנסה מריחה חדשה של המשחה הטרמית... קנה ספריי אוויר דחוס ותנקה בתוך הקירור, לא חיצונית...

אל תשכח גם שאנחנו בזמן חם עכשיו וזה משפיע ישירות על הטמפרטורה של המערכת שלך....

הטמפרטורות שאתה מציין שהיו לך לפני שנה הגיוניות לחורף, אבל ממש לא לקיץ הישראלי.

נכון אתה צודק גם בזה שחם מאוד,אבל גם בחורף הטמפרטורה הייתה על 45-עכשיו זה אפילו יותר חמור, אני עם מזגן בחדר החדש קפוא והוא עדיין על 53 מעלות,ועם אני ילד לKSP הם יגידו שזה תקין אני מגיר כבר תחברה הזאת :pissed:

אין לי מושג למה הוא כזה חם :s07:

פורסם

לך לKSP ותגיד להם שהכרטיס מתחמם "יחסית מעל הממוצע" אבל מציג ארטיפקטים, תתעקש לקבל כרטיס חדש בחזרה.

פורסם

אתה חייב להבין שההבדל בין חורף לקיץ משפיע מאד על המערכת

ואני לא מבין למה אתה שובר את הראש

יש לך אחריות לך תחליף אותו

תגיד שהוא נתקע לך במשחקים

בשביל זה יש אחריות !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים