עבור לתוכן

רשת לא מזוהת, פיירוול לא עולה, חסר עונים כבר.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני יסביר מה התקלה, וממתי היא התחילה.

מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WINDOWS7 X64

קניתי הארדיסקים חדשים למחשב שלי, כי הישנים שלי התפוצצו בסקטורים פגומים.

עד שהגיעו החדשים, המשכתי להשתמש במחשב, עד שפתאום המחשב לא הצליח להתחבר לרשת (הוא מנסה להתחבר, ונתקע אם האייקון של קישוריות מוגבלת או חסרה) אחרי כמה חודשים של שימוש. שמתי לב שביחד אם התקלה הזאת, התחילה גם תקלה אם הפיירוול של ווינדווס, הוא פשוט לא עולה, גם אם אני מנסה להפעיל את ה SERVICE שלו ידנית.

פירמטתי את המחשב, כדי שיהיה לי לפחות אינטרנט עד שההארדיסקים יגיעו, ואחרי התקנה נקיה האינטרנט עבד, והפיירוול גם עבד.

אבל אחרי איזה יום בערך, זה קרה שוב. :s05:

אמרתי לעצמי "לא נורא, זה בטח בגלל כל הסקטורים הפגומים, אם ההארדיסקים החדשים זה לא יקרה" :hat:

אבל מסתבר שטעיתי, בדיוק אחרי שסיימתי להתקין את כל התוכנות על המחשב שלי (אני עורך קול ומקליט, אז זה הרבה תוכנות...) זה עוד פעם קרה! :pissed:

מה שמשתוף לכל הפעמים שזה קרה לי:

1)זה התחיל בכל שלושת הפעמים, בדיוק אחרי שהתקנתי את העדכונים האחרונים של ווינדווס

2)אחרי שימוש בתוכנה PIDGIN PORTABLE (בכל הפעמים זה קרה לי אחרי שהשתמשתי בה)

פתרונות שניסיתי

1)להחליף כבל רשת

2)להפעיל מחדש את המודם

3)לבטל את פרוטקול TCP IPV6

4)כל מיני פתרונות שהיו באינטרנט דרך הCMD

5)להפעיל את ווינדוס ב SAFE MODE

6)לבדוק שלא מוזן לי SUBNET MASK של 0.0.0.0.0.0

7)לבדוק שהSERVICE שקשור לBONJOURE לא רץ

8 )למחוק את הדרייברים של הכרטיס רשת ולתת לווינדוס להתקין מחדש

9)להתקין את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס רשת

ונראה לי שזהו.... אני כבר לא יודע מה לעשות, ולא ראיתי באינטרנט שום הזכרה לזה ש2 הסיבות שאני חושב שזה קרהבגללם, ולפרמט עוד פעם לא בא בחשבון, כי זה פשוט יוכל לקרות שוב.

בשביל להיות בטוח, התקנתי את העדכונים גם במחשב של אחותי, ולה לא קרה כלום, אז באמת שאני לא יודע כבר מה לעשות.

תודה רבה לכל מי שטורח לקרוא את כל זה, אתם המוצא האחרון שלי! :xyxthumbs:

פורסם

מה הנוסח המדוייק של הודעת השגיאה שאתה מקבל כשאתה מנסה להפעיל את הפיירוול?

כנ"ל כשאתה מנסה להפעיל את הservice

פורסם

פוסט ארוך מדי.

בוא תנסה לצמצם - לפי דעתי הבעיה שלך היא חומרתית ולא תוכנתית. אם אתה אומר שיש לך בעיות גם ברשת וגם בדיסקים יכול להיות שהבעיה היא בלוח האם ואו בספק.

קשה לי להאמין ש-PIDGIN יכולה לגרום את מה שאתה מציין.

עוד דבר שכדאי לנסות זה לאפס את הTCP IP STACK

netsh int ip reset - מרמת הפקודה

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

ההודעה בSERVICE פשוט אומרת שאי אפשר להפעיל את הפיירוול, בלי הודעת שגיעה, בלי כלום.

ותקלה חומרתית, לא נראה לי. אם זה היה חומרתי, אז זה לא היה מסתדר אחרי כל פרמוט.

את הTCP IP STACK כבר איפסתי.

ובקשר לPIDGIN, זה הישום היחידי שהשתמשתי בו בכל הפעמים, והוא גם היחידי שהכיל בתוכו תמיכה בBONJOURת שלפי מה שקראתי, גורם בדיוק לתקלה הזאת.

עכשיו בלי שום קשר, אני לא מבין למה שתוכנה פורטבלית כל שהיא תעשה שינוי במחשב.

פורסם

בדקת שהבעיה היא לא בראוטר\נתב ?? אם אתה מחבר מחשב אחר לראוטר יש אותה בעיה?

פורסם
  • מחבר

יש עוד 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר, ושניהם בסדר גמור.

פורסם

יצא לי להיתקל בבעיות דומות שנגרמו ע"י וירוסים שביטלו את הפיירוול באמצעות ה-group policy.

תנסה להיכנס למאפיינים של הפיירוול (אני מניח שהאופציה להפעיל אותו היא אפורה), ומשם ל-exceptions.

אם מופיעה לך עמודה של group policy (למיטב זכרוני אין עמודה כזו בברירת המחדל) - תיכנס ל-gpedit.msc ותנסה להפעיל את הפיירוול משם. במידה ואתה לא מוצא שם את האופציה, תחפש בגוגל לפיתרון דרך הרג'יסטרי.

פורסם
  • מחבר

אולי המידע הזה לעזור למישהו:

שאני מנסה לעשות IPCONFIG/RELEASE או RENEW זה כותב לי שאי אפשר להשלים את הפעולה כי ה"RPC SERVER IS UNAVAILABLE"

למישהו יש מושג מה זה?

פורסם
  • מחבר

ושמתי לב שגם הDHCP CLIENT SERVICE לא עולה, אותו דבר כמו הFIREWALL.

זאת הסיבה שאין לי אינטרנט לא?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2010 בשעה 20:06:15

טוב, פטרתי את העסק של האינטרנט (יששששששששש!!!!) ע"י עריכה של ההרשאות ברג'סטרי של הDHCP והTCPIP

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\SERVICES\DHCP

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\SERVICES\TCPIP

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה, דבר שני פתרתי גם את עניין הפיירוול. אם מישהו מעוניין אני יכול להעלות את הפתרון.

HERO, מה זו התוכנה הזאת? (היא גם רק לגרסאת 32 ביט)

פורסם

זו תוכנה מאוד חזקה לניקוי רוגלות וטרויאנים. זה שהיא רק לגרסאות 32 ביט לא ידעתי, אבל היא מאוד נפוצה בקרב טכנאי PC.

אין לה אופציות והגדרות ונהוג לעשות בה שימוש רק אחרי שמיצית כל אפשרות אחרת.

פורסם
  • מחבר

סבבה, צאני יוריד את התוכנה. סביר להניח שזה סוג של VIRUS\SPYWARE שעושה את זה, כי אני שם לב שזה חוזר על עצמו.

אין איזה משהו כזה של מיקורסופט שמחזיר את החלקים ברג'סטרי של המערכת לברירת מחדל כזו?

פורסם

תעשה בדיקה בפורום תוכנה ופורום windows ותריץ כמה תוכנות אנטיוירוס ותוכנות לחיפוש רוגלות.

הסטיקי הזה יכול לעזור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332666.0

תעדכן את הווינדווס, תוריד את hijackthis ותבדוק מה בדיוק רץ אצלך במערכת ואיך אתה יכול לנטרל אותו.

עוד הייתי מציע לך לעשות סריקה ב- http://www.virustotal.com/ לכל אחד ואחד מה-processes שאתה רואה ב-task manager.

אם אתה רואה שהמחשב נגוע ברמה שאתה כבר לא יכול לעשות הרבה - תפרמט.

בכל מקרה הת'ראד הזה מיצה את עצמו כי לא מדובר בתקלת תוכנה. תבקש מאחד המודרים להעביר אותו/תפתח ת'ראד חדש שיתאר בצורה מדוייקת את הבעיות שעדיין קיימות עם המחשב, והצעדים שנקטת בהם בינתיים

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים