עבור לתוכן

מחפש אוזניות למוסיקה

Featured Replies

פורסם

מחפש אוזניות in-ear למוסיקה.

אני אוהב באס, השתמשתי בradius atomic bass או משהו בסגנון והן נחמדות אבל אני מחפש משהו יותר רציני.

תקציב: 200 שקל ~ 50$ (אני אקנה בחו"ל)

פורסם
  • מחבר

אפשרות, למרות שקצת חריגה מהתקציב..

עוד המלצות?

פורסם

הBOSE הן אוזניות גרועות, פחות טובות מהCX של סנהייזר שהן לא אייאייאיי.

אם בכוונתך לקנות באמריקה, אני יכול להמליץ לך על הNUFORCE NE6 ב40 דולר. יש להן באס מספק בהחלט אבל גם הרבה חוץ מזה.

תגיד לאן אתה טס, זה יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

ארה"ב

פורסם

אוקי, אז הNE-6 או הMAXIMO iM-590 הן האפשרויות הכי טובות שלך לדעתי.

פורסם

הBOSE הן אוזניות גרועות, פחות טובות מהCX של סנהייזר שהן לא אייאייאיי.

אם בכוונתך לקנות באמריקה, אני יכול להמליץ לך על הNUFORCE NE6 ב40 דולר. יש להן באס מספק בהחלט אבל גם הרבה חוץ מזה.

תגיד לאן אתה טס, זה יכול לעזור.

הצחקת אותי, הbose אוזניות מ-ע-ו-ל-ו-ת, אמנם יקרות למדי, אבל בליגה אחרת לגמרי מהcx

אני מצרף קישור לביקורת עליהם - בבקשה - http://www.dtown.co.il/articles/835.html

יום נפלא אנשים!

פורסם

http://www.amazon.com/Bose-In-Ear-Headphones-In-2dEar/product-reviews/B000UVM0ES/ref=cm_cr_pr_hist_2?ie=UTF8&showViewpoints=0&filterBy=addTwoStar

תקרא את הREVIEW הראשון לדוגמא.

הBOSE IN EAR הן אוזניות נוראות למחירן, אין שום הצדקה למחיר של 500 ש"ח, ואפילו לא 280.

בן אדם לא יכול לכתוב ביקורת על אוזניות כשאין לו למה להשוות אותן והוא חסר ניסיון בנושא, וזה לא משנה כמה הביקורת כתובה יפה. לפני שהתחלתי להשקיע יותר באוזניות, השתמשתי באוזניות 40 ש"ח והייתי מרוצה מהן, הייתי יכול לכתוב כמה שדברים נשמעים בהם טוב, וזה כי לא היה לי מושג מה אני מפספס.

אגב, תוסיף לרשימה של אוזניות שכדאי לקנות בארה"ב את הIharmonix Platinum, אמורות להשמע ממש טוב, למרות שקראתי על בעיות עם העמידות שלהן...

פורסם

ואני דווקא קראתי פה ושם שאלה יוצאות מהכלל יחסית למוצרים אחרים שלהם, אז החלטתי לבדוק בעצמי כמה חזק אפשר ליפול עם Bose והזמנתי אותן היום ב220 ש"ח. אני אשווה אותן לNE-7M ולSE530, מקווה להספיק את זה עד סופ"ש הבא.

פורסם

ואני דווקא קראתי פה ושם שאלה יוצאות מהכלל יחסית למוצרים אחרים שלהם, אז החלטתי לבדוק בעצמי כמה חזק אפשר ליפול עם Bose והזמנתי אותן היום ב220 ש"ח. אני אשווה אותן לNE-7M ולSE530, מקווה להספיק את זה עד סופ"ש הבא.

ואוו, 220 זה מחיר יפה לbose

אני לפחות מחכה להשוואה, ואשמח אם תפרט את תחושותיך ודעתך..

הרבה הצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם תגיב פה ברגע שתקבל ותגבש דעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים