עבור לתוכן

שאלה לכול מי שהזמין סאמסונג גאלקסי S מCLOVE

Featured Replies

פורסם

ממ אוקי...

אצלי זה בסטטוס של "הפריט מעוכב מכס. ב 20/07/2010 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט", ומן הסתם שום הודעה לא הגיעה עדין..

המכס בת"א זה מה שנמצא ברחוב ההגנה נכון?

• תגובות 54
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת ההודעה שהייתה אצלי בדיוק, וכן, המכס ברחוב ההגנה בתל אביב.

פורסם

תודה רבה, שאלה נוספת, אשראי הם מקבלים או רק מזומן?

פורסם

אני רואה שהרבה מתלהבים מה- Galaxy S I9000 ולא מה-Desire,

אפשר לדעת למה? אילו יתרונות יש ל Samsung על ה-HTC?

פורסם

מעבד חזק יותר, מסך גדול ואיכותי יותר, ה GPU החזק ביותר בשוק, יותר פיצ'רים (BT 3.0, יציאה לטלויזיה, תמיכה ב DLNA, ועוד), נגן מדיה שקורא בערך כל דבר ככה שלא צריך להמיר יותר קבצים בכלל, 8/16 ג'יגה זיכרון במכשיר עצמו+אפשרות להרחיב עם כרטיס, זמן סוללה ארוך יותר מכל מכשיר אנדרואיד שיש כרגע בשוק.

פורסם

אני רואה שהרבה מתלהבים מה- Galaxy S I9000 ולא מה-Desire,

אפשר לדעת למה? אילו יתרונות יש ל Samsung על ה-HTC?

אישית, עברתי על htc legend, nexus, evo, desire ואת הסמסונג אהבתי יותר מכולם. אולי בגלל המסך, אולי בגלל שהוא ממש קליל. קרץ לי יותר

פורסם

עכשיו רק נשאר שהם יוציאו Galaxy S Mini עם מסך קטן יותר ומימדים קטנים יותר :(

פורסם

תודה רבה, שאלה נוספת, אשראי הם מקבלים או רק מזומן?

שילמתי באשראי, אין בעיה. הפקידה עשתה לי פרצופים קצת, לא יודע למה, אבל אפשר אשראי. בכל מקרה יש כספומט שם בתוך הבנין אם זה עוזר לך.

פורסם

תודה רבה עזרת לי מאוד :xyxthumbs:

פורסם

מעבד חזק יותר, מסך גדול ואיכותי יותר, ה GPU החזק ביותר בשוק, יותר פיצ'רים (BT 3.0, יציאה לטלויזיה, תמיכה ב DLNA, ועוד), נגן מדיה שקורא בערך כל דבר ככה שלא צריך להמיר יותר קבצים בכלל, 8/16 ג'יגה זיכרון במכשיר עצמו+אפשרות להרחיב עם כרטיס, זמן סוללה ארוך יותר מכל מכשיר אנדרואיד שיש כרגע בשוק.

copy&paste לכל מי שישאל על הגלקסי בשבועות הקרובים :yelclap:

פורסם

בשעה טובה גם אני הצטרפתי למשפחת בעלי הגאלקסי S הישראלית.

אחרי שגיליתי שבמכס\דואר עובדים אנשים שלא עשו 12 שנות לימוד (איך אפשר להתבלבל ולשלוח הודעה לרחוב הציונות במקום רחוב הצנחנים כשאר גם הכתובת וגם המיקוד כתובים בהכי ברור שאפשר רק אלוהים יודע), אפשר להתפנות לשחק עם המכשיר סוף סוף.

פורסם

יש לי מצב להביא אותו מיפן, יש למישהו מושג איפה ניתן לבדוק מחירים ומקומות רכישה בטוקיו?

פורסם

לחפש חנות ספציפית זה דבר קרוב לבלתי אפשרי, אם יש לבנאדם זמן, שיקפוץ על רכבת לאקיהברה ויכנס לחנות האלקטרוניקה הראשונה שהוא רואה שיש בה מכשירים סלולריים.

למרות שלפי מה שידוע לי כרגע הגלאקסי S משווק שם רק דרך DOCOMO (ספקית תקשורת), והם לא מוכרים מכשירים unlocked גם תמורת תשלום נוסף.

עריכה- השיווק דרך דוקמו מתחיל רק באוקטובר, אלא אם יש מקומות שעושים קצת יבוא אפור, המכשיר עדיין לא משווק ביפן.

פורסם

מה עם אוסטריה או סרביה? :smile1:

פורסם

המכשיר עדיין לא משווק ביפן.

משפט שלא תשמעו הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים