עבור לתוכן

שאלה לכול מי שהזמין סאמסונג גאלקסי S מCLOVE

Featured Replies

פורסם

כמה הייתם צרכים לשלם למכס?

• תגובות 54
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הוא נעצר במכס תעשה את החישוב: 33% מתוך 400 פאונד = 132 פאונד = 779 ש"ח שערי המרה וכל זה, בקיצר לא יותר מ800 שקל.

פורסם

מחר אני במכס לאסוף את המכשיר, אני אעדכן בדיוק כמה יצא.

פורסם

הערך הכולל של החבילה שלי היה 411 פאונד - פלאפון, משלוח ועוד כמה שטויות קטנות(מטען לרכב וכאלה - כולל מיסים יותר זול מזאפ :D).

במכס הייתי צריך לשלם 866 ש"ח. זה יוצא כמעט 36% לפי שער החליפין הנוכחי.

הכל ביחד יצא 3300 ש"ח.

פורסם

נשמע מאוד משתלם - אפשר קישור לאתר בבקשה?

פורסם

Clove.co.uk

פורסם

דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 18/07/2010 ויועבר אל יחידת הדואר להמשך טיפולו.

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

פורסם

דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 18/07/2010 ויועבר אל יחידת הדואר להמשך טיפולו.

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

אני אישית הייתי מוציא את זה ממכס לבד. הדואר גובה איזה 140 שקל על ההתעסקות הזו....

פורסם

רוב המכשירים נעצרים במכס?

בנוסף, מישהו מכיר אתר ידוע ומוכר שמוכר את המכשיר הנ"ל בארה"ב?

פורסם

99.999% מהמכשירים עוצרים במכס.

לא להיעצר במכס זה בערך כמו לזכות בלוטו.

פורסם

אז האופציה היחידה שלי לא לשלם את ה-33% הללו זה אם הבנאדם שם את המכשיר עצמו בכיס ופשוט עובר? כל מה שצריך זה לזרוק את הקופסא פשוט ואת כל שאר הדברים אפשר לפזר במזוודה לצורך העניין?

פורסם

אם הבנאדם לא גר בארץ אז אין כמעט סיכוי שיעצרו אותו במכס והוא יכול לשים את כל הקופסא במזוודה בלי חשש.

אם הוא תושב הארץ שיגיע בטיסה האחרונה בשישי - כשאני הגעתי הדוכן/מסלול של המכס היה בכלל סגור :xyxthumbs:.

פורסם

תושב ארה"ב הבנאדם, אבל עזוב להסתכן - זה קרוב ל-800 ש"ח כל הסיפור הזה. השאלה שלי (אם מישהו יודע) האם עצם ההיפתרות מהקופסא משחררת אותי מהמכס, האם במצב כזה הבנאדם יכול לטעון במידה ועוצרים אותו שזה מכשיר שלו לשימושו האישי בלבד?

פורסם

ע"פ החוק היבש כל אחד צריך להצהיר ביציאה מהארץ על תכולה של חפצים שערכם עולה על 200$... כמובן שהחוק הזה הוא משנות הטרהפהפו ואם כל אחד היה מצהיר על סלולארי\מחשב נייד\נגד MP3 בעת היציאה, כנראה שהיינו צריכים להגיע 12 שעות לפני הטיסה.

כל עוד זה לא מעורר חשד (8 טלפונים סלולארים) 99.99999% שהכל טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים