עבור לתוכן

שלום, אני מעוניין לשפר מעט את המפרט שלי. מה בדיוק כדאי להחליף?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב ש460 יוסיף לך הרבה ביצועים כשתרים את הAA גבוה . . .

יש דברים לשדרג במחשב כמו שכבר אמרו פה אבל לדעתי זה לא ישנה לך במשחקים כי אם כבר אז שווה לשדרג לוח אם+זכרונות+מעבד

אבל את זה אני בספק אם תצליח לעשות בצורה טובה (ככה שלא תצטרך לעשות את זה שוב עוד שנה) ב2500 ש"ח , מה גם שאתה עושה OC למעבד (ואני מניח שגם לזכרונות תעשה אם יתאפשר לך)...

אולי CROSSFIRE יעזור לך פה יחסית במחיר נמוך , אם הלוח שלך והספק מאפשרים את זה

מה זה קרוס פייר?

פורסם
  • מחבר

מה זה קרוס פייר?

??

פורסם
  • מחבר

בקיצור לקנות עם כרטיס מסך כמו שלי וcrossfire.

השאלה כמה עולה crossfire?

והאם קניה של עוד כרטיס מסך כמו שלי עם קרוס פייר זה הפיתרון כרגע הכי טוב להאצת הביצועים?

פורסם

המn... הלוח שלך לא תומך ב crossfire

תראה, בגדול יש לך מחשב לא רע. ואני בטוח שהוא עלה הרבה יותר מהתקציב שלך כעת, וזאת בעצם ה"בעייה", כי באותו תקציב כמו שקנית את המחשב הנוכחי, תוכל לקנות שיפור משמעותי כיום. לעומת זאת, עם התקציב שהגדרת כעת, אתה אומנם יכול להוסיף מעט לביצועים שלך, אבל זה לא בדיוק כלכלי.

ניתן כמובן לקנות כ. מסך חדש ב 1500-2500 שח שבטוח ישפר את הביצועים, אבל עדיין זה לא יתקרב, לכמו להוסיף את אותו כ.מסך למחשב core i5-i7 חדש.

פורסם

הבעיה פה היא כזו:

בתקציב הקיים אתה יכול להכניס כ.מסך מפוצץ שיבטל את המגבלה של כרטיס המסך, אבל אם תעשה את זה, אתה תתקע במגבלה של שאר המערכת.

לגבי GTX460, הוא כן יראה שיפור בביצועים ב1050X1680, אלא שבדרך כלל מחליפים כרטיס רק כל "מספר מדרגות", וכמות המדרגות פה לא ממש מצדיקה את זה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה פה היא כזו:

בתקציב הקיים אתה יכול להכניס כ.מסך מפוצץ שיבטל את המגבלה של כרטיס המסך, אבל אם תעשה את זה, אתה תתקע במגבלה של שאר המערכת.

לגבי GTX460, הוא כן יראה שיפור בביצועים ב1050X1680, אלא שבדרך כלל מחליפים כרטיס רק כל "מספר מדרגות", וכמות המדרגות פה לא ממש מצדיקה את זה.

בקיצור ההמלצה שלך שעדיף לא לגעת? לא משתלם? מה אתה היית עושה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים