פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר האם יש בעיה עם הכוננים של מקטור?אני דווקא שמעתי שיש בעיה עם הכוננים של WD בריידhttp://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_admin=1&p_faqid=913&p_created=1047068027עוד דעות יתקבלו בברכה
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים איך שאמרת את זה "בטח של מקסטור או חברה אחרת".... זה נשמע כאילו יש לך משהו נגדם. לא חשובקירור אתה יכול לקחת את הAERO7 לAMD או את הAERO4 לP 4.מסך הLCD שבחרת יהיה מעולה והוא באיכות ממש גבוהה.RAID0 בSATA ייתן לך תוספת ביצועים ממש גדולה.... שווה את המחיר
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר הAERO יקר יותר מה Vantec AeroFlow לכן הוא ב"עדיפות שניה" אני עדין שוקל אותואם תוכלו לקשר אותי למבחני ביצועים של הHSF האלו (מלבד PCSPOT)זה יעזור לי מאוד ותודהמה דעתכם על הAerocool Extreme במקום? טוב?,שקט?
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים שקט הוא מאוד ... יש עליו סקירה באתר ... הוא יפה כי יש לו לדים כחולים .אצלי המעבד על 40 ו50 במאמץ (ללא אובר)
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים ואתה ממליץ עליו?מה אתה חושב שיותר טוב מבחינת קירור?הAEROCOOL EXTREME,+SPARK 7,או הVANTEC?ששלושתיהם במהירות המקסימלית....
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אני מאמין הספארק בגלל המאוורר החזק שלו . אבל המהירות המקסימלית ממש לא שווה למהירות המאקסימלית של השאר. הוא עושה בהרבה יותר רוח .אבל כעקרון הסינק של הEXTREME ממש טוב (לפי מה שאני חושב - לא רק מבחינת בסיס)חפש סקירות .
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר לאחר קריאת הסקירה באתר (ולאחר תגובות טובות)אני אשנה את הHSF לAerocool Extreme מה דעתכם?תודה
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים אני מניח שאתה לא אוהב להקשיב כל כךהמאוורר האירופאי של הVANTEC מגיע בגירסא חלשה יותר, עם פחות RPM ופחות CFM מהגירסא האמריקאית שנחשבת לקירור בין הטובים ביותרעכשיואתה לא צריך כרגע סופר זיכרון כי אתה לא עושה סופר אוברקלוקלפי דעתי המפרט בשבילך הוא המפרט הראשון שכתבת בהתחלה עםAERO COOL EXTREMEEPOX 8RDA+ REV 2.1וזהו נראה ליאבל ספק גם לפי דעתי 420 של TT יספיק
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר למה אני לא אוהב להקשיב אני לוקח כל הערה שלכם ללביאת הזיכרון לא חשבתי להחליף בכללאת הHSF אני מסכים איתך ואני אשנה אותואם רק תוכל להסביר לי למה עדיף הלוח אם שדיברת עליואני בינתיים אחפש את הת'רד על הספק (אם יש)תודהנ.ב.תודה שהסברת על הVANTEC*עריכה* אני לא מוצא את הת'רד גם אם חיפוש תוכלו בבקשה לתת לי קישור?תודה
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים איזה תרד?עכשיודבר ראשון הלוח אם שלי מגיע עם כרטיס קול ממש איכותי מדורג בין AUDIGY 1 וAUDIGY 2מגיע לתוצאות אוברקלוק יפות מאודמגיע כמעט עם כל דבר (חוץ מSATA :\)והוא איכותי מאוד, וגם דיי זולובקשר לספק, לפי דעתי לא שווה להשקיע עוד איזה מאה שקל (נראהלי) בשביל יופי ובשביל 60הייתי מסתפק בספק 420 של TTשעולה 330 שקל
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים מחבר דבר ראשון הלוח אם שלי מגיע עם כרטיס קול ממש איכותי מדורג בין AUDIGY 1 וAUDIGY 2מגיע לתוצאות אוברקלוק יפות מאודמגיע כמעט עם כל דבר (חוץ מSATA :\)והוא איכותי מאוד, וגם דיי זולובקשר לספק, לפי דעתי לא שווה להשקיע עוד איזה מאה שקל (נראהלי) בשביל יופי ובשביל 60הייתי מסתפק בספק 420 של TTשעולה 330 שקללצערי הSATA חשוב לי יותר מיכולות הOC לכן הלוח שהצעת (ואני בטוח שהוא טוב) לא כדאיי בשבילילמרות הנקודות החשובות שכתבת על הספק אני מאמין שהספק שבחרתי ישאר איתי ליותר זמןבשבילי היופי הוא רק בונוסאם תוכל לקשר אותי להשוואה בינייהם זה יעזור לי מאוד לשקול מחדש ותודהנ.ב. הת'רד שדיברתי עליו הוזכר באחד השאלות על ספקים לפני כמה ימים.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אז אתה יכול לקחת את הEPOX 8RDA3+ OR ABIT NF7 SLהייתי מעדיף את האפוקס, הוא גם מגיע עם באנדל יותר יפה :F
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים מחבר למרות שהאפוקס מפתה מאוד אני מעדיף פשטות (קידוד לפי צבע,דואל ביוס, סידור) ולכן אהמר על הג'יגבייט תודה לכולם על העזרה שלכם היום הזמנתי את הדיסקים הקשיחים ובשבוע הבא את השאר תודה לכולם ויום טוב :)
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים לפי שאתה מזמין את שאר החלקים (את המחשב עצמו) אז יש לי הערה דיי חשובה!לפי דעתי אתה עושה טעות גדולה שאתה קונה מסך LCD!כיוון שאתה מפסיד הרבה כסך על המפרט שאתה קונה הכוונה שאם היתה לוקח מסך 19" טוב מאוד היתה קונה מחשב עם הרבה יותר ביצועים למשל כמו המפרט שאני הצעתי לך: 2.4C/ 1GB 3500/ R9800PRO!מכיוון שהוא עולה הרבה כסף מסך LCD 17...אין לו רזולוציות גבוהות בכלל ככה שבמשחקים לא תוכל לשחק על רזלוציות גבוהות עם כרטיס מסך שתקנה...כדי לך בהרבה לחפש כמה שיותר מקום או דרכים למקום כלשהו מכיוון ששווה לך מביחנת איכות ובצועים לקחת מסך איכותי כמו:19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor שתומך גם ברזלוציה של 2048X1536!מסך טוב מאוד ואיכותי ביותר שלא עולה כל כך הרבה כסף כמו על מסך LCD שלא עושה חצי מהביצועים שלא חות משהו יותר יפה ויותר נח!אם כבר הזמנתה את המחשב אז תתחדש!
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים הRADEON 9800PRO ממש לא מומלץ! הוא סתם יקר ולא שווה את המחיר שלו.... חשבת על זה שמסך LCD תופס הרבה פחות מקום על השולחן מאשר מסך מפלצת בגודל 19"? הוא גם פולט פחות קרינה...... אל תחשוב רק על איך זה יהיה במשחקים...יש דברים גם מעבר... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.