עבור לתוכן

בניתי רשת אלחוטית עם נתב ונתקלתי בכמה מחסומים

Featured Replies

פורסם

שלום,

המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל,

הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717,

חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר,

ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים,

איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה?

ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר,

מה מומלץ?

תודה רבה,

חנן

פורסם

לקנות אנטנה חזקה יותר לראוטר. אולי אפילו לקנות אנטנה חזקה חיצונית ולהוציא אותה מחוץ לבית.

פורסם

שלום,

המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל,

הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7711USN,

חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר,

ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים,

איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה?

ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר,

מה מומלץ?

תודה רבה,

חנן

הכרטיס שהמליצו לך עליו ב-KSP בעייתי ביותר. לנתב הזה מתאים כרטיס 7717 ועדיף אפילו 7718 -- הוא אמנם יקר יותר אבל יש לו יותר אנטנות. החלפת האנטנה כמו שהמליץ זה מעלי לא תסייע כאן.

פורסם

הכרטיס שהמליצו לך עליו ב-KSP בעייתי ביותר. לנתב הזה מתאים כרטיס 7717 ועדיף אפילו 7718 -- הוא אמנם יקר יותר אבל יש לו יותר אנטנות. החלפת האנטנה כמו שהמליץ זה מעלי לא תסייע כאן.

אפשר לדעת למה?

פורסם
  • מחבר

סליחה טעיתי קצת בהודעה, הכרטיס שהמליצו לי זה EW-7717, כמו שרשמת, תיקנתי את ההודעה המקורית,

מה עוד מומלץ לי לעשות?

תודה

פורסם

אפשר לדעת למה?

אם אתה לא יודע למה, אז למה המלצת סתם?

החלפת אנטנות כמעט ולא משפרת את מאזן הערוץ האלחוטי כאשר יש בסביבה מכשולים כמו קירות בטון. זאת כיוון שההנחתה של האלמנטים המפריעים היא הרבה יותר משמעותית מתוספת השבח (GAIN) שהאנטנה "החזקה" יותר מוסיפה. אנטנות עם שבח גבוה יותר יעילות רק בסביבות פתוחות חסרות מכשולים.[br]פורסם בתאריך: 17.07.2010 בשעה 21:35:31

סליחה טעיתי קצת בהודעה, הכרטיס שהמליצו לי זה EW-7717, כמו שרשמת, תיקנתי את ההודעה המקורית,

מה עוד מומלץ לי לעשות?

תודה

אם קיר הבטון עומד ממש בדרך בין המחשב לנתב, אין הרבה למה עשות במרחק הזה. תצמיד את הכרטיס האלחוטי (USB) לשימשה ותקווה לטוב. עוד אפשרות היא להחליף את ה-7717 ב-7718 שהוא בעלת יכולת קליטה/שידור טובות יותר.

פורסם
  • מחבר

7718 יותר טוב משמעותית?

פורסם

אם אתה לא יודע למה, אז למה המלצת סתם?

לא מבין מה כתבת פה.

כל הכבוד על התשובה. ועכשיו תקרא את ההודעה שלו עוד פעם...

פורסם

חשבת על אפשרות להעביר כבל רשת בין שתי הנקודות?

פורסם

7718 יותר טוב משמעותית?

הוא יותר טוב מה-7717 אבל אני לא יכול להגדיר "משמעותית".

פורסם

אני דווקא חושב שהפתרון של אנטנה הוא כן יעבוד.

הודעה המקורית כתבת שהזזת את הכרטיס ליד החלון וקיבלת 2 פסים. כלומר אם יש לך אפשרות להוציא אנטנה בצד השני החוצה זה יכול לעזור. מתוך ניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים