עבור לתוכן

המלצה לרמקולים למחשב עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המצלצה לרמקולים למחשב עם סאב בתקציב של 500 שקל.

חשוב מאוד שהם יעבדו על 12V ושיהיה להם מגבר פנימי.

תודה ושבת שלום.

פורסם

12וולט?! למה הדרישה המאוד מוזרה הזו?

פורסם
  • מחבר

אני צריך לעשות מערכת נידת שתחבר לבתולה של מ.ק. 77 שמספקת 12V.

לגבי התקציב אנ יותר גמיש.

פורסם

סוללה חד פעמית של AN/PRC-77 (להלן מ"ק 77) היא עם מתח גבוה יותר אאל"ט (13.8-15 וולט, תלוי בדגם). רק הסוללות הנטענות (שאישית מעולם לא ראיתי בשירות הצבאי שלי) הן 12 וולט.

על כל פנים, קיימות מספר מערכות למחשב שמסופקות עם ממיר AC/DC חיצוני ובאופן עקרוני ניתן לשפצר אותן לעבוד עם מצבר נייד (ה-T20 שלי לדוגמא עובדים על 12VDC עם ממיר מתח חיצוני).

פורסם

עד כמה שזכור לי עוד לא ראיתי מערכת 2.1 שעובדת עם ספק חיצוני. כולן ככלל עובדות על 220AC. סביר להניח שלא מעט מהן יוכלו לעבוד על ספק של 12-15וולט, אבל בשביל זה צריך יהיה לפתוח אותו ולהתחבר עם כבל חיצוני למסילות. זה כמובן נכון רק אם הספק הוא של מתח בודד. יכול להיות שיהיה שם עוד קו של מתח אחר לצורך שליטה ביחדת הבקרה או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

סוללה חד פעמית של AN/PRC-77 (להלן מ"ק 77) היא עם מתח גבוה יותר אאל"ט (13.8-15 וולט, תלוי בדגם). רק הסוללות הנטענות (שאישית מעולם לא ראיתי בשירות הצבאי שלי) הן 12 וולט.

על כל פנים, קיימות מספר מערכות למחשב שמסופקות עם ממיר AC/DC חיצוני ובאופן עקרוני ניתן לשפצר אותן לעבוד עם מצבר נייד (ה-T20 שלי לדוגמא עובדים על 12VDC עם ממיר מתח חיצוני).

אפשר לשים שנאי שיוריד ל 12V השאלה איזה רמקולים יעשו את העבודה!?

פורסם

איך בדיוק אתה רוצה לשים שנאי שיוריד מתח DC ל-DC?! אם כבר תצטרך לשים שם מייצב עם גוף קירור ושיהיה LDO כדי שלא יוריד יותר מדיי מתח לצורך עבודה תקינה.

פורסם

בשביל מה אתה צריך את זה אם אפשר לשאול? אתה מנסה לשפצ"ר נגמ"ש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים