עבור לתוכן

בעיה| מחשב מציג הודעה בפתיחת המחשב ומבקש לעשות ריסט (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

זה קרה לי היום,יותר נכון לאחי. אני מדליק את המחשב הוא עושה הכל רגיל כזה וזה עד שהוא מגיע לתמונה כזה של INTEL וזה שרשום שם על ה-BIOS שלוחצים F2 בקיצור ככה זה ברגיל אבל אחרי שהתמונה נעלמת במקום שהווידוס היה אמור להטען הוא מביא לי הודעה:

BMCUF is compressed

ואז תלחץ על ctrl+alt+delete לעשות הפעלה מחדש.

בקיצור אין לי מושג אבל ממש מה זה הדבר הזה גם חיפוש בגוגל מה זה BMCUF.

עכשיו הקטע יש לי חשד שזה קרה בגלל שעשיתי לכונן C בהגדרות שהוא ידחוס אותו בשביל לחסוך בשטח הדיסק אבל אני לא יודע עכשיו איך לשנות את זה ולבדוק אם זה באמת הבעיה. וגם הקטע שבמחשב שלי אין לי מושג איך להגיע ל-safe mode אני בכל המחשבים יודע להגיע משום מה אצלי במחשב זה מוזר אין אפשרות רק לפעמים הוא מציע לי באיזה דרך להכנס לווינדוס אבל כרגע הוא לא מציע לי כלום.

ועוד בעיה זה שיש לי כזה מין מערכת הפעלה למקרה שהמחשב לא פועל שהוא כזה עם כל מיני תוכנות וזה בקיצור מין מערכת הפעלה להצלת המחשב ומתי שאני שם אותה ב-DOK שה-DOK עצמו במצב BOOT וגם ב-BIOS הוא ה-USB מוגדר ב-BOOT. אז המחשב אומר לי לפני שהוא מציג לי תהודעה הנ"ל להוציא כל מדיה או דיסק וללחוץ על כל מקש לעשות הפעלה מחדש ואם אני לוחץ על משהו זה מציג לי תהודעה ושוב אני בבעיה.

אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי.

מקווה לתשובה מהירה לפני שבת למה אני שמור שבת אבל גם אחרי לא חושב אני יראה במוצאי שבת.

תודה מראש...

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סתם רציתי ליידע אותכם שאני התקנתי ווינדוס חדש והבעיה נפתרה כצפוי אבל חשבתי אולי אתם הייתם מביאים איזה הצעה יעילה לעשות זאת ללא התקנת ווינדוס חדש.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים