עבור לתוכן

המלצה לאוזניות עד 1,000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום,

זקוק להמלצה על אוזניות עד 1,000 ש"ח.

יש שני מועמדים פוטנציאלים עד כה:

Bose on-Ear - שמעתי בחנות של איפון בחיפה, מה אני יגיד לכם? פשוט תענוג.

אוזניות של חברת Sennheiser שחבר שמבין המליץ לי עליהם (רק לא ציין את הדגם המומלץ)

כמובן הכל בא בחשבון ואשמח לקבל המלצות.

הייעוד: מוזיקה. (טראנסים שקטים/ טיאסטו/ מוזיקה אלקטרונית/ דאנס/ איביזיה)

אני ישתמש בזה דרך הnokia N95 או המחשב שלי.

בתודה,

שלום.

עריכה:

האם יש אוזניות במומלץ במיוחד לקנות בחו"ל?

פורסם

אני לא מכיר את ה-בוז.

אם שמעת עד היום באוזניות של 100 שקל, אז לכל אוזניה ב 500+ יהיה צליל חלומי. שני הדברים המרכזיים בבחירת אוזניות הם הנאה מהצליל ונוחות, ושני הדברים הנ"ל הם סובייקטיבים.

כדאי לך ללכת לקילומבו ולשמוע שם מספר אוזניות. הייתי ממליץ על:

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={452CA119-C832-4C3C-BC23-2665CA4316C5}

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={B0FF3991-B55D-45AF-8918-78C58B39D690}&details_type=1&itemid={EAEFAD7A-81DB-492F-974B-A10C339D94C0}

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={87EF383A-F07C-4DC7-B2DA-13B1C7E962C2}

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={9B278F9F-3F0F-4005-BA3A-5C41A6FB3383}

דרך אגב, סידרתי אותן לפי טעמי האישי, את שלושת הראשונים יש לי, את ה- K272 לא אהבתי.

בקשר לחו"ל - תמיד עדיף לקנות בארץ, בחו"ל כדאי לקנות רק כאשר פערי המחיר גדולים מאוד, או שכלל לא ניתן להשיג אותן בארץ. כל אחת מהאוזניות שציינתי נמכרות בארץ במחיר סביר ביחס לחו"ל.

פורסם
  • מחבר

וואי נראה מעולה

תוצרת אוסטריה :smile1:

אני בהחלט ילך לחנות להאזין,

רעיון מעולה

השאלה גם אם זה ישמע חלומי על הפלאפון שלי או החיבור הסטנדרטי של המחשב

אולי כדי לחלק את ההשקעה

פורסם

אם יש לך כרטיס קול OB זה יישמע סביר בלבד. ועם הפלאפון כנראה שזה יישמע זוועה.

לדעתי כדאי שתשים 300 שקלים על כרטיס קול ואת השאר על אוזניות.

פורסם
  • מחבר

OB - on board?

יש לי CREATIVE EMU 0404 שקיבלתי מתנה אבל לא מצאתי בו שום מקום לדחוף תתקע של האוזניות.

בקשר לפלאפון, שמעתי את האוזניות האלה על איפון, בפלא זה ישמע פחות טוב?

יש לי נוקיה N95 שלפחות בדברים שאני מבין בהם זה מכשיר די רציני ואין ספק שלוקח את האיפון כמעט בכל מדד שאפשר להעלות על הדעת (דור 3)

פורסם

סביר להניח שמהפלאפון זה יישמע דיי זוועה.

ה-0404 אכן לא מכיל יציאות אוזניות (אלא אם יש לך את הגרסת USB שלו). מה שכן, הוא כרטיס טוב. עם אוזניות מסוימות הוא יישמע לא רע למרות שהיציאה שלו עם עכבה גבוה יחסית (אבל תצטרך להכין מתאם שאפשר יהיה לחבר אליו את האוזניות).

פורסם
  • מחבר

איפה עושים את זה בחיפה? (הכנת החיבור)

פורסם

או קונים את החלקים ומלחימים לבד, או הולכים למעבדת אלקטרוניקה/מישהו שמוכר ומתקן גיטרות. אומרים להם איזה חיבור יש בכרטיס קול, ואיזה חיבור צריך בצד השני וזהו.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה אנטולי.

יש לך המלצה לאיזה שהיא מעבדה בארץ שיכולה להכין לי דבר כזה?

ביררתי בכמה חנויות והם לא יודעים לעשות את זה

פורסם

בעיקרון כל מעבדת אלקטרוניקה יכולה להכין דבר כזה. רובם מחזיקות קונקטורים כאלה במלאי.

אם אתה מהאיזור שלי אין לי בעיה להכין לך כזה. אבל אז הכי טוב שתביא את החומרים מהחנות בעצמך, כי אני מחזיק אצלי רק רכיבים יחסית יקרים שלדעתי יהיו הוצאה מעט גדולה בשביל כבל שכזה.

פורסם
  • מחבר

אנטולי - אני ישלם לך.

תשאיר מספר פלאפון.

+ דבר שני שרציתי לעשות זה להעביר כבל של 10-15 מטר מהמחשב לרמקולים, אבל השאלה עד כמה זה יפגע באיכות השמיעה אם בכלל

פורסם

10-15מטר של כבל שמעביר מידע אנאלוגי זה לא הכי מומלץ. זה אפשרי, זה יעבוד. אבל זה לא אופטימלי. אני פעם השתמשתי לתקופה של כמה חודשים בכבל של כ-10 מטרים. זה נשמע לא רע, אבל זה לא טוב כמו כבל קצר.

יש לך אפשרות להעביר במקום זה כבל דיגיטלי או שיש צורך בכבל אנאלוגי?

פורסם

מאיזה אורך בערך מתחילה הבעייה? זה מתבטא בירידה בדינאמיות נכון?

פורסם

קשה להגיד מאיזה אורך בדיוק זה מתחיל, אבל אם אפשר להימנע מכבל ארוך אז עדיף. 10 מטר זה כבר בטוח מעל לנקודה שבא זה מתחיל :)

בנוגע לאיך זה מתבטא, זה פוגע בפירוט (אז כן, אפשר להגיד שבדינאמיות). כנראה שזה בגלל העובדה שככל שהכבל יותר ארוך את דוחף קבל גדול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים