פורסם 2010 ביולי 1615 שנים היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביאו לי גם אחד עם יציאת DVI אחת במקום שתיים.... (ועוד אגב... שרפו לי את הלוח אם על הדרך והחליפו אותו ) יש הצעה לבעיה אפשרית או משהו ? :s05:
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים תפעיל משחק אצלם בחנות ותראה להם שזה נתקע,אנשים שאומרים הכל בסדר על מחשב חדש שכבר עושה תקלות אלו אנשים שמנסים לחפף.מעבד ב 80 מעלות וכרטיס מסך חדש שנתקע במשחקים זה לא מחשב תקין.יש אחריות תממש, "אני רוצה מעבד חדש / תקין, אני רוצה כרטיס מסך חדש / תקין"או שאתה מחזיר להם את המחשב.חוצמזה הכרטיסי מסך החדשים של ATI אמורים לעבוד בטמ"פ גבוהה, אבל לא להתקע במשחקים.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר תפעיל משחק אצלם בחנות ותראה להם שזה נתקע, אנשים שאומרים הכל בסדר על מחשב חדש שכבר עושה תקלות אלו אנשים שמנסים לחפף. מעבד ב 80 מעלות וכרטיס מסך חדש שנתקע במשחקים זה לא מחשב תקין. יש אחריות תממש, "אני רוצה מעבד חדש / תקין, אני רוצה כרטיס מסך חדש / תקין" או שאתה מחזיר להם את המחשב. חוצמזה הכרטיסי מסך החדשים של ATI אמורים לעבוד בטמ"פ גבוהה, אבל לא להתקע במשחקים. הכרטיס הראשון היה נתקע, החדש עוד לא נתקע ב96 מעלות.... הוא רועש בצורה בלתי נסבלת וברור לי שהוא ישרף, ואני בכלל לא אתפלא אם החנות הזאת תאשים אותי שהכרטיס נשרף ולא תחליף לי :-\ אני יודע שהוא לא ישרף בכזאת קלות אבל זאת לא אמורה להיות הטמפרטורה של 5770, זה חם ב30 מעלות ממה שהישן שלי היה בחורף, וזה מחמם בטירוף את כל המחשב דיברתי עם המנכ"ל והסמנכ"לית והם לא היו מוכנים לטפל, הם אמרו שהכרטיס תקין כזאת טעות הייתה לקנות מפנדה שאי אפשר לתאר את זה! יש סיכוי כלשהו שהספק גורם לחום בגלל מתח גבוהה מדיי?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים היי קניתי מפנדה HIS 5770 והוא הגיע ל110 מעלות ונתקע במשחקים, אז החליפו לי אותו לאחד שמגיע ל96 בGTA EFLC הכרטיס רועש בטירוף כי המאורר על 100% אוטומטית... יש בעיה כלשהי שאולי יכולה להיות קשורה לטמפרטורה הגבוהה בכרטיס הזה ובכרטיס הקודם? המארז הוא CM690 עם מאוורר תחתון וקדמי מכניסים ועוד מאורר עליון מוציא ... המעבד גם כן עם הטורבו בוסט (I5-750) מגיע ל80 מעלות והבדיקה נכשלת, לא רוצה לדעת לכמה הוא מגיע במשחק כבד שבו אין הפסקה ב80 מעלות .... החנות אומרת שהכרטיס מסך תקין למרות שהוא חם ב25 מעלות מהקודם, כשהקודם היה אוטומטית על 45% מאוורר מקסימום וזה על 100%.... אגב, ההמתנה לכרטיס מסך השני וההמתנה אחרי שהכרטיס השני נשלח לקחו 7 שבועות, ובנוסף לזה שהכרטיס דפוק ולא מחליפים הביאו לי גם אחד עם יציאת DVI אחת במקום שתיים.... (ועוד אגב... שרפו לי את הלוח אם על הדרך והחליפו אותו ) יש הצעה לבעיה אפשרית או משהו ? :s05: בדיקה נכשלת ב 80 מעלות ? כניראה אתה עובד עם OCCT שמכוונת להפסיק את הבדיקה בטמפרטורה הזאת, משחק בחיים לא יביא את המעבד שלך לסביב הזאת, OCCT מחמיר... גם המעבד שלך וגם הכרטיס מסך שלך חמים, אל הסרקולוציה במארז ? באיזה מארז מדובר ?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר בדיקה נכשלת ב 80 מעלות ? כניראה אתה עובד עם OCCT שמכוונת להפסיק את הבדיקה בטמפרטורה הזאת, משחק בחיים לא יביא את המעבד שלך לסביב הזאת, OCCT מחמיר... גם המעבד שלך וגם הכרטיס מסך שלך חמים, אל הסרקולוציה במארז ? באיזה מארז מדובר ? הOCCT ממשיך לעלות כשהוא מגיע ל80, הוא לא גבולי על 80, אז כנראה שמשחק יכול להגיע לשם ... יש מאורר תחתון וקדמי תחתון שמכניסים אוויר ומאוורר אחד עליון אחורי שמוציא אוויר המארז CM690 אני די בטוח שזה הספק אשם, כי שני כרטיסים חמים מאוד סתם ככה חדשים זה מוזר וגם המעבד חם ... אין משהו אחר שיכול להיות קשור כי הוחלף הלוח
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים באיזה קירור מעבד מדובר ?אם אתה נוגע פיזית בקירור של המעבד הוא חם בצורה כזאת שאתה חייב להוזיז את היד ?הסיבה שאני שואל, אם הגוף חם מאוד זה אומר שיש מעבר של חום בן המעבד לגוף ( מותקן כראוי / משחה טרמית שעושה את עבודתה ) במידה ולא הבעיה היא כניראה בהתקנה / משחה...תזכיר לי באיזה ספק מדובר ?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר באיזה קירור מעבד מדובר ?אם אתה נוגע פיזית בקירור של המעבד הוא חם בצורה כזאת שאתה חייב להוזיז את היד ?הסיבה שאני שואל, אם הגוף חם מאוד זה אומר שיש מעבר של חום בן המעבד לגוף ( מותקן כראוי / משחה טרמית שעושה את עבודתה ) במידה ולא הבעיה היא כניראה בהתקנה / משחה...תזכיר לי באיזה ספק מדובר ?אני כיביתי את הטורבט בוסט כדי לא לדפוק את המעבד אחרי שראיתי מה האחריות שלי שווה... אז הוא עכשיו מגיע למשהו כמו 70, והוא חם ברמהשאני יכול להשאיר את היד אבל בהחלט חם....הספק הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_2758&products_id=20435
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים הכרטיס עדיין של HIS?ה5770 של HIS מגיעים עם קירור שנראה לעין כמו קירור נורמאלי, אבל הוא על הפנים!לצורך העניין 5770 של Connect3d מגיע לאיזור ה60-70 מעלות במאמץ בעוד שהHIS מגיע להרבה יותר וגם רועש ברמות.תבקש להחליף לכרטיס של חברה אחרת.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים השאלה אם הוא על הפנים או שהוא אותו קירור עם בעית משחה / מתח גבוהה יותר מהמקור...
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים ברק,הוא לא היחידי שמתלונן על התופעה הזו.כנראה שמדובר בBATCHים פגומים או שהקירור בהחלט רע
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מחבר אם אני אחליף משחה אני אאבד את האחריות ופנדס יתנו לי 500 גג והוא עלה 890 זה לא שווה לי.... זה ממש מוזר כי זה הקירור הרגיל כמו של כולם והוא נראה בסדר גמור ומסתובב בסדר גמור (על 100% הוא רועש מאוד, אני לא חושב שאחרים מסתובבים יותר מהר...) אפילו אם לא ישימו משחה בכלל אני לא חושב שזה אמור לגרום ל5 מעלות הפרש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.