פורסם 2010 ביולי 1515 שנים שלום כולם.יש 8+2 PAHSE DESIGNויש 4+1 PHASE DESIGNהבנתי שזה קשור ליציבות המתח של המעבד או משהו כזה, שזה חשוב לאוברקלוקרים.מה אם אני מעוניין לעשות בעתיד OVERCLOCK עדין למעבד? 4+1 נחשב בסדר?לוח עם 8+2 כביכול יחזיק יותר זמן בחיים או שאין קשר.או במילים אחרות, האם 4+1 נחשב ל PHASE DESIGN לא טוב?לא משנה כרגע באילו לוחות ספציפים מדובר.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים תלוי בהרבה דבריםמה חשמל המעבד לוקח (במצב רגיל / באובר קלוק)מה הקירור שיש למחשבמה איכות הבניה של הלוח / לכמה בנוי כל phaseקיימות מספיק דוגמאות של לוחות אם הרבה phases שלא החזיקו מעבד בינוני ולוחות של 2 phases בלבד שנבנו טוב והחזיקו פרסקוט (מעבד 'כבד' מבחינת חשמל) ללא בעיה
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר אוקיי אז כנראה מאין מנוס מלהכנס לפרטים.הלוח המדובר הוא GA-890GPA-UD3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3420#ovהמעבד שיבוא עליו הוא PHENOM II 965 3.4GHZ C3 125W , מתכוכנן OVERCLOCK קטנטן בעתיד הרחוק (לא בשנתיים הקרובות), אולי ל 3.6-3.7GHZקירור MUGEN IIלגבי למה דווקא הלוח הזה?- כרטיס מסך מובנה 4290 (לגיבוי)- USB3- SATA3, כן, אני מתעקש על זה למרות שהיום אין לזה שימושים.- אני מוגבל לחנות מסויימת באיזור ירושליםוכי אני מעדיף להיות עם צ'יפסט חדש ולא עם ה 7XX.מחיר 720 ש"חנשאל את זה ככה.האם אני אמור להרתע מקניה שלו בגלל שהוא 4+1?מנגד, עומד M4A89GTD PRO/USB3 של ASUS, שהוא 8+2 PHASE, עולה 60 ש"ח יותר.http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=eCWbkolMf0DOW0IV&templete=2מה כדאי?אפילו אם אני לא עושה OVERCLOCK, זה סבבה 4+1?לא ממש אכפת לי שה 4+1 יגביל אותי איכשהו ב OVERCLOCK, השאלה היא אם זה יכול לעשות נזק כלשהו למשהו.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים הלוח של גיגהבייט בנוי ל 140 Wללוח של אסוס לא כתוב נתוני הספקהמעבד ללא אובר קלוק לוקח 125 Wהמעבד אם אובר קלוק ל 3.7 לוקח 136 W - ממש קרוב למקסימום של הלוחמניסיון שלי אם לוחות 478 של גיגהבייט הם יודעים לבנות מייצבי מתח איכותיים (ואני לא חושב שהם פחות איכותיים עכשו) ואני חושב שאם קירור מארז טוב שמקרר טוב את האיזור של המייצבים לא תהיה בעיה להריץ אותם במקסימוםרצוי שתשאל מישהוא שמכיר לוחות מודרניים יותר של גיגהבייט
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר הקירור של ה GIGABYTE טוב עד כמה שאני יודע.הקירור של המארז יהיה משהו כמו 5-6 מאווררים, NZXT TEMPEST EVO...אני רוצה לסכם את הנושא הזה.מה ה PHASE שיש ברוב הלוחות היום (לא ה HIGH END)?האם ביטול הרעיון של אוברקלוק פותר את הבעיה שיכולה לצוץ עם 4+1 PHASE?בביקורות שונות שקראתי על הלוח של GIGABYTE לא ציינו איזשהו חסרון שקשור ל PHASE DESIGN שלו...האם הלוח של ASUS נחשב יותר איכותי מהלוח הספציפי של GIGABYTE ופשוט נלך עליו? 60 ש"ח תוספת, לא קריטי בשבילי, השאלה אם יש לו חסרונות (מבחינת איכות בעיקר) על פני הלוח של GIGABYTE.http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=eCWbkolMf0DOW0IV&templete=2רצוי שתשאל מישהוא שמכיר לוחות מודרניים יותר של גיגהבייטכן כן, אתם עם הלוחות של GIGABYTE, בעיקר האוברקלוקים שבינכם:- האם אתה מרוצים מהאיכות של הלוח ומתוצאות האוברקלוק?- האם נתקלתם בתקלות מסויימות בלוח- האם יכולים על הלוחות של GIGABYTE?תודה.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים זה לא פרמטר שבד"כ משווים בין לוחות כי בשורה התחתונה כל הלוחות עושים את המתבקש מהם.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר אני מניח שלא יהיו פה עוד דעות.אז אני אלך על ה GIGABYTE..תודה לעוזרים.אם למישהו יש משהו להוסיף אני אשמח, יש עוד שבוע-שבועיים עד שאני אקנה את הלוח, יש כמה חלקים שאני מחכה שיגיעו מחו"ל קודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.