פורסם 2010 ביולי 1515 שנים שלום רב.בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HDאני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD]אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים אין דבר כזה יציאת HD, אנא פרט לאיזו כניסה (מסך מקבל אות ולא מוציא אות) אתה מתכוון.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר אין דבר כזה יציאת HD, אנא פרט לאיזו כניסה (מסך מקבל אות ולא מוציא אות) אתה מתכוון.כניסת HDMI....
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר רענון.חבר'ה, אני מחפש מסך בגודל 24' לצרכי גיימינג וסרטים באיכות FHDהוא חייב לכלול כניסת HDMI ושיהיה איכותי. תודה.התקציב הוא 1500 ש"ח!
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10519מסך איכותי מאד. עם פאנל IPS, כניסת DVI ו-HDMI.אמנם לא FULLHD ורק 22", אבל בגדלים האלה אין טעם להקרין סרט ב-FULLHD.ואם אתה רוצה להשתמש במסך כטלויזיה, עדיף פאנל IPS.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מסך איכותי בגודל 24" מתחיל מאזור ה-2,300 ש"ח.אפשר לקנות מסך 23" טוב שנכנס במסגרת התקציב כגון ה-Samsung F2380 או Dell U2411H.למה אתה חייב כניסת HDMI?אם מכל סיבה שהיא אתה חייב כניסת HDMI וגודל מסך 24" אז במסגרת התקציב תאלץ להסתפק במסך מבוסס פאנל TN. מהבחינה הזאת אין פה ממש מה להמליץ או לא להמליץ כי אופי התצוגה בין כולם יהיה זהה פחות או יותר. קנה את הזול ביותר/מה שהכי מוצא חן בעינייך/אחד מהדגמים החדשים יותר שמכיל את כל מה שאתה מחפש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.