פורסם 2010 ביולי 1515 שנים שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי מחבר מחשב נייד מדגם טושיבה 1415 ללא ווינדוס אך עם חלקים תקינים. בזמן שנסיתי להתקין WIN XP PRO מופיע לי מסך כחול עם השגיאה STOP: 0X0000007F [/url הוידאו של הבעיה.בעיה דומה כאשר נסיתי להתקין 98SE, לאחר שלחצתי על BOOT FROM CD-ROM ההתקנה מפסיקה ועל המסך יש רק קו קטן משמאל לעלה שמהבהב וזהו.. הדיסק מפסיק להסתובב ולא קורה שום דבר. יכול להיות שמדובר בבעיה בהארד דיסק? ואם לא איך אפשר לטפל בבעיה?, המטרה הסופית - התקנת XP. שחר.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מה המפרט של המחשב?יכול להיות בעיה בהארד דיסק או בזכרון.תוריד MEMTEST צרוב על דיסק ותריץ בדיקה.
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים בדקת ב BIOS שאתה לא על SATA mode? אתה צריך לעבור ל IDE כי ל XP אין דרייברים מובנים התומכים ב SATA וזו סיבה ידועה למסך כחול בזמן התקנה.
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר כרטיס מסך 16 MB nVidia Go 420מעבד 1.8 GHz Intel Celeronזיכרון DDR 512 333MHZכונן דיסק DVD/CD-RWהארד דיסק WD 80GBכפי שאתם רואים לא מחשב מהאגדות אבל אחלה בשביל מסמכים.הזיכרון תקין מכיוון שבביוס כל ה512 מזוהים.ההארד דיסק גם מזוהה בביוס אבל מוצג רק שם לא מוצג כמות זיכרון (לא קיימת שורה של הכמות רק של השם), אך אני עדיין לא סגור לגביו.בקשר לMEMTEST אני אבדוק את זה, תודה.-מכיוון שהמחשב לא כזה חדש לא קיימת בו תמיכה של SATA ויש IDE בלבד.תודה לשניכם !
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים אין פה שום קשר לSATA בכלל (התבלבלתם עם 0x7b stop code).במקרה של 0x7f זה בד"כ בגלל בעייה של תאימות דרייברים.האם המערכת שאתה מתקין כבר משולבת עם SP כלשהו בכלל?
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר כן, SP2יצא לי בטעות להפעיל את ההתקנה ללא ההארד דיסק וההתקנה לא הציגה את הדף הכחול שהצגתי בכותרת, אך הוא רשם שהוא לא מוצא הארד דיסק ואז קלטתי שלא החזרתי אותו למקום..אז כנראה שזה באמת ההארד דיסק לא תקין, עכשיו השאלה מאיפה אני משיג הארד דיסק מכיוון שהארד דיסק חדש עולה 200+ ואני לא מתכוון להשקיע במחשב ישן.אני מאזור פתח תקווה אם למישהו יש הצעות להארד דיסקים (2.5") בשבילי =]
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים לפני שאתה ממהר להפיל את האשמה על הדיסק הקשיח תבדוק אותו עם תוכנת דיאגנוסטיקה של היצרן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.