פורסם 2010 ביולי 1515 שנים השאלה שלי נוגעת לווסטרו 3300, שקיים ב2 תצורות: כ. מסך רגיל מובנה או ג'יפורס 310M (נדמה לי)האם המחשב עצמו חם יותר נוכח הכרטיס מסך?האם הדבר בולט?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים אני מחזיק מחשב כזה בתצורה עם החיצוני, ובהשוואה שערכתי מול המובנה, אפשר להגיד שיש הבדל.הדבר ניכר בצידו הימיני מתחת למקלדת, ואחרי דקה רצופה שהיד מונחת שם התחלתי להזיע.גם המובנה די חמים באיזור ההוא, אבל החיצוני בהחלט חם ממנו.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר קצת חבל לשמוע, אני מעוניין בו בגלל ה 520M, אבל סולד בגלל החום שיפיק הכרטיס מסך.אין אפשרות לנטרל אותו, בדומה לאופטימוס שנמצא באסוסים השונים? מהתצוגה הפשוטה יותר עם ה 430M וכרטיס מובנה בסה"כ התרשמתי לטובה מבחינת חום. הוא היה צונן למדי..בניגוד ל N3010 שהיה לצידו והקרין עלי חום.אבל אני מעוניין ב 520M וחושש מהטמפ' עבודה של המחשב.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר כעת אני נוכח שזהו אותו כרטיס מסך שנמצא גם באסוס U30JC, רק ששם הוא נדלק ונכבה אוט' לפי הצורך.וב3300 זה לא ככה, איך יתכן? הרי הטכנולוגיה של OPTIMUS היא בכ.מסך לא?האם יש דרך לעשות זאת גם בווסטרו?
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים קצת חבל לשמוע, אני מעוניין בו בגלל ה 520M, אבל סולד בגלל החום שיפיק הכרטיס מסך.אין אפשרות לנטרל אותו, בדומה לאופטימוס שנמצא באסוסים השונים? מהתצוגה הפשוטה יותר עם ה 430M וכרטיס מובנה בסה"כ התרשמתי לטובה מבחינת חום. הוא היה צונן למדי..בניגוד ל N3010 שהיה לצידו והקרין עלי חום.אבל אני מעוניין ב 520M וחושש מהטמפ' עבודה של המחשב.שמע, זה לא כל כך נורא.אני אגיד לך מה העניין, זה כיף להשעין את היד על החלק מהמקלדת ומטה, זה נוח יותר, העניין הוא שמתחת לאותו חלק יושב כרטיס המסך.למרות זאת המקלדת מצוינת ולא פולטת כמעט חום.אם אתה לא מקליד שעות על גבי שעות, ומשתמש בעכבר חיצוני לא תרגיש יותר מידי את עניין החום.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר ובוא נגיד שאינני מניח את ידיי להנאתי על אותה פינה שתחתיה שוכן הכ. מסך, אז זה פחות יטריד אותי אבל חשוב לי לדעת אם המקלדת עצמה מתחממת - ואתה אומר שלא, זה כבר התחלה טובה. מה עם המשטח של העכבר? הפאד עצמו, האם גם שם ניכרת טמפ' גבוהה יחסית? כי כשאני עם נייד מחוץ לבית - אני נייד עד הסוף - בלי טקס שלם של עכבר וכל אלו, ואני משתמש בטאץ' פד בלבד ובלי קשר, האם בעבודה שוטפת שאיננה כוללת בתוכה משחקים וכו' - המחשב רועש? אלו דברים שקשה להתרשם מהם באולם תצוגה, ולכן אני שואל את השאלות הקטנות תודה!
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים בעניין המקלדת אין לך מה לדאוג, א' היא מצוינת ו-ב' היא לא פולטת חום.בעניין הטאצ' פאד, גם הוא לא פולט חום , לפחות ככה אני חושב.הבעיה היחידה היא אותה פינה מדוברת שאם נמנעים ממנה אתה יכול לחיות עם המחשב הזה מצוין.עניין הרעש, המחשב בעבודה שוטפת די שקט, לא מרגישים אותו כמעט, אם בכלל.אם יש לך עוד איזה שאלה אשמח לענות.
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר בגדול עזרת לי מאוד להרגיע את אותן שאלות קטנות שאין להן באמת תשובות באינטרנטכעת אני אעשה את הקניה בלב שקט יותר והמון תודה על כך.אולי שאלה קטנה אחרונה, אתה משתמש בסוללת 4 או 8 תאים? באינטרנט מתייחסים לזמן סוללה לדגם הפשוט יותר ללא הכ. מסך, מהו זמן הסוללה אצלך בשימוש "משרדי" שאינו כולל משחקים?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים קודם כל אני קניתי 2 סוללות 4 תאים.עם 8 תאים המחשב כבד יותר ונראה מוזר ומגושם, ככה שלקחתי 2 סוללות קטנות.זמן הסוללה בתכלס לעבודה משרדית הוא שעתיים , אולי שעתיים ורבע.אם אתה מוריד את האלחוט ובהירות מסך אפשר להתקרב ל3 שעות עבודה.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים יש לי את הדגם המדובר.בפינה הימנית יושב הדיסק הקשיח : בדגם זה יש דיסק במהירות 7200 שהוא מגיע ל 50-52 מעלות ביחס לדיסק 5400 שבד"כ יותר באיזור ה 43 מעלות...אני החלפתי את הדיסק ל SSD : ככה אני מנצל הרבה יותר טוב את המחשב + פחות חום.לגבי מאיץ פנימי מול חיצוני , אין ספק שחיצוני מגביר את פליטת החום + זולל יותר אנרגיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.