עבור לתוכן

בעיה עם האוזניות של ה-iPod Shuffle

Featured Replies

פורסם

הווליום פשוט נמוך בטירוף. יש לי את השאפל החדש (4GB) וזה מכשיר נהדר והכל אבל האוזניות פשוט בקושי מוציאות סאונד. אם אני ברחוב, אני אשמע בעיקר את המילים של השירים (שומע ראפ וכאלה) אבל לעולם לא את המוזיקה. בשירים יותר קצביים כל העניין נהפך לחסר טעם לחלוטין (ככה שממש מעצבן לי לעשות ריצות). חיברתי אוזניות iPod רגילות ושומעים פשוט נהדר, גם חזק וגם הרבה יותר ברור (אצלי זה כאילו המוזיקה ברקע כזה, כאילו היא במרחק של מאה מטר ממני), אז זו בעיה באוזניות.

אין לי יותר אחריות עליהן (עברה שנה מאז הרכישה) אז אאלץ לקנות חדשות. איפה אפשר לקנות אוזניות כאלו? (רק אוזניות, בדקתי בבאג אופיס דיפו ובכל מיני מקומות בנתב"ג ופשוט לא מצאתי)

הבעיה היא שלאוזניות יש שלט קטן על החוט של האוזנייה הימנית, ורק בעזרתו אפשר לשלוט בווליום/שירים/פלייליסטים של המכשיר.

איפה אפשר למצוא אוזניות חלופיות, ואם אפשרי בכלל, איך אני מתקן את המצב הנוכחי בלי לשלם על אוזניות חדשות?

פורסם

סקירה על המתאם שתזדקק לו-http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/belkin-headphone-adapter-for-ipod-shuffle-3g/

ואתה יכול לקנות אותו כאן-http://store.apple.com/us/product/TW952VC/A

למרות שאני מאמין שתוכל לקנות את המתאם הזה גם באיביי ודומיו ברשת. עם המתאם הזה תוכל לחבר אוזניות יותר אייכותיות אם יש לך וככה להנות יותר מהאייפוד המדבר שלך.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן אין לי אוזניות אחרות וזה יהיה מאוד לא נוח להשתמש במתאם (בגלל שהמקשים נמצאים נמוך והאייפוד בד"כ בתוך כיס או תיק, בשביל ריצות על חוף הים - כבר נהרסו לי זוג אוזניות בגלל הלחות על החוף).

חוץ מזה שבמחיר של המתאם הזה אני בטוח יכול למצוא איפשהו את האוזניות האורגינליות, ובמיוחד בארץ. השאלה היא איפה. גם ככה אצטרך לקנות אוזניות (אני לא מתכוון ללכת ברחוב עם ה-Megalodon :P) אז בשביל מה להוציא עוד כסף על מתאם?

תודה רבה על ההצעה though :)

פורסם

אם לא מתאם שעולה 20 דולר (80 שקל), אין לי מה להציע לך. תקנה את האוזניות המקוריות של אפל :bash: מה שבטוח זה יעלה לך יותר מהמתאם עצמו. אוזניות "שלט" מקוריות של אפל לאייפון/פוד עולות משהו כמו 15 דולר בפוקאל-פרייס שזה אתר זול. אם תמצא מקום שמוכר את האוזניות לשאפל שהם כבייכול "יותר טכנולוגיות" ומן הסתם עולות יותר ותשיג אותם בפחות מ-30 דולר תעדכן אותי. כמובן שאנחנו מדברים על מקוריות. ;)

פורסם
  • מחבר

כמובן.

הבעיה היא שהמתאם עולה כמו אוזניות - שאצטרך לקנות גם ככה (שוב, אין לי אוזניות אחרות לכן לא משתלם לי לקנות מתאם).

מצאתי בזאפ ב-95 ש"ח אוזניות עם שלט לאייפון (לא אייפוד שאפל). האם יש הבדל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים