עבור לתוכן

מחפש קירור שקט למעבד-קניתי-עדכון בעמ 2.

Featured Replies

פורסם

תגדיר "קצת" ?

כל מעבד לגופו, בעקרון e8400 יכול להגיע ל- 3.6Ghz ללא נגיעה במתחים.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לעשות משהו יותר מדי קיצוני...משהו נורמלי,שלא ישרף לי מרוב חום.אני חושב שאני אוכל להגיע ל3.5 בלי יותר מדי בעיות עם הקירור הזה לא?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה להגיע ל- 3.5Ghz (ויותר) בשילוב המעבד והקירור הללו.

פורסם
  • מחבר

עדכון:קניתי אותו,אחרי שעתיים של הרכבה מעצבנת בה נשרטתי בכל הידיים הצלחתי סוף סוף להתקין והתוצאות מאכזבות.

לפי ריל טמפ התוצאות בIDLE הם בדיוק כמו קודם עם הקירור הג'נרי המעפן(50 מעלות במנוחה,לפי הביוס 40 מעלות).גם יותר רועש וגם מקרר באותה מידה.וזה עוד בלי OC.סתם זרקתי 200 שקל :s07: :s07: :s07:

שמתי משחה טרמית והרכבתי הכל כמו שצריך,אני באמת לא מבין מה הבעיה של זה.רק עם אני שם על מקסימום אז יש קצת שיפור,אבל זה רועש ברמות שאי אפשר לסבול.

עריכה:על מינימום הוא אפילו יותר חם!!!ביזיון!על מה שילמתי? :pissed:

עריכה 2:ראיתי בביקורות שהטמפ שלי דווקא בסדר...אשמח אם מישהו יאשר את זה,במקסימום במנוחה אני מקבל משהו כמו 47 מעלות בלי OC,במינימום 50.לא הספקתי לבדוק במאמץ.

פורסם

בסדר המעלות לא יותר מידי חמות בהתחשב החום שהולך בארצנו "הקרירה"

הכי חשוב מעלות במאמץ.

תחזור אחרי מעלות במאמץ אני בטוח שיהיה פה כמה סמיילים שמחים :)

פורסם
  • מחבר

כן,כבר הבנתי שהמעלות בסדר גמור...הם כמעט זהות למעלות בביקורות.

אני מקווה שהעצבים,הדם(באמת,הקירור הזה פאקינג חד :bash:)והזעה יהיו שווים את זה.

אגב,מה המקסימום של טמפרטורה שהיא לא בגדר מסוכן?

פורסם

אתה בטוח שהתקנת אותו טוב ? מרחת משחה כמו שצריך ? הוא מהדוק ללוח האם ?

כמו כן הטמפ' לא חורגת מכלום..מה שקובע באמת זה הטמפ' במאמץ..בדוק את זה..

כמו כן בדוק על כמה RPM הוא נמצא במנוחה או מאמץ..

פורסם
  • מחבר

הוא מהודק טוב אני חושב..הוא לא רופף.מרחתי את המשחה בצורה אחידה.

שיחקתי 20 דקות במשחק די כבד(GTA IV)והטמפ היא משהו כמו 55 מעלות,והמאורר על בינוני.עם מאורר על מקס עוד לא ניסיתי,אבל זה בטח יהיה כמה מעלות פחות

פורסם

קצת מוזר..

אני עם מעבד 4 ליבות AMD קירור סטוק אחרי 4 שעות במשחק מגיע ל60 בלחץ..

אתה בטוח שאתה לא גר בסהרה ?

איך הסירקולציה שלך במארז ?

פורסם
  • מחבר

לא סהרה,אבל לא רחוק מזה,תל אביב.החדר שלי די חם.

סידור כבלים לא מדהים,מאורר קדמי מכניס אוויר,אחורי מוציא.

אני יודע שאמרתם לי למדוד רק עם Real Temp אבל עדיין לא הבנתי למה מה שכתוב בביוס הוא לא נכון.

עכשיו ראיתי עוד כמה ביקורות והטמפרטורה שלי מאוד גבוהה,עשו בדיקה עם I7 וקיבלו במנוחה 36 מעלות,אני עכשיו במנוחה מקבל 50.בסדר,נגיד שהם מאירופה ושם יותר קר,אז נגיד 40 מעלות,לא 50.אני לא מצליח להבין מה הבעיה.

ראיתי שיש פה אנשים עם הקירור הזה,אני אשמח אם הם יגיבו ויגידו מה המעלות אצלם.באמת שאני נשבע לכם שעם הקירור המעפן בקודם קיבלתי תוצאות יותר טובות.

פורסם

החישוב שלך לא מדוייק ברוב הביקורות מעלות הסביבה הן 15-25 ועכשיו אצלנו 30-35 מעלות.

אצלי עם מזגן המעלות בחדר כ- 26, המעבד ב- OC של 3.8Ghz והמריחה של המשחה היא לא כמו שצריך (מיהרתי, לא היה לי זמן למרוח).

הטמפ במנוחה הן כ- 40 מעלות ובמאמץ (OCCT Linpack) לא עוברות את ה- 60 מעלות.

ללא מזגן במנוחה הן 45-50 ובמאמץ לא עוברות את ה- 68 מעלות.

אני מאמין כי כאשר אמרח את המשחה הטרמית כמו שצריך הטמפ' ירדו ב- 3-5 מעלות (מניסיון עבר).

בחורף במנוחה הטמפ' לא עולה על 30 מעלות, ובמאמץ לא עולות על 55 מעלות.

לדעתי משהו לא בסדר בזרימת האויר שלך במארז או בהתקנה של הקירור האם שמעת "קליק" נעילה של כל רגל של הקירור (אי אפשר לפספס) ונעלת אותן בהצלבה ?

פורסם

לפי דעתי סידור כבלים יוריד את המעלות באיזה 3עד 5..

עשיתי סידור כבלים במחשב השני שלי והוריד לי מעלות הגונות במאמץ..

פורסם
  • מחבר

החישוב שלך לא מדוייק ברוב הביקורות מעלות הסביבה הן 15-25 ועכשיו אצלנו 30-35 מעלות.

אצלי עם מזגן המעלות בחדר כ- 26, המעבד ב- OC של 3.8Ghz והמריחה של המשחה היא לא כמו שצריך (מיהרתי, לא היה לי זמן למרוח).

הטמפ במנוחה הן כ- 40 מעלות ובמאמץ (OCCT Linpack) לא עוברות את ה- 60 מעלות.

ללא מזגן במנוחה הן 45-50 ובמאמץ לא עוברות את ה- 68 מעלות.

אני מאמין כי כאשר אמרח את המשחה הטרמית כמו שצריך הטמפ' ירדו ב- 3-5 מעלות (מניסיון עבר).

בחורף במנוחה הטמפ' לא עולה על 30 מעלות, ובמאמץ לא עולות על 55 מעלות.

לדעתי משהו לא בסדר בזרימת האויר שלך במארז או בהתקנה של הקירור האם שמעת "קליק" נעילה של כל רגל של הקירור (אי אפשר לפספס) ונעלת אותן בהצלבה ?

קליק היה,אבל מה זאת ההצלבה שאמרת?החדר שלי די חם כמו שאמרתי.לדעתי יש איזהשה בעיה במדידה.אני אבדוק עם התוכנה שנתת.

אגב,הקביעה של המהירות ממש לא נוחה.יש לך מושג איך אפשר לנתק את זה ולתת רק לPWMלעבוד?(חיברתי אותו לחיבור 4 פינים בלוח.

כמה מאוררים יש לך?יש לי אחד ג'נרי שמכניס אוייר מקדימה ואחד של AC שמוציא אויר(הוא ממש צמוד למעבד)

פורסם

אני משתמש ב- RealTemp לקרוא את הטמפ' (לוודא שה- TJMax על 100c).

נעילת הפינים בהצלבה - נעלת פין אחד, הפין הבא שאתה נועל זה הפין שבאלכסון אליו.

ראה כאן (לחץ על הקליפ להדגמה של Socket 775)י -

http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html

את ה- PWM, ניתן לאפשר/לבטל ע"י הביוס בדף ה- PC Health למטה (כתוב לך Smart Fan).

bios6.JPG

פורסם
  • מחבר

בדקתי שוב.והכל נעול ויושב טוב.לא רופף אפילו טיפה.

אי אחליף את המאורר הג'נרי שמכניס אוייר למשהו כמו הAC.

סידור כבלים זה קצת בעייתי בשבילי,גם אין לי ממש לאן לדחוף אותם.

עריכה:שיחקתי עכשיו שעה בCOD 6 והגעתי ל55 מעלות בחדר די חם.(מאורר עלדי נמוך,משהוכמו 1500RPM)אני חייב להגיד שהוא מתקרר די מהר אחרי המשחק,אחרי כמה שניות הוא כבר ירד 49 מעלות.

אפשר לעשות בכלל OC עם הטמפ האלה?נגיד ל3.5,במנוחה הוא בטח יהיה משהו כמו 55-60 מעלות ובמאמץ משהו כמו ה60-70.מה טמפ סבירה לOC כזה?

עריכה 2:עשיתי לו עכשיו בדיקת מאמץ של שעה עם OCCT והוא הגיע ל70 מעלות!עם מאורר על מקסימום הוא לא עובר את ה65.זה סביר?לא נראה לי.

עריכה 3:בטעות שמתי אתמול שהרכבתי הכל חזרה את המאורר ככה שיכניס אוויר...עכשיו שיניתי את זה והטמפ במנוחה הם 45 ובמאמץ 60.

5 מעלות שיפור.ובכללי המחשב יותר קר.זה כבר סביר לחדר די חם לא?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2010 בשעה 13:56:59

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים