פורסם 2010 ביולי 1415 שנים המון דיווחים סותרים רצים לאחרונה בנוגע לפתיחה של עונה שניה לסדרה המצוייינת הזאת,אני באמת רוצה לדעת אם יש סיכוי שהיא תפתח שוב ואם כן אז מתי..אם למישהו יש דיווחים אמינים עם מקורות אמינים אני אודה לו מאוד..סדרה גדולה שחבל שהפסיקו באמצע.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים כפי שזה נראה כרגע לצערי לא תהיה עונה הבאה ,רצות שמעות פה ושם ,אבל ההכרזה הרשמית אומרת שלא .
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר גם לצערי..אני בדיוק בפרק 17 ושמעתי שבסוף העונה צפויות שאלות גדולות שלא יהיה עליהן פיתרון..פשוט מאכזב לדעת שלא עושים לזה עוד עונה בגלל רייטינג של תוכניות ריאלטי מטומטמות של זקנים שתפסו את המקום של סדרות איכותיות.אני מקווה שרשת כלשהי תחליט לקנות אותם!ושימשיכו עם הסדרה הגדולה הזאת בקרוב!פשוט מעניינת!
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים כן אני לא אתן לך ספויילרים אבל בוא נגיד שהם לגמריי לא ניצלו את הפלטפורמה של העלילה ויש עוד הרבה מקום לעונה שנייה .
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים כן אני לא אתן לך ספויילרים אבל בוא נגיד שהם לגמריי לא ניצלו את הפלטפורמה של העלילה ויש עוד הרבה מקום לעונה שנייה .ספויילר נוסף, תקרא את הספרים, העלילה של הסדרה מפגרת ברמות.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים התחיל טוב, אבל איפשהו באמצע הם פשוט פיקששו......רק הגביר לי את החשק לראות sliders
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.