עבור לתוכן

Vostro 3300 - התלבטות בין I5 430M ל 520M

Featured Replies

פורסם

אני דיי נעול על הווסטרו 3300 של דל. הוא מתאים לצרכיי והתרשמתי ממנו לטובה.

השימושים העיקריים שלי הם תיכנות (JAVA, C) וכן הרבה מסמכים ודפים במקביל בעבוד ההשוטפת.

כיום אני עם LG מזדקן, עם 1.73GHZ שבקושי נושם.

ישנה האפשרות שאשדרג בעלות של 500שקל למעבד המשופר, ועל הדרך אזכה לכרטיס מסך לא רע - ומקלדת מוארת, שזה סוג של יתרון קל.

בסה"כ אשמח לכ. מסך שיוכל להריץ משחקים בסיסיים מפה לשם, ואני מתלבט האם יהיה שיפור בהחלפת המעבד מ 2.26-2.53 ל 2.4-2.933

כי בסה"כ ה turbo boost לא פועל תמיד..רק במאמץ, אבל מה זה מאמץ מבחינתו? יומיומי או רק אם אני ממש אחנוק את המעבד זה יקרה?

אשמח לדעתכם,

והייתי מעוניין לדעת גם מה שווה הכ. מסך המצורף לדגם החזק יותר - Nvidia® GeforceTM 310M, 512MB Graphics

עד כמה הוא יוכל להתמודד עם משחקים של היום, ובאיזו רמה?

תודה,

ערן.

פורסם

בתוכנות כבדות ובמצב של ריבוי תוכנות יהיה שיפור דיי גדול.

הכ.מסך יכול להריץ כל משחק דיי טוב פרט לגיטיאיי וקרייסיס.

פורסם
  • מחבר

כרגע אינני יותר מדי מעורה בקטגוריית המשחקים בעיקר מחוסר זמן, אבל למיטב הבנתי לבקש מכל מחשב נייד כלשהוא להריץ GTA בצורה סבירה..הבנתי שזו בקשה מוגזמת :). אני פשוט לא רוצה לשלול לעצמי את האפשרות לעתיד. האם הכ.מסך בזבזני בחשמל ומשפיע קיצונית על זמן הסוללה?

ברור לי שישנה השפעה (חבל שלא השתמשו באופטימוס כמו אסוס..) על הסוללה אך עד כמה קיצונית?

האם מצב של ECLIPSE + כמה דפי אינטרנט + PDF + אאוטלוק כבר נחשב לסוג המצבים בהם מהירות השעון מרקיעה כלפי מעלה, או שנדרש יותר מזה?

כי הדעות על ה TURBO BOOST לפי מידע שנתקלתי ברשת (אני מודה שעל קצה המזלג) דיי חלוקות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים