עבור לתוכן

התיעצות|התחממות

Featured Replies

פורסם

החלתטי לעלות פה לדיון התיעצות קטנה שלי,אתמול ניכבה לי המחשב (בפעם השלישית בערך שזה קורה) בגלל התחממות יתר.. הטמפ' של המעבד עומדת על 81 מעלות בזמןמשחק חלש יחסית (סתאם דוגמא בדקתי עם קונטר) ובזמן שאני סתאם עם דפדפן,מסן,גוגל טוק וכו' דלוק הוא עומד על 65-76 לאומת זאת עם אני מריץ קריסס הוא הגיע לי ל87 ופה כבר עזבתי אותו לנפשו לפני שהוא נמס לי:S

מה שכן-עד לפני חודשים בערך הוא לא עשה בעיות כאלההמקס טמפ' שמדדתי איתו היה משהו כמו 65-67..והיה פעם אחת שהוא התחיל לעשות רעשים ומאז זה ככה..אני חושב שהוא לא מספיק חזק או שהוא ניכבה לשניות ובגלל זה החום קופץ וצונח.

עכשיו בדקתי את זה ורק המעבד מתחמם הכרטיס מסך (9800 ג'יפורס) נישאר על טמפ' סבירה והלוח גם..רק המעבד קופץ לשמים וגם זה לעיתים רחוקות..

עכשיו אני מפחד שיום אחד אני לא ישים לב לחימום או שהוא יתחמם יותר מידי והמעבד ילך קפוט..ולא מתאים לי להוצאי עכשיו עוד כסף על מעבד חדש חחחח

מצדשני יכול להיות שסתאם נפלתי על ימים חמים שהשפיו גם עליו..

בכל מקרה אתםחושבים שכדי לי להשקיע את ה125 שקל האלה בשביל "תחזוקה מונעת"? ולא להסתכן? כי בתכלס אני משחק פעם בחודש וכשאני לא מריץ משחקים ודברים כמו פוטושופ אפטר אפקט ופרימיר ביחד אז הוא לא מגיע לטמפ' כאלה..

מצד שני אני מפחד שאחד האחים או אבא יהיו על המחשב ולא ישימו לב לדברים כאלה (אחיישב פעם אחת וניכבה לו המחשב וכשבאתי לחדר היה ריח של גומי כבר וזה הלחיץ).

בכל מקרה, זה לא יהיה זריקה לגמרי של כסף כי זה בכל זאת יעזור, חשבתי על זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8530

Freezer 7 Pro Rev.2

של ארטיקולינג הוא גם מביא אחלה תוצאות (יותר טוב מהמעפן הסטנדרט של אינטל) וגם מתאים ל775

יש לכם הצעות אחרות? כמובן שאני יקנה גם משחה טרמית חדשה ביחד איתו.

אמממ כמה דברים:

1.טמפ' בדקתי עם כמה תוכנות Core Temp,HWMonitor ובביוס.

2.יש לי Q8200 ולוח DG41TY

תודה מראש :yelclap:

פורסם

יש דרכים אחרות לטפל בבעיית התחממות חוץ מהחלפת קירור למעבד.

ניסית לנקות את הקירור של המעבד שלך לסדר כבלים במארז??

אין סיבה שהמעבד יתחמם כ"כ

פורסם
  • מחבר

המחשב מבריק..כל איזה חודשיים אני מבריק אותו עם ספרי אוויר..אין לו בעיה של אבק..וכן ניסתי גם לסדר כבלים ולשמן את המאוורר וכו'

פורסם

איזה מארז יש לך??

יש לך מאווררים שמוצאים\מכניסים אוויר למארז?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים