פורסם 2010 ביולי 1415 שנים שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית, אבל אני עובד עליו די הרבה ואין לי בעיה לשלם כדי שהוא יהיה חזק יותר. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. קיבלתי הצעה אחת מחנות שאני קניתי ממנה בעבר:INTEL P55WBINTEL CORE I5 750 8MB CPU 4GB DDR3 OCZ 13331TB WD SATA 64mbHEC Compucase 6AG1B + EZcool 450WDvdrw SAMSUNG sata keyboard usb MSMS USB MOUSENVIDIA GT 220 1GB DDR3 HDMI DVIסך הכל 2900 ש"ח. אפשר להוריד את המקלדת עכבר הם מיותרים. אשמח לשמוע הערות.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים שדרג את המארז והספק ל - ANTEC NSK4482B (כולל ספק של antec)את הדיסק קשיח תחליף ל - F3 של samsungאין צורך בכרטיס מסך GT220 למחשב בשביל עבודה משרדית קח G/Gt210 או HD5450 הזול מביניהם שתמצאתבדוק שהזיכרון במתח הנכון (1.5V ומטה מומלץ, מעל 1.65V - לא מומלץ)מעבד יקר לא יתן לך שיפור או במהירות בעבודה משרדית גלישה באינטרנט, לשימושים שרשמת מעבד AMD 440 הוא הבחירה המתאימה
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מחבר אני עושה עליו עוד ברים מדי פעם. גם אם זה המרות או הורדות פה ושם. מעבד יותר טוב עם כ.מסך יותר לא יריץ את חלונות 7 פשוט יותר טוב?למה אתה ממליץ על המארז+ ספק הזה?ולמה אתה ממליץ על F3 של סמסונג?
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מעבד יותר טוב עם כ.מסך יותר לא יריץ את חלונות 7 פשוט יותר טוב?לאכל מעבד כפול ליבה שתקנה היום עם כרטיס מסך תואם WDM1.1 יריץ את חלונות 7 בצורה טובהלמה אתה ממליץ על המארז+ ספק הזה? כי הספק שלקחת לא איכותיEZcool קצת מעל ספקים גנרים עלומי שם, עדיף לקחת ספק נורמלי, המארז והספק זה באנדל משתלם ובגלל זה המלצתי על המארז גםולמה אתה ממליץ על F3 של סמסונג?כי הוא הדיסק עם שילוב הביצועים ורמת השקט הטוב ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.