עבור לתוכן

סקר: האם אתם מרגישים שדפקו אתכם או/ו שמנסים לדפוק אתכם ?

האם אתם מרגישים שדפקו אתכם או/ו שמנסים לדפוק אתכם ? 900 הצבעות

1. 1. האם אתם מרגישים שדפקו אתכם או/ו שמנסים לדפוק אתכם ?

• כל הזמן
    • יותר מדי
    • מדי פעם
    • מעט מאוד
    • אף פעם
    • מה אתה מבאס אותנו יא מניאק, בא לי להביא לך בעיטה לפנים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ברגע שנצא לרחובות ונתחיל לשרוף צמיגים ובניינים אולי משהו ישתנה. בנתיים מעמד הביניים שנדפק רצח מכל דבר, אין לו זמן להפגין, הוא עסוק בלממן את המיסים המופרכים שהממשלה מפילה עליו. בשביל למנוע את העלאת שכר המינימום ביבי ושטייניץ איימו בקיצוצים על כל מיני שרים, ובשביל למנוע את הגבלת שכר החברים שלהם ביבי אשכרה דפק על השולחן. פשוט להזדעזע. כן, אני מרגיש שדופקים אותי, בכל החורים.

• תגובות 50
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אספר לך סוד קטן ,המדינה לא רוצה ציבור חכם ,היא רוצה ציבור מספיק חכם בשביל שיוכל לעבוד ולתפעל מכונות למשל ,אבל מספיק טיפש בשביל שלא ישאל שאלות ויתנגד .

וככה זה בכל מדינה בעולם, הרי מדינה זה גם עסק שצריך לתקתק. מי שיש לו בעיה עם זה וחושב כל הזמן שדופקים אותו, שיקים מדינה משלו ויראה לכולם איך צריך לנהל מדינה.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2010 בשעה 13:03:28

ברגע שנצא לרחובות ונתחיל לשרוף צמיגים ובניינים אולי משהו ישתנה.

כן, בדיוק כמו בהפגנות נגד G-20 וכד'... משלמי המסים שקורעים את התחת שלהם בעבודות שחורות מהבוקר עד הערב, אלה שאין להם זמן לצאת להפגנות, הם אלה שמשלמים בסוף על כל הנזק שהמפגינים גורמים לרכוש במהלך ההפגנות שלהם. לפי מה שראינו עד עכשיו זה ה"שינוי" היחיד שמתרחש בפועל ברגע שיוצאים לרחובות לשרוף צמיגים ובניינים.

:yelclap:

פורסם

יש הרבה סיבות לשרוף צמיגים - אבל שכר מינמום גבוה או הגבלת שכר בכירים לא יעשו טוב לאף אחד

"ב-2010, הישראלים יעבדו 175 ימים עבור הממשלה ו-190 ימים עבור עצמם"

http://www.jims-israel.org/heb/taxfreedomday2010heb.aspx

פורסם

סיבות לשרוף צמיגים יכול להיות יותר מכמות הצמיגים שיש בארץ, אני מדבר על התוצאות.

וסטטיסטיקה זה בכלל דבר נפלא.

פורסם

אני מרגיש שהמדינה דופקת אותי במידה כל שהיא ,אבל לא דברתי בעיקר על כלכלה .

אני אישית בכלל נגד הגדלת שכר המינימום ,הגדלת השכר יכולה לפגועה במעסיקים דבר שיגרום להם לסגור פה מקומות עבודה .

בכלל לרוב פעולות שבאות מצד הממשלה בתחום הכלכלי רק פגעות בסופו של דבר (ראו דוגמא ,ארה"ב ).

פורסם

יש הרבה סיבות לשרוף צמיגים - אבל שכר מינמום גבוה או הגבלת שכר בכירים לא יעשו טוב לאף אחד

"ב-2010, הישראלים יעבדו 175 ימים עבור הממשלה ו-190 ימים עבור עצמם"

http://www.jims-israel.org/heb/taxfreedomday2010heb.aspx

ראית סטטיסטיקה כזו במדינות אחרות ?

פורסם

^זה לא כל כך עוזר מאחר שאין נתונים על לאין הולך הכסף מלבד מיסים, כמו באתר הקדום שנתת

פורסם
  • מחבר

מה שמעניין זה יוקר המחיה ביחס למשכורת הממוצעת.

אם תבדוק את זה תגלה שבארץ קשה פי 2-3 ביחס לחלק מהמדינות המערביות המפותחות.

אולי אפילו פי 4 אם מכניסים לתוך העניין את כל החישובים הרלוונטים.

הדברים הגדולים עולים כאן פי 2-3 מארה"ב.

המשכורות הם חצי.

המיסים הם פי שניים.

זה ממש לא נראה טוב כשמשווים לעומק.

פורסם

:hizuk:

לצערי

הסיבה היא מפני שכאן השוק קטן מאוד ומוגבל בתחרות , למעשה אין כאן תחרות בכלל והמצב שנוצר הוא שבעלי ההון והשילטון איחדו כוחות נגד האזרחים .

פורסם

זה שהשוק קטן לא גורם לו להיות "מוגבל בתחרות" אם יש 2 חברות שמספקות שרותי טלוויזיה רב ערוצית זה לא בגלל שהשוק קטן אלא בגלל שלפי החוק, אסור להתחרות איתם. ברגע שהחוק או הרגולטור יאפשר זאת יכנסו גורמים חדשים לשוק.

הסיבה שהמדינה אוסרת על תחרות היא בחלקה קשרי הון-שילטון, והדרך לפתור את הבעייה היא להסיר את מעורבות המדינה בתחום.

פורסם
  • מחבר

הפיתרון לרוב הצרות שלנו זה ביטול המפלגות ומעבר לבחירות ישירות לחברי הכנסת.

רק כך יהיה אפשרי לאזרחים לבחור את האנשים שיהיו בכנסת.

למנוע מאנשים שאינם רצוים להיות בכנסת (עושי דילים למניהם, ונציגים של חברות עסקיות שמתברגים לרשימות).

רק כך לחברי הכנסת (המחוקקים) תהיה אחריות אמיתית לאזרחי מדינת ישראל שבחרו בהם.

רק כך נוכל לבחור את האנשים הטובים ביותר ליצג את האינטרסים שלנו במגוון נושאים שונים.

למשל כדי לקדם את עניני הפרדת הדת מהמדינה בהחלט הייתי בוחר מישהו שנמצא במפלגת שמאל, למרות שאני ימני מבחינה בטחונית.

בחירות ישירות זאת הדרך היחידה לעשות מהפך אמיתי במציאות הפוליטית הישראלית.

ביום שתקום מפלגה ותתחייב לפעול למען שינוי שיטת הבחירות, ומיד אחר כך בחירות ישירות לפי המתכון החדש, כולם להצביע!!!!!

תתכוננו למהפכה ותכינו את כולם.

power_fist_1.gif

פורסם

כל עוד אנשים צריכים לעבוד מצאת החמה עד צאת הנשמה בשביל תנאי מחיה מינימלים, לא יהיה כאן שום שינוי.

פורסם

@מאיר

אני חוזר ואומר לך , אני בעד השוק החופשי , אבל לא לא ניתן לקיים חופש ללא אחראיות ! האחראיות כאן היא של הרגולטור , (והינה @ ארטי) ואני בעד לבחור את הרגולטור בבחירה ישירה כדי שהוא יהיה אחראי ישיר בפני הבוחר (והינה @ אדיז) כי במצב הנתון בו הרגולטור ובעל ההון ביחד אנחנו נעבוד כל היום ולא יהיה לנו את הכוח לשנות .

אני מקווה שאתם מבינים שהכל קשור אחד לשני ואין פיתרון רק על מישור אחד , אין פיתרונות קסם , המערכת דפוקה מהיסוד ! אבל חייבים להתחיל ממקום אחד לפחות ואני לא חושב שלפתוח את השוק במצב הזה יהיה נכון , ראשית צריך רגולטור מתאים כדי שיפקח על מעבר כך לפחות זה ניראה לי כרגע .

אישית אני הייתי מחיל חוקים נגד אוליגרכים ומגביל את צורת עשיית העסקים לצורך ביזור נכון יותר של משאבים .

פורסם

Art tatum - בחירות ישירות / אזוריות לא יותר טובות מבחירת רשימת מועמדים (ראה ארה"ב בריטניה)

@דוד - בחירת "רגולטור" אינה שונה מבחירת פוליטיקאי. אנשים יבחרו את הרגולטור שיבטיח להם הכי הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים