עבור לתוכן

רמאות של חברת גלאקסי משווקת דל בארץ!!!!!

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן הזמנתי באתר של המכרזים את הדל אסקיום.

בשיחה עם חברת גלאקסי מחשבים אשר משווקים את המוצר הציע לי המוכרת כיסוי לדל למנוע נזקים תמורת 50 ש"ח

הסכמתי לעניין ובחבילה שהגיע סגורה וכנראה ככה הגיע מחו"ל לפי המדבקות על האריזה, יש במוצר גם נרתיק כולל.

בבדיקה באתר של דל באנגליה מצורף אותו נרתיק לדל.

באימיילים שבים וחוזרים אל חברת גלאקסי לא קיבלתי שום תשובה מדוע הייתי צריך לשלם על כיסוי עם ניתן ביחד עם המוצר.

ראו הוזהרתם, עם אתם הולכים להזין את הדל, תגידו להם שכבר יש כיסוי ושלא ינסו לרמות אותכם.

פורסם

מי הפראייר שמזמין דל ? ???

פורסם

אתה לא יודע להגיד תודה ?

פורסם

לפני כמה זמן הזמנתי באתר של המכרזים את הדל אסקיום.

בשיחה עם חברת גלאקסי מחשבים אשר משווקים את המוצר הציע לי המוכרת כיסוי לדל למנוע נזקים תמורת 50 ש"ח

הסכמתי לעניין ובחבילה שהגיע סגורה וכנראה ככה הגיע מחו"ל לפי המדבקות על האריזה, יש במוצר גם נרתיק כולל.

בבדיקה באתר של דל באנגליה מצורף אותו נרתיק לדל.

באימיילים שבים וחוזרים אל חברת גלאקסי לא קיבלתי שום תשובה מדוע הייתי צריך לשלם על כיסוי עם ניתן ביחד עם המוצר.

ראו הוזהרתם, עם אתם הולכים להזמין את הדל, תגידו להם שכבר יש כיסוי ושלא ינסו לרמות אותכם.

אגב גלאקסי למיטב ידיעתי אינה היבואנית של DELL בארץ, נדמה לי שהיבואנית הינה חברה בשם יוניטק טכנולוגיות או יוניטק מחשבים

ונדמה לי שהם נמצאים בחולון.

דבר שני מצער לשמוע שגובים כסף על דברים שבעצם אתה אמור לקבל כחלק בלתי נפרד מהמוצר שעליו כבר שלמת,

למרות שתדע לך שלא תמיד מוצר כפי שהוא מופיע בחו"ל זה אותו מוצר שתקבל בארץ מפחינת הבאנדלים שלו ומפחינת המחיר

כך שיתכן מצב שאותו מחשב שלך שראית באתר באנגליה שנמכר יחד עם התיק הזה מסופק ליבואן בארץ ללא התיק כלומר לא כבאנדל

שהיבואן משלם מחיר אחד שכולל את המחשב עם התיק ולכן מצד שני יתכן המצב הזה שאמרו לך אתה רוצה תיק תוסיף 50 שקל ונניח עם

ההית אומר לא אז ההיו בעצם פותחים את האריזה ומוציאים את התיק ממנה.

אבל שוב עם אנחנו מדברים על סכום זהום של 50 שקלים זה באמת לא יפה כאילו 50 שקלים מול הכמה אלפי שקלים שלקוח משלם על המחשב

זה לא הסכום שיפיל את החברה על הקרשים.

פורסם

זה מחשב כף יד, לא PC.

פורסם

next time להרגיע בסימני קריאה ;) גם לערוך עכשיו יהיה נחמד

האתר של יוניטק הוא www.unitech.co.il אבל הוא לא פועל עכשיו למשהו

פורסם

לפי מה ששמעתי יוניטק פשטו רגל (הם כבר לא היבואנים של DELL זה בטוח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים