פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exeתורוד ותפעיל את הקובץ, אחרי שזה יסיים תפעיל את הKombustor שוב...תודה, זה עובד..פתחתי את האפטר-בארנר, ואז את הקומבאסטור, לחצתי START, נפתח חלון של DOS לחצי שניה ונכבה, לא נראה לי שזה עשה משהו, בכל מקרה, לא היה שינוי בטמפ' - צירפתי תמונת מסך .. [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים OMGGG הרצתי את התוכנה על OPENGL ותראה איך הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי עולה!!!! זה הגיע ל90 מעלות!!! וסגרתי את זה!! אולי זה היה עולה עוד... ואז המחשב שלי היה נכבה כמו שזה קורה בד"כ... תראו גם אני פתחתי נושא בידיוק אותו דבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466656.new Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים תודה, זה עובד..פתחתי את האפטר-בארנר, ואז את הקומבאסטור, לחצתי START, נפתח חלון של DOS לחצי שניה ונכבה, לא נראה לי שזה עשה משהו, בכל מקרה, לא היה שינוי בטמפ' - צירפתי תמונת מסך .. נסה להוריד ל DX10, בחרת שם DX11 והכרטיס שלך לא תומך בזה...*קחו בחשבון שהתוכנה הזאת מאוד מוגמת, הצעתי לבחור להשתמש בה כי ATITOOL לא עובדת לו, היא לא מומלצת.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מחבר נסה להוריד ל DX10, בחרת שם DX11 והכרטיס שלך לא תומך בזה...*קחו בחשבון שהתוכנה הזאת מאוד מוגמת, הצעתי לבחור להשתמש בה כי ATITOOL לא עובדת לו, היא לא מומלצת.איפה יש אופציה לבחור בין DX10 ל DX11 ?
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים מחבר ...תודה, עבד, צירפתי תמונת מסך.. הגיע ל57 מעלות וקרס, צילמתי ברגע הקריסה.. השימוש ב GPU הגיע ל97 %[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים גש שוב לאייבורי וגיד להם שפירמטטה את המחשב והבעיות חוזרות על עצמם .אני באופן אישית בטוח שהבעיה נובעת מספק הכוח(מכיון שגם לי היה מקרה דומה).
פורסם 2010 ביולי 1915 שנים מחבר גש שוב לאייבורי וגיד להם שפירמטטה את המחשב והבעיות חוזרות על עצמם .אני באופן אישית בטוח שהבעיה נובעת מספק הכוח(מכיון שגם לי היה מקרה דומה).לפני שאני עושה את זה, אני רוצה לכסות את כל האופציות.. לכן רשמתי פה את ההודעה
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים אליהם כל האופציות....כלאמר הם אמרו לפרמט ואז זה יפתור את הבעיה אבל זה לא פתר......לך אליהם וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.