עבור לתוכן

כרטיס מסך קורס - Nvidia 9800 GT בווינדוז 7 - נואש לפתרון..

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים..

אני פונה אליכם בייאוש מוחלט.. מזה חודשיים, אני סובל מבעיה חמורה.. הכרטיס מסך שלי קורס פעם אחר פעם, לפעמים בזמן משחק ואז אני מקבל BLUESCREEN, לפעמים כל המסך עם נק' לבנות, לפעמים פשוט לא עובד - על המסך מופיעה הודעה כאילו המחשב לא מחובר, לפעמים סתם נתקע.. במקור היה לי Gforce Nx7100GS, כשזה קרה פעם ראשונה החליפו לי כרטיס מסך לNvidia 9800 GT, וזה שוב קורה, שוב הלכתי לאייבורי, שם החליפו לי פעם שלישית את הכרטיס מסך ואמרו לי שזה מתנגש עם משהו במערכת הפעלה, שוב פירמטתי, והבעיה חוזרת..

עדכוני דרייברים לא עוזרים, אני כבר נואש מלמצוא פתרון ..

המפרט של המחשב :

מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 2.41 GHz

לוח אם - MSI K9N Neo 930 AM2 Amd

זכרון - Value Geil 4 Gb DDR2 800 Mhz

הנה פרטי התקלה -

Description

A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

Problem signature

Problem Event Name: LiveKernelEvent

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1037

Extra information about the problem

BCCode: 117

BCP1: 86000008

BCP2: 924F90A8

BCP3: 00000000

BCP4: 00000000

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Bucket ID: 0x117_Tdr:2_IMAGE_nvlddmkm.sys

Server information: 4174a192-a8cd-4ca3-b16f-25fa7cc77539

וזה של הקריסה

Problem signature

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1037

Extra information about the problem

BCCode: 116

BCP1: 85849008

BCP2: 924F90A8

BCP3: 00000000

BCP4: 00000002

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Bucket ID: 0x116_TdrBCR:2_ANALYSIS_INCONCLUSIVE

Server information: cec3393d-6dd5-467f-a7d2-d95e31e024db

צירפתי תמונת מסך, אשמח מאוד לקבל פתרונות, תודה רבה, דן

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי הרגשה שהבעיה בכלל לא בכ.מסך, תבדוק את הזכרון עם MEMTEST או משהו...

פורסם
  • מחבר

יש לי הרגשה שהבעיה בכלל לא בכ.מסך, תבדוק את הזכרון עם MEMTEST או משהו...

כנראה שלא.. הורדתי את התוכנה.. רצה למעלה משעה, אין שגיאות ..

פורסם

הבעיה היא בכרטיס יש לך ארטיפקטים הכרטיס קורס וכנראה שהוא מת.

תוריד את התוכנה ATI-TOOL ותבצע בדיקת מאמץ אני בכוונה אומר לך עם התוכנה הזאת ולא עם ה- OCCT כי זה ישרוף לך את הכרטיס אם הוא במצב לא טוב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא בכרטיס יש לך ארטיפקטים הכרטיס קורס וכנראה שהוא מת.

תוריד את התוכנה ATI-TOOL ותבצע בדיקת מאמץ אני בכוונה אומר לך עם התוכנה הזאת ולא עם ה- OCCT כי זה ישרוף לך את הכרטיס אם הוא במצב לא טוב.

קודם כל תודה על העזרה, הורדתי את התוכנה, כשאני לוחץ על

Scan for Artifacts

הוא מחזיר לי את ההודעה הזו (צירפתי תמונת מסך), לא מצאתי איפה לשנות ההגדרה הזאת, אשמח אם תוכל לעזור לי כדי שאוכל לבצע את הבדיקה (אני בווינדוז 7)

תודה, דן

פורסם

מה הטמפרטורה של הכרטיס?

ושל המעבד..

פורסם
  • מחבר

מה הטמפרטורה של הכרטיס?

ושל המעבד..

עם איזו תוכנה לבדוק ?

פורסם
  • מחבר

מה הטמפרטורה של הכרטיס?

ושל המעבד..

בבקשה..

חשוב לציין, שכרגע, הכרטיס רגוע ואין בעיות (אחרי ריסט), אולי צריך לבדוק את הטמפ' כשהבעיות קורות ?

פורסם

קודם כל תודה על העזרה, הורדתי את התוכנה, כשאני לוחץ על

Scan for Artifacts

הוא מחזיר לי את ההודעה הזו (צירפתי תמונת מסך), לא מצאתי איפה לשנות ההגדרה הזאת, אשמח אם תוכל לעזור לי כדי שאוכל לבצע את הבדיקה (אני בווינדוז 7)

תודה, דן

פשוט תלחץ אישור ואז SCAN FOR ARTIFACTS, שים לב שאתה לא מסתיר את החלון בדיקה או ממזער אותו, שני המצבים יביאו להפסקת הבדיקה...

באיזה ספק כוח מדובר ?

אתה אומר שהיחיפו את הכרטיס בפעם השלישית ?

ניסית לעדכן ביוס ללוח אם ?

פורסם
  • מחבר

פשוט תלחץ אישור ואז SCAN FOR ARTIFACTS, שים לב שאתה לא מסתיר את החלון בדיקה או ממזער אותו, שני המצבים יביאו להפסקת הבדיקה...

באיזה ספק כוח מדובר ?

אתה אומר שהיחיפו את הכרטיס בפעם השלישית ?

ניסית לעדכן ביוס ללוח אם ?

גם אם אני לוחץ אישור, שום דבר לא קורה...

אם אני זוכר נכון הספק זה EZCOOL LED 12CMF500W REAL, יש איזשהי דרך לבדוק איזה ספק זה בלי לפתוח את המחשב?

כן, הכרטיס המקורי שקניתי היה GF9600GT, לפני שנה וחצי, הכל עבד מצוין.. לפני חצי שנה קניתי זכרונות חדשים - 2 כרטיסים של 2 ג'יגה - VALUE GEIL 2X1GB DDR2 800 MHZ, אחרי שעברתי לוינדוז 7 התחילו הבעיות משום מה.. וכרגע הכרטיס שמותקן אצלי במחשב, זה הכרטיס ה3 שאייבורי החליפו לי במסגרת האחריות על הכרטיס, אבל פתרונות אין להם... אמרו לי לפרמט, ולמרות שעשיתי את זה כבר, בכרטיס השלישי, הבעיות שוב חוזרות.. ואני נואש כבר :bash:

לא ניסיתי לעדכן ביוס, אני אשמח אם תעזור לי עם זה .. תודה, דן

פורסם

יש לי בידיוק את אותה הבעיה!!

עם הנקודות, אבל אצלי המחשב קורס..

נראה לי שהבעיה בכל המחשב שקנית מאייבורי

גם אני קניתי מהם, וזה זבל של מחשב

השקתע הרבה כסף וקיבלתי חרא חומרה!!!

אם אתה מחליף אצלהם כרטיס מסך הם מביאים לך כרטיס מחודש, שזה עוד יותר חרא, אם הם רוצים לעזור לך שייתנו לך כרטיס מסך חדש מהניילון!!

אבל עדיף כבר להשקיע איזה 2000שקל להביא מחשב חדש, ולהשתמש בחומרה הטובה שישי לך... תשקיע בלוח אם חדש וכרטיס מסך, לפי דעתי..

זה נראה לי מה שאני עושה, כי אני לא יכול לכנס לשום משחק..

פורסם

חלס לקשקש...

פותח הדיון,

הנקודות מגיעות אך שאתה מפעיל משחק או ככל שאתה משחק הנקודות מחמירות ? אם ישר זה כניראה בעיה של ספק, כי הוא ג'נרי ומינימאלי וקל להאשים אותו... אם הם מופיעות אחרי זמן מסויים, ומחמירות ככל שהזמן עובר אז הבעיה היא כניראה חום...

אם יש לך בעיה עם MSIAFTERBURNER תוריד את הכלי של MSI, יש בו גם בדיקת טמפרטורה וגם בדיקת מאמץ.

הורדה, http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSIAfterburnerSetup161.zip

יש בפנים שני תוכנות, MSI AFTERBURNER ו MSI Kombustor, תפעיל את AFTERBURNER קח שתראה טמפרטורה ובמקביל תפתח ותריץ את KOMBUSTOR, תספר לנו אם נתקע / לאיזה טמפרטורה העסק הגיע.

פורסם
  • מחבר

חלס לקשקש...

פותח הדיון,

הנקודות מגיעות אך שאתה מפעיל משחק או ככל שאתה משחק הנקודות מחמירות ? אם ישר זה כניראה בעיה של ספק, כי הוא ג'נרי ומינימאלי וקל להאשים אותו... אם הם מופיעות אחרי זמן מסויים, ומחמירות ככל שהזמן עובר אז הבעיה היא כניראה חום...

אם יש לך בעיה עם MSIAFTERBURNER תוריד את הכלי של MSI, יש בו גם בדיקת טמפרטורה וגם בדיקת מאמץ.

הורדה, http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSIAfterburnerSetup161.zip

יש בפנים שני תוכנות, MSI AFTERBURNER ו MSI Kombustor, תפעיל את AFTERBURNER קח שתראה טמפרטורה ובמקביל תפתח ותריץ את KOMBUSTOR, תספר לנו אם נתקע / לאיזה טמפרטורה העסק הגיע.

תודה על העזרה.. הנק' מופיעות אחרי זמן מסוים.. בכל מקרה, את האפטר-בארנר התקנתי ועובד, את הMSI קומבאסטור הוא לא נותן לי לפתוח, צירפתי את הארור שהוא נותן :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים