פורסם 2010 ביולי 1315 שנים אהלן חברים..אני פונה אליכם בייאוש מוחלט.. מזה חודשיים, אני סובל מבעיה חמורה.. הכרטיס מסך שלי קורס פעם אחר פעם, לפעמים בזמן משחק ואז אני מקבל BLUESCREEN, לפעמים כל המסך עם נק' לבנות, לפעמים פשוט לא עובד - על המסך מופיעה הודעה כאילו המחשב לא מחובר, לפעמים סתם נתקע.. במקור היה לי Gforce Nx7100GS, כשזה קרה פעם ראשונה החליפו לי כרטיס מסך לNvidia 9800 GT, וזה שוב קורה, שוב הלכתי לאייבורי, שם החליפו לי פעם שלישית את הכרטיס מסך ואמרו לי שזה מתנגש עם משהו במערכת הפעלה, שוב פירמטתי, והבעיה חוזרת..עדכוני דרייברים לא עוזרים, אני כבר נואש מלמצוא פתרון ..המפרט של המחשב :מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 2.41 GHzלוח אם - MSI K9N Neo 930 AM2 Amdזכרון - Value Geil 4 Gb DDR2 800 Mhzהנה פרטי התקלה - DescriptionA problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.Problem signatureProblem Event Name: LiveKernelEventOS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1Locale ID: 1037Extra information about the problemBCCode: 117BCP1: 86000008BCP2: 924F90A8BCP3: 00000000BCP4: 00000000OS Version: 6_1_7600Service Pack: 0_0Product: 256_1Bucket ID: 0x117_Tdr:2_IMAGE_nvlddmkm.sysServer information: 4174a192-a8cd-4ca3-b16f-25fa7cc77539וזה של הקריסה Problem signatureProblem Event Name: BlueScreenOS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1Locale ID: 1037Extra information about the problemBCCode: 116BCP1: 85849008BCP2: 924F90A8BCP3: 00000000BCP4: 00000002OS Version: 6_1_7600Service Pack: 0_0Product: 256_1Bucket ID: 0x116_TdrBCR:2_ANALYSIS_INCONCLUSIVEServer information: cec3393d-6dd5-467f-a7d2-d95e31e024dbצירפתי תמונת מסך, אשמח מאוד לקבל פתרונות, תודה רבה, דן[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מחבר יש לי הרגשה שהבעיה בכלל לא בכ.מסך, תבדוק את הזכרון עם MEMTEST או משהו...כנראה שלא.. הורדתי את התוכנה.. רצה למעלה משעה, אין שגיאות ..
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים הבעיה היא בכרטיס יש לך ארטיפקטים הכרטיס קורס וכנראה שהוא מת.תוריד את התוכנה ATI-TOOL ותבצע בדיקת מאמץ אני בכוונה אומר לך עם התוכנה הזאת ולא עם ה- OCCT כי זה ישרוף לך את הכרטיס אם הוא במצב לא טוב.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מחבר הבעיה היא בכרטיס יש לך ארטיפקטים הכרטיס קורס וכנראה שהוא מת.תוריד את התוכנה ATI-TOOL ותבצע בדיקת מאמץ אני בכוונה אומר לך עם התוכנה הזאת ולא עם ה- OCCT כי זה ישרוף לך את הכרטיס אם הוא במצב לא טוב.קודם כל תודה על העזרה, הורדתי את התוכנה, כשאני לוחץ על Scan for Artifactsהוא מחזיר לי את ההודעה הזו (צירפתי תמונת מסך), לא מצאתי איפה לשנות ההגדרה הזאת, אשמח אם תוכל לעזור לי כדי שאוכל לבצע את הבדיקה (אני בווינדוז 7)תודה, דן[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים מחבר מה הטמפרטורה של הכרטיס?ושל המעבד..בבקשה..חשוב לציין, שכרגע, הכרטיס רגוע ואין בעיות (אחרי ריסט), אולי צריך לבדוק את הטמפ' כשהבעיות קורות ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים קודם כל תודה על העזרה, הורדתי את התוכנה, כשאני לוחץ על Scan for Artifactsהוא מחזיר לי את ההודעה הזו (צירפתי תמונת מסך), לא מצאתי איפה לשנות ההגדרה הזאת, אשמח אם תוכל לעזור לי כדי שאוכל לבצע את הבדיקה (אני בווינדוז 7)תודה, דןפשוט תלחץ אישור ואז SCAN FOR ARTIFACTS, שים לב שאתה לא מסתיר את החלון בדיקה או ממזער אותו, שני המצבים יביאו להפסקת הבדיקה...באיזה ספק כוח מדובר ? אתה אומר שהיחיפו את הכרטיס בפעם השלישית ?ניסית לעדכן ביוס ללוח אם ?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר פשוט תלחץ אישור ואז SCAN FOR ARTIFACTS, שים לב שאתה לא מסתיר את החלון בדיקה או ממזער אותו, שני המצבים יביאו להפסקת הבדיקה... באיזה ספק כוח מדובר ? אתה אומר שהיחיפו את הכרטיס בפעם השלישית ? ניסית לעדכן ביוס ללוח אם ? גם אם אני לוחץ אישור, שום דבר לא קורה... אם אני זוכר נכון הספק זה EZCOOL LED 12CMF500W REAL, יש איזשהי דרך לבדוק איזה ספק זה בלי לפתוח את המחשב? כן, הכרטיס המקורי שקניתי היה GF9600GT, לפני שנה וחצי, הכל עבד מצוין.. לפני חצי שנה קניתי זכרונות חדשים - 2 כרטיסים של 2 ג'יגה - VALUE GEIL 2X1GB DDR2 800 MHZ, אחרי שעברתי לוינדוז 7 התחילו הבעיות משום מה.. וכרגע הכרטיס שמותקן אצלי במחשב, זה הכרטיס ה3 שאייבורי החליפו לי במסגרת האחריות על הכרטיס, אבל פתרונות אין להם... אמרו לי לפרמט, ולמרות שעשיתי את זה כבר, בכרטיס השלישי, הבעיות שוב חוזרות.. ואני נואש כבר לא ניסיתי לעדכן ביוס, אני אשמח אם תעזור לי עם זה .. תודה, דן
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים יש לי בידיוק את אותה הבעיה!!עם הנקודות, אבל אצלי המחשב קורס..נראה לי שהבעיה בכל המחשב שקנית מאייבוריגם אני קניתי מהם, וזה זבל של מחשבהשקתע הרבה כסף וקיבלתי חרא חומרה!!!אם אתה מחליף אצלהם כרטיס מסך הם מביאים לך כרטיס מחודש, שזה עוד יותר חרא, אם הם רוצים לעזור לך שייתנו לך כרטיס מסך חדש מהניילון!!אבל עדיף כבר להשקיע איזה 2000שקל להביא מחשב חדש, ולהשתמש בחומרה הטובה שישי לך... תשקיע בלוח אם חדש וכרטיס מסך, לפי דעתי..זה נראה לי מה שאני עושה, כי אני לא יכול לכנס לשום משחק..
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים חלס לקשקש...פותח הדיון,הנקודות מגיעות אך שאתה מפעיל משחק או ככל שאתה משחק הנקודות מחמירות ? אם ישר זה כניראה בעיה של ספק, כי הוא ג'נרי ומינימאלי וקל להאשים אותו... אם הם מופיעות אחרי זמן מסויים, ומחמירות ככל שהזמן עובר אז הבעיה היא כניראה חום...אם יש לך בעיה עם MSIAFTERBURNER תוריד את הכלי של MSI, יש בו גם בדיקת טמפרטורה וגם בדיקת מאמץ.הורדה, http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSIAfterburnerSetup161.zipיש בפנים שני תוכנות, MSI AFTERBURNER ו MSI Kombustor, תפעיל את AFTERBURNER קח שתראה טמפרטורה ובמקביל תפתח ותריץ את KOMBUSTOR, תספר לנו אם נתקע / לאיזה טמפרטורה העסק הגיע.
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר חלס לקשקש...פותח הדיון,הנקודות מגיעות אך שאתה מפעיל משחק או ככל שאתה משחק הנקודות מחמירות ? אם ישר זה כניראה בעיה של ספק, כי הוא ג'נרי ומינימאלי וקל להאשים אותו... אם הם מופיעות אחרי זמן מסויים, ומחמירות ככל שהזמן עובר אז הבעיה היא כניראה חום...אם יש לך בעיה עם MSIAFTERBURNER תוריד את הכלי של MSI, יש בו גם בדיקת טמפרטורה וגם בדיקת מאמץ.הורדה, http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSIAfterburnerSetup161.zipיש בפנים שני תוכנות, MSI AFTERBURNER ו MSI Kombustor, תפעיל את AFTERBURNER קח שתראה טמפרטורה ובמקביל תפתח ותריץ את KOMBUSTOR, תספר לנו אם נתקע / לאיזה טמפרטורה העסק הגיע.תודה על העזרה.. הנק' מופיעות אחרי זמן מסוים.. בכל מקרה, את האפטר-בארנר התקנתי ועובד, את הMSI קומבאסטור הוא לא נותן לי לפתוח, צירפתי את הארור שהוא נותן :\[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exeתורוד ותפעיל את הקובץ, אחרי שזה יסיים תפעיל את הKombustor שוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.