עבור לתוכן

המלצה לגבי בחירת סוללה למחשב נייד LG

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין לרכוש סוללה למחשב הנייד שברשותי מדגם LG R405

מחיפוש שערכתי ב EBAY מצאתי את הסוללה הבאה

http://cgi.ebay.com/5-2A-Battery-LG-V1-T1-S1-LS75-LS70-RD400-R405-R400-/190413188930?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item2c5582af42#ht_3278wt_921

שמתאימה לי מבחינת מחיר ואני רוצה לברר מספר פרטים כמו :

1- מה אומר הנתון 5200 MAH על הסוללה ?

2-רוצה לדעת מהו זמן המירבי של עבודה עם הסוללה ?

3-האם אתם ממליצים על סוללה אחרת בטווח המחיר הזה ?

מה שחשוב לי כמובן זה זמן עבודה ממושך ומירבי עם סוללה.

אשמח וממתין לתשובות שלכם

תודה

פורסם

מניסיון שלי לקנות סוללות ב- ebay ממוכרים סינים זה הימור, במקרה הטוב תזכה לסוללה שתעבוד מצויין לתקופה ארוכה (עם ביצועים טובים כמו המקורית), במקרה הרע הסוללה תחזיק זמן קצר משמעותית מהסוללה המקורית ותמות אחרי תקופה קצרה, במקרה המכוער הסוללה תעשה לך נזק לנייד.

תחשוב כאילו אתה קונה ספק כוח למחשב נייח, ספק ללא שם אל מול ספק איכותי.

פורסם
  • מחבר

א-תודה על תשובתך

ב-יש מדד כלשהו של מוכרים ב e-bay .האם במקרים מן הסוג הזה זה יכול לסגור את פינת וודאות איכות המוצר ?

ג-בעיקרון,כל רכישת מוצר ב e-bay הוא בגדר סיכון (תקנו אותי אם אני טועה..)האם אתם ממליצים לנסות לרכוש ממדינה אחרת ?

פורסם

אני סוחר ב-ebay ולא חושב שקניה/מכירה ב-ebay מהווה סיכון יותר גדול מקניה מחנות מקומית, כמובן שיש מספר קווים מנחים שצריך לפעול לפיהם.

בתור התחלה הייתי מחפש מוכר בעל כמה מאות (נגיד 600 ומעלה) פידבקים וציון של 99% ומעלה, אח"כ הייתי בודק בתוך הפידבקים שלו את הפידבקים השליליים והנטרלים בתור מוכר (לעיתים קונים מעדיפים לא לתת פידבקים שליליים, אך עדיין כותבים ביקורת שכדאי לקרוא) ומוודא שהוא לא קיבל הרבה פידבקים בעזרת מכירת מוצרים זולים כדי לעלות את הניקוד שלו מהר, לאחר מכן הייתי מחפש בדף הפידבקים את המוצר שאני מעוניין בו (בעזרת החיפוש של הדפדפן מחפש מכירות עם המוצר שאני רוצה לקנות וקורא את הפידבקים שאולי יכולים לתת לי אינפורמציה על טיב המוצר).

זה בעיקרון יוריד את הסיכון לרמה מינימלית, אך עדיין לא מונע לחלוטין מה שציינתי בתגובה הקודמת.

אם נתייחס ספציפית ללינק שהבאת בתגובתך, בידיעה שיש המון מוכרים של המוצרים הללו (סוללות לניידים), לא הייתי קונה מהמוכר הזה, אומנם הציון שלו טוב - 99.5% אך כמות הפידבקים שלו נמוכה.

אם אתה בכל זאת מעוניין לקנות מוצר כזה לא מקורי ממוכר סיני, קח לדוגמה עסקה יותר טובה (לפי הכללים המנחים אותי) -

http://cgi.ebay.com/Battery-LG-R400-R405-LW75-LS50-Express-LMBA06-AEX-/290446887934?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item439ffbcbfe

פורסם
  • מחבר

במחירים שכאלה לעומת המחירים בארץ אין ספק שאני מוכן לקחת את הסיכון.

א-מה או איך הבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי בין סוללה מקורית לאחת לא מקורית ?

ב-העסקה היא אכן טובה ואין מה לדבר על המחיר..אך שוב..הבדל המקוריות..

ג-תוכל לומר לי בבקשה ידידי,איך הלינק הספציפי שהבאת לי עונה לי על :

1- מה אומר הנתון 5200 MAH על הסוללה ?

2-רוצה לדעת מהו זמן המירבי של עבודה עם הסוללה ?

לפי חיפוש שערכתי על הסוללה הדגם שלה הוא : LB52113D המספר הזה מופיע בלינק שנתת לי בחלק של part number

מה זה אומר ?

ושאלה אחרונה..דגם המחשב שלי הוא : LG R405 A.C2CDE והדגם הזה לא מופיע ספציפית ברשימה.זה אומר משהו ?

ז"א יש הרבה R405 שם אבל לא את שלי.

תודה על תשובתיך חבר אתה עוזר לי מאוד

פורסם

אני לא מכיר את הסוללות הספציפיות האלו, אני בעיקרון כותב בכלליות.

כפי שכתבתי בתגובתי הראשונה, במצב הגרוע ביותר הסוללה החילופית תעשה נזק לנייד שלך.

אני מאמין כי יש ברשותך סוללה מקורית בעלת 6 תאים 4800mAh, על הנייר סוללת 6 תאים 5200mAh אמורה לתת לך זמן יותר ארוך של עבודה, אך עוד לא נתקלתי בסוללה סינית בעלת אותו מספר תאים שנותנת זמן עבודה ארוך יותר מסוללה מקורית 6 תאים (במקרה הטוב תקבל זמן דומה למקורית). המספר הוא מספר הסוללה המקורית שהחילופית מתאימה להחליף, והרשימה למטה היא דגמים של הניידים שהיא מתאימה להם, לעיתים המוכרים לא מכניסים לרשימה את כל הניידים שהסוללה מתאימה להם, במקרה זה הכי טוב לשאול את המוכר ספציפית לגבי התאמה לדגם שלך.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ברשותי אכן סוללה מקורית 6 תאים 4.8 Ahr

תודה.אעשה כפי שכתבת לי.אעדכן כאן מחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים