עבור לתוכן

האם ניתן לחבר עוד זוג רמקולים של מערכת סטריאו לרמקולים הקיימים בלי המגבר שלהם?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים.

האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו

פורסם
  • מחבר

אף-אחד לא יודע?

אם לא הסברתי את עצמי טוב אני אשמח להסביר שוב :)

פורסם

אין לי שמץ מה אתה רוצה לעשות.

המגבר של המיקרולאב מובנה באחד הרמקולים ויוצא ממנו חוט שהולך לרמקול השני. איך אתה רוצה לחבר שם 4 רמקולים, ולמה שתרצה לעשות דבר כזה?!

פורסם
  • מחבר

אני פשוט רוצה לדעת האם המגבר שיש באחד מהרמקולים של המיקרולאב יספיק לעוד שני רמקולים שכל אחד מהם הוא 75W

הקטע הוא לא להשתמש במגבר של המערכת סטריאו עצמה, אגב אני רק סקרן, אני לא חושב שאני באמת אחבר את זה קבוע כי מספיק לי די והותר שני המיקרולאבים מן הסתם

פורסם

מן הסתם המגבר מיועד לרמקולים הללו בלבד. אני לא חושב שזה שתחבר רמקולים נוספים יעשה משהו טוב (מעבר לזה שתצטרך לפרק את הרמקול הראשי כדי להוציא משם עוד חוט החוצה לצורך התחברות לערוץ הזה של המגבר).

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי אותך אנטולי, אז בכלל קיימת דרך כלשהי להוסיף עוד רמקולים נלווים לסט רמקולים קיים מבלי להשתמש ב-PL מפצל:

PL-splitter-iphone.jpg

ומבלי שהם יהיו REAR

פורסם

עכשיו בכלל איבדת אותי.

המתאם הזה משמש לצורך חיבור קווים במתח נמוך (line). אם אתה רוצה לחבר רמקולים למגבר צריך לחבר את החוטים שיוצאים מהמגבר (חוט חשמל חשוף בדר"כ), ולא החיבור שציינת.

פורסם
  • מחבר

אנטולי אני הבנתי אותך, אבל אני לא מתכוון לפרק את הרמקול של המיקרולאב, לכן שאלתי אם יש דרך אלטרנטיבית אחרת אולי...

פורסם

אז אני חוזר ואומר, אם אתה רוצה להתחבר למגבר אז מה קשור המתאם הזה? ???

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי על המתאם הזה, רק שאלתי אם אולי קיימת עוד דרך לחבר זוג רמקולים נוסף שישמיעו סאונד בנוסף לרמקולים הקיימים מבלי שהם יהיו REAR או משהו כזה, אבל אני מניח שאין (חוץ מלהוציא מהמגבר את הערוץ הנוסף שלו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים