פורסם 2010 ביולי 1315 שנים שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB.כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימליתוכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps.עשיתי גם איפוס לראוטר.יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ?תודה
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB.כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימליתוכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps.עשיתי גם איפוס לראוטר.יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ?תודה12Mb7Mb300KB/S חוץ מזה גם אני חושב שעידכון קושחה יעזור לך
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר עידכון קשוחה זה מה שיכול לפתור זאת יש לי את הגרסה הכי מעודכנת, משנת 2007 יש סיכוי שזה קשור לזה שאני ללא חייגן ? כדי לנסות לשנות לעם חייגן ?
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר הצלחתי לפתור את הבעיה, פתרון מעניין מאוד בהמשך לדיון פה : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=141687225&r=1 שיניתי בהגדרות הDYNAMIC בראוטר את זה: The Host Name is optional, but may be required by some Service Providers. The default MAC Address is set to the WAN physical interface on the Broadband router. If required by your Service Provider, you can use the "Clone MAC Address" button to copy the MAC Address of the Network Interface Card installed in your PC and replace the WAN MAC Address with this MAC Address. אין לי שמץ מה זה תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.