עבור לתוכן

יש לי מודם GLOBAL SPANוהוא עושה בעיות עיומות ביותר אנא עזרו לי

Featured Replies

פורסם

היתחברתי ליפני שנה לADSL ;D היה נחמד עד שהתחלתי להוריד ,היה ממש לאט (256) אבל סביר...

ליפני חודש החלטתי להעלות ל750 ליפני שבוע הם ניזכרו שיש להם לקוח על סף טביעה מישפטית בגודל אסיה שצריך לחבר ל750 רק אז נירגעתי(5-10 טלפונים בשבוע)היום אני ממש על סף >:(קריזה ופונה למומחים אנא הסבירו לי למה המודם המחו*בן שלי מיתנתק :'( כל 20-50 הדקות אני ממש מיתעצבן כשבאמצע מישחק אני מיתנטק וכולם חושבים שאני פשוט בורח(זה די מוריד את הדעה עליך אצל חבריך)

אנא הסבירו אני מחובר דרך YES WOW המודם הוא חיצוני ומונח ישירות על המארז שלי יש לי 3פילטרים וכולם מחוברים לטלפון ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני אנא מיכם האירו את עיניי ??? :-[

בתודה

THE GYVER

פורסם

תבטל במאפייני המודם את האפשרות של המחשב ל"חסוך" בחשמל למודם .

פורסם

אני כרגע גם בבעיה דומה אבל בכבלים,

הפיתרון הזמני שלי עד שאני ימצא את הבעיה , זה לעשות פינג,

שמתי לב שכול פעם שאני עוזב את האינטרנט הוא מתנתק אחרי דקה בגלל שהוא לא בשימוש (?!)

לכן,

תפתח קובץ notepad

תרשום בשורה אחת:

ping 192.116.202.99 -t > c:/ping.txt

תשמור את הקובת : p-i-n-g.bat

כל פעם שאתה מתחיל את האינטרנט תעשה אליו דאבל קליק (קודם החייגן)

הוא יזרוק לך חלון של דוס ופשוט תקפל אותו ברקע, על תסגור!

משהוא משחק כנראה עם הkeep alive והוא מתחיל לעצבן אותי

דרך הגב אתה מחובר לאינטרנט זהב ?

פורסם
  • מחבר

אני מנסה את הפיטרון של וודו אבל אני לא ממש מבין מאיפה אתה הגעתה לתמונה שאתה מראה???

זה בCONTROL PANEL??? אני פשוט לא מצליח לימצואת זה בבקשה עזרו לי

פורסם
  • מחבר

מצתי את זה אני מקווה מאוד שזה יעבוד נחכה עד הערב בכל מיקרה טובה על העזרה ביי

פורסם
  • מחבר

זה לא עוזר עשיתי רשת עם המחשב השני וזה עדיין מיתנתק אני עשיתי כל מה שאתם אמרתם ואני עדיין מיתנטק כל 20-50 דקות וזה הורס את כל הכייף!!! אנא עיזרו לי אני מיואש

פורסם

יש לך צ'יפסט של VIA? לפעמים זה יוצר בעיות עם מודמים מסויימים, בעיקר עם המודם שאתה כרגע משתמש בו.

לחבר שלי הייתה בעייה דומה וניסו להרכיב לו מודם פנימי PCI וגם ניסו בדיוק את אותו המודם שיש לך כרגע (רשום עליו WOW בגדול...)

הפתרון היחידי שיש לך זה לבקש מספק האינטרנט להחליף לך את המודם למודם רשת, כמעט בטוח שתצטרך להוסיף קצת כסף על זה אבל אחרי זה אין סיכוי שיתנתק.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שזה מה שאני אצתרך לעשות בסוף אתה יכול להגיד בבקשה מה אני צריך בישביל זה?יש לי כרטיס רשת אבל הוא בשימוש (רשת)וצריך צריך סלוט ריק לש PCI??? כיצד ליצור קשר עם בזק בעיניין?ישלך מס טלפון אני ממש אשמח לקבל מידע

בתודה

THE GYVER

פורסם

אתה LOX תקרא את חוקי הפורום ותפסיק להקפיץ הודעות כי יסגרו את הדיו הזה , תחכה ,עם יש מישהו שיודע מה הבעיה הוא יעזור לך . גם אצלי זה ככה אבל הוא לא מתנתק כל 50 דקות אלה פעם ב וזה בגלל שיש עומס על השרת . אין מה לעשות בזקנט מסריח.

עריכה:תשנה כותרת לכותרת עיניינית .ותעשה חיפוש כי נראה לי שהייה על זה דיון כבר .

כדי לחבר מודם לחריץ PCI כן צריך חריץ PCI פנויי . אתה יכול להתקשר לבזק ואת המספר תברר ב 144

ТЫ ЛОХ ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים