פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מאיפה להתחיל ?יש לי כרטיס מסך של hercules (פרטים במפרט מחשב)ברשותי גם טלויזיה 26" sony (בת 6 שנים + )טלויזיה:כניסה ל21 פינים (מאחורה)+ שתי כניסות מקדימה1. מלבן עם חץ פנימה2. עיגול עם חץ פנימהכרטיס מסך: 1.כבל כניסה לכבל כבלים\אנטנה2.חיבור למסך3.vid in6/8 פינימ נקבה4.vid out 6/8 פינים נקבה(vid = video )אני לא מצליח להעביד את העסק הזה,אני רוצה לצפות בסרטים כאשר אני ישב מול הטלויזיה לצפות בהםעברתי על קובץ הPDF שמגיע עם הכרטיס מסך אך לא כל כך הבנתי מה לעשות למשהוא יש סבלנות לעזור לי לריץ את העסק הזה ?תודה רבה לעונים
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים כל יומיים אתה מחליף ניק ? אתה צריך מתאם S-Video > RCA . את המתאם אתה מחבר לכבל בקצה אחד ומחבר אותו לטלוויזיה , ובקצה השני אתה מחבר אותו למחשב . כבל AUX גם יעזור אם אתה רוצה לשמוע את הצלילים בטלוויזיה עצמה , ולא ברמקולים של המחשב . מלבן עם חץ פנימה הכוונה לציור שליד הכניסה , או שהכניסה עצמה היא מלבנית ? משהו לא ברור , צריך פירוט נוסף לגבי איזשהו חלק בהסבר ?
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר אתה רוצה להציג את תצוגת המחשב בטלויזיה או להפך?להציג את המחשב בטלויזיה...
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר כל יומיים אתה מחליף ניק ? אתה צריך מתאם S-Video > RCA . את המתאם אתה מחבר לכבל בקצה אחד ומחבר אותו לטלוויזיה , ובקצה השני אתה מחבר אותו למחשב . כבל AUX גם יעזור אם אתה רוצה לשמוע את הצלילים בטלוויזיה עצמה , ולא ברמקולים של המחשב .הכוונה לציור שליד הכניסה , או שהכניסה עצמה היא מלבנית ? משהו לא ברור , צריך פירוט נוסף לגבי איזשהו חלק בהסבר ? לגבי הניק , תפסת אותי על חם ,אני פשוט לא החלטי שכזה... :-[ יש לי מלא כבלים...21 פינים + video in audio in L audio in R קונקטור שקיבלתי עם כרטיס המסך ועוד 5-6 כבלי שונים חלקם מפוצלים... כבל AUX אין לי, אבל אני יקנה בהזדמנות. מה שיזור לי כרגע זה לראות את התמונה בטלויזיה , אית הקול אני יקבל מהרמקולים של המחשב וכן הכוונה היא לציור , הכניסות הגולות של audio כזה...
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים כל יומיים אתה מחליף ניק ? אתה צריך מתאם S-Video > RCA . את המתאם אתה מחבר לכבל בקצה אחד ומחבר אותו לטלוויזיה , ובקצה השני אתה מחבר אותו למחשב . נתחיל מזה שהוא לא צריך כזה דבר כי יש לו בכרטיס מסך יציאת RCA של וידאו (בנוסף ל-s-video) נמשיך בזה שאם אתה רוצה לחבר את זה מאחורי הטלויזיה אתה צריך לקנות מתאם מ-scart (חיבור 21 פינים) לחיבורי RCA אתה צריך כבל 1 rca ל-1 rca לחבר את היציאה video out בכרטיס מסך לחיבור הצהוב במתאם. ולסיום אתה צריך כבל מיציאה של רמקולים mini plug לשני חיבורי RCA
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים נתחיל מזה שהוא לא צריך כזה דבר כי יש לו בכרטיס מסך יציאת RCA של וידאו (בנוסף ל-s-video)נמשיך בזה שאם אתה רוצה לחבר את זה מאחורי הטלויזיה אתה צריך לקנות מתאם מ-scart (חיבור 21 פינים) לחיבורי RCAלא הבנתי לפי דבריו שיש לו , מכיוון שהוא לא ציין את זה במפורש , ולא כל כרטיס מסך מגיע עם כבל של RCA .באמת במקרה שיש לו , הוא לא צריך מתאם .לגבי ה SCART , זה סתם בזבוז , יש לו כניסה מקדימה של RCA ..
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים המממהתבלבתי קצת בכרטיס שלו, כנראה שיש לו רק s-video ולא rcaבכל מקרה מניסיון שלי קצת קשה להשיג מתאם מ-s-video ל-rcaחיבור מקדימה הוא לא נוח ודי מכועראם אתה רוצה לעשות את זה מאחורה כמו שצריך תקנה מה שאמרתי לך רק עם שינוי אחדבמקום כבל 1rca - 1rca תקנה כבל s-video ל-s-videos-video זה החיבור עם ה-4/7 פינים
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים צודק שמתי את התמונה הראשונה ש-google מצא ולא שמתי לב אתה צריך כזה כזה וכזה
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים יופי !!! :clapper: אני מקווה שהוא ימצא את ה Scart הזה , עם הכניסה של ה S-Video , לא ראיתי אף פעם דבר כזה . ראיתי עם כניסה ל RCA בלבד ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.