עבור לתוכן

צריך עזרה לבחור תחנת עבודה עם גישה מרחוק 20 אש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש קצת עזרה עם מערך רשת ביתית.

אני מחפש להרכיב מערך של שני שרתים (או יותר אם בפורם פקטור אחר) (תקציב גמיש) אשר יתחברו ביחד כ CLUSTER, אני מחפש להרכיב משהו כזה כדי להפשר לערוך סימולציות RF וחישובים מתמטיים מורכבים בזמן קצר ככל האפשר. העניין הוא שאני לא תמיד יכול לעבוד מול המחשב (פעם בשבוע ליום אחד במקרה הטוב) ולכן אני צריך גישה מרחוק. כמו כן אני צריך בסביבות ה 2~4TB של איחסון שאפשר לגשת אל מרחוק. בגלל שהכול יחובר לרשת ואני צריך מקסימום הבטחה (מעדיף ציוד של סיסקו - מכיר את IOS מקרוב) אם מישהו יפרוץ את הרשת ויגנוב את קבצי העבודה כל הכסף שיושקע בציוד ירד לתמיון.

אין לי מושג בשרתים ופיירוולים מומלצים לכן אני צריך את עזרתכם, גם אם ציוד זה משומש אני צריך מקסימום ביצועים ומקסימום הבטחה. (אני מוכן גם להזמין מחו"ל אם התוצאה הסופית תהיה שווה את הכסף)

בעקרון התקציב גמיש מאוד בשאיפה למתחת 20 אלף שח. חשוב מאוד שהכול יהיה קווי ובדגש על בטחון רשת.

פורסם

אתה לא יכול להפעיל את החישובים מול AWS של אמזון למשל? נראה לי הזוי להשקיע כל כך הרבה ציוד בשביל משהו שנמצא בבית ולא עסק.

פורסם
  • מחבר

בעקרון אני קצת פרנואיד לגבי ה AWS אני לא ממש מבין איך זה עובד, אני לא היחיד שהולך לעבוד על הפרוייקט (שלושה אנשים) והציוד הוא לתווך ארוך.

עריכה:

האם משהו כזה היה אוברקיל?

http://www.usedeqsales.com/CONB/139A.JPG

פורסם

אני ממליץ לך לבחון את העניין. הם בוודאי הרבה יותר מאובטחים ממה שתשים אצלך בבית, אתה תשלם הרבה פחות (לדעתי עד שתגיע ל 5000 דולר הוצאות יעבור לא מעט זמן) ואתה תוכל להשלים את החישובים בלי בעיה. הם מתממשקים לכל השפות הפופולריות. לדעתי שווה בדיקה אם זאת ההשקעה שאתה הולך לעשות. כך תוכל גם לראות אם הכל עובד לפני שתשקיע בציוד.

פורסם
  • מחבר

עד כמה באמת מאובטח השירות?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 00:20:33

סליחה על הדאבלפוסט, עברתי על הכול עם כולם ואנחנו החלטנו שאנחנו רוצים חמרה פיזית בדירה בתוך ממד מאובטח.

האם מישהו יכול להמליץ על חומרה מתאימה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים