פורסם 2010 ביולי 1215 שנים טוב תודה לכל מי שעוזרבקיצור היום הייתי במחשב והכל היה פסדר איתוואז הלכתי לשנייה וכשחזרתי אז הוא נבה וחשבתי שזה פסדר כי לפני כמה ימים זה גם קרה ואז הדקתי אותו והכל היה רגיל אבל היום הוא פשוט לא נדלק והצאתי אותו מהחשמל הכלפתי כבלים ופוט אם אני מחבר אותו לחשמל מחדש אז אני לוץ על להפעיל ואז יש לשנייה בערך תאורות של המחשב ואז הוא נכבהואין לי מושג ממה זה..לא הגיוני שאיזה חוט נקרע לי או משהו כי אני אף פעם לא מזיז את המחשב וגם פתחתי אותו והסתכלתי ואין שום בעייהבקיצור תודה למי שעוזרואם יש לכם על תכנאי מחשבים טוב באיזור ירושלים אז גם תגידו לי..וזה דיי דחוף.. תודה לעוזרים..
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים שלום NOVהתקלה שאתה מתאר כאן היא יכולה לנבוע ממספר דברים הקשורים לחומרה.אם המחשב נכבה באופן מידי.מומלץ במקרה כזה להזמין טכנאי מחשבים מוסמך.המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי.
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים איזה ספק כח יש למערכת?מה מצב הקבלים על הלוח אם?לפי התיאורים שלך אני לא הייתי ממליץ לגעת בחומרה באמת.
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר איזה ספק כח יש למערכת?מה מצב הקבלים על הלוח אם?לפי התיאורים שלך אני לא הייתי ממליץ לגעת בחומרה באמת.פתחתי תמחשב והכל בפנים פסדר ואני לא יודע איזה מעבד יש לי...אבל בקיצור ללכת לטכנאי וזהו?
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים אני לא דיברתי על מעבד בכלל.במצבך כנראה שאין מנוס מליהעזר במישהו שלפחות מבין מה הוא עושה.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מחבר אני לא דיברתי על מעבד בכלל.במצבך כנראה שאין מנוס מליהעזר במישהו שלפחות מבין מה הוא עושה.תאמת התכוונתי לאיני לא יודע איזה ספק יש לי לא מעבד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.