עבור לתוכן

GTX 285

Featured Replies

פורסם

ברצוני לדעת איך הכרטיס GTX 285

חברה ASUS

פורסם

החברה לא משנה ,כרטיס חזק לתקופתו,כיום לא משתלם להשקיע עליו,אם אתה מתעקש עליו אוכל למכור לך את שלי :P.

שלא תבין לא נכון גם היום הכרטיס מציג ביצועים מרשימים,אך יש כרטיסים עדיפים בשוק הכרטיסי מסך הן מצד NVIDIA והן מצד ATI.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקנות כזה היום

אני שואל בכללי איך הכרטיס

הוא יריץ טוב היום ? וגם לטווח של השנה שנתיים הקרובות ?

פורסם

לא יודע מה יצא עוד שנתיים.

בקשר לאיך ומה יריץ מאוד תלוי באיזה רזולוציה/פילטרים וכו' אתה מעונין לשחק,בגדול עד 1920X1080 וברוב המשחקים כולל פילטרים כיום הוא לא מתקשה כלל יש משחק שניים + שהוא לא יציג ביצועים כמו שצריך [כמו מטרו2033,GTAIV].

אל תשכח שגם אין לו תמיכה בDX11.

בשורה התחתונה אם הרזולוציה שלך נמוכה [1440X900 לדוגמא],אתה מוכן להתפשר על פילטרים וDX10,ויש לך מעבד כמו שצריך לא אמורה להיות לך בעיה עם הכרטיס לזמן הרחוק.

פורסם
  • מחבר

מעבד Q6600

רזולוציה 1680X1050

צריכה להיות בעיה ?

בכללי אני שואל

פורסם

אז ככה לי יש מעבד Q9550 שעובד תחת 3.4 ג'יגה הרץ וGTX285.

ואני מריץ את רוב המשחקים בהגדרות מקסימליות ,עד רזולוציה של 1400X900 ויש משחקים כמו GTAIV,מטרו2033 שבהגדרות מקסימליות הFPS מאוד נמוך [23-30].

אז אם ניקח את המצב שלך שיש לך רזולוציה יותר גבוה משלי,מעבד מעט חלש משלי [עדיף לך לעלות את תדר השעון שלו],אני לא צופה לך עתיד ורוד בכל המשחקים הקרובים,תקשיב זה מאוד תלוי מה אתה דורש,אם אין לך בעיה עוד שנה לדוגמא שיצא X משחק להתפשר בהגדרות אז כמובן שלא תהיה בעיה.

הכל שאלה של כמה אתה מוכן להתפשר,אך בוא לא נמהר,GTX285 הוא מפלצת לא קטנה וברוב מוחלט של המשחקים גם אין לי ספק בעתיד לא תהיה לך בעיה גדולה להריץ את המשחק במקסימום הגדרות,אז יהיה לך משחק כבד אז מורידים פילטרים [AA/AF] וכו' לקבל FPS נורמלי.

פורסם
  • מחבר

אחלה תשובה עניתי לי

המפרט המלא

לוח GA-P35-DS3L

מעבד Q6600

זכרון OCZ XTC PLATINUM 4G

ספק thermaltake 500

כרטיס GTX 285

הכל עובד מעולה

השאלה הייתה לכמה זמן זה ירוץ

תודה :)

פורסם

קודם כל יש לך אחלה זיכרונות [לי יש אותם :)].

בוא נתיחס לשאלה,

ההבדל בין הרזולוציה שלי לשלך לא קטנה

אם תכפיל בין 1680X1050 יצא לך 1764000

מנגד אצלי 1440X900 יצא לי1296000

אתה שם לב שמספר הפיקסלים אצלך גדול משלי בלא מעט,מן הסתם זה ישפיע ישירות על הFPS במיוחד במשחקים פתוחים כדון GTAIV וכו'.

אני אישית יש לי את הכרטיס קרוב לשנתיים ולא נתקלתי כמעט במשחק שהכרטיס לא "העיף" אותו מבחינת FPS.

מבחינת העתיד קדימה אני אישית לא מאמין שתהיה לך בעיה שתידרש להחליף כרטיס כי כבר שום דבר לא שחיק,אני בטוח שעם הזמן לאט לאט יצוצו להם מנועים גרפיים חדשים במשחקים שהכרטיס לא יתמודד איתם כמו שצריך ,אז אתה מתחיל להוריד הגדרות עד שאתה מגיע לשלב שאתה חושב שזה כבר מספיק בשבילך ומחליף את הכרטיס,יש אנשים שגם מריצים GTAIV על 9500GT וכל ההגדרות מורידים ,להם חשוב המשחק /העלילה ופחות הגרפיקה זה ענין שולי אצלהם.

אני מניח שלשחק במשחק מרהיב גרפית מהנה יותר,אז שתהיה רגועה שני דברים.

תעלה את תדר המעבד שלך לפחות ל3ג'יגה הרץ [לא תהיה לך בעיה עם זה].

לגבי הכרטיס,הוא חזק ומשחקים שאני רואה שאמורים לצאת ב2011 לא שמתי לב למשהו מיוחד שהכרטיס שלי יצליח להתמודד איתו.

אל תשכח שמפתחות המשחקים יש להם אינטרס לפתח מנועים שיהיו דינמים ולא תובענים שרק אם יש לך GTX480 תוכל לשחק במשחק.

מעכשיו לפחות שנה לא מאמין שתיתקל במשחק שיגרום לכרטיס שלך לגמגמם.

אגב בקרוב יוצא מאפיה 2 ועם המשחק הדרישות הכל כל תובעניות,הם דורשים להרצה מקסימלית של המשחק GTX480 וGTX285 שישמש רק לפיזיקה,אז אתה חושב שאני ירוץ לקנות כרטיס נוסף?ממש לא,אז NVIDIA הפציצה בפיזיקה במשחק שאנשים ירוצו לשדרג כרטיס מסך,אך אותי לא מענין אם אריץ אותו אפילו בחצי הגדרות.

ביננו קשה לי להאמין כמה מאפיה 2 יהיה כבד,ואם כן זה פשוט מעשה מכוון להכביד בפיזיקה שאנשים ירוצו לקנות מאיץ גרפי נוסף/חדש.

פורסם

אי אפשר לדעת לכמה זמן, כרגע GTX285 נחשב עדיין לכרטיס מאוד מאוד חזק... תהנה ממנו כל עוד אתה יכול :)

פורסם
  • מחבר

גם אחלה כרטיס יש לי :) גם אותו יש לך :)

תודה על העזרה חברים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים