פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים ברשותי מדפסת HP940C,לאחרונה המדפסת התחילה לשבש את צבעי ההדפסה. למשל :במקום חום אדום,במקום שחור כחול וכו'.החלפתי את ראש הדיו בראש דיו צבעוני אחר מקורי של HP , אך ללא תוצאות.לאחר מכן הסרתי את הדרייברים של HP וניסיתי להדפיס עם הדרייברים שלXP WINDOWS (שדרך אגב הם הרבה יותר טובים) ושוב ללא תוצאות.התקנתי שנית את הדרייברים העדכניים ביותר מבית HP ,אך ללא הואיל.אנא האם יש למישהו פתרון?????
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר תגיד על הראש דיו יש לך סכמה חשמלית מלמטה או שהיא נמצאת במדפסת ?הסכמה החשמלית מלמטה.(בנוגע לרעיון עם המחשב האחר, מחר אני אבדוק)
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מלמטה איפה על הראש דיו או במדפסת . עם היא במדפסת אז הבעיה היא שיש מדפסות שכאשר אתה קונה ראש לא מקורי מזהות את זה ודופקות את עצמן בקוונה .זאת מערכת הגנה נגד קניית ראשים מזוייפים . הייתה לי מדפסת EPSON שככה גמרה את החיים שלה .
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים ב HP הראש מתחלף קומפלט כולל מערכת ההזרקה, זה חיסרון עצום באפסון שהן נסתמות אחרי תקופה מסויימת וזה לא מעשי לתקן אותן.
פורסם 2003 באוקטובר 2222 שנים אז תנסה על מחשב אחר . עם זה לא מסתדר תממש את האחריות עם יש או שתביא לתיקון
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים ל - HP יש מנגנון איתחול וכוונון מחדש תנסה להשתמש בו.חבל אפילו לשלוח לתיקון מדפסת חדשה תעלה אותו דבר.
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר ל - HP יש מנגנון איתחול וכוונון מחדש תנסה להשתמש בו.איך אני עושה את זה???ודרך אגב, החלפתי מחשב והתופעה לא נפתרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.